Sista kvällen i Stockholm

17 veckors praktik är nu över, kan inget annat än att säga att det är väldigt skönt att praktik tiden är över. Jag har haft en jättebra praktik period, men jag kommer aldrig bli vän med praktikant rollen.

Imorgon åker flyttlastet ner till Växjö och till min nya lägenhet, allt är nu ner packat känns väldigt skönt!!! Det kommer vara lite ensamt första natten innan jag blir van med att inte ha folk omkring mig hella tiden. Imorgon natt får jag dela säng med min gravida syster hon - hon sa att bebisen brukar sparka en hel del på natten :) Än så länge har jag inte lyckats tema in när bebisen sparkar! Veckorna går snart är det dags för bebisen att komma ut till den stora världen. Tessan är i slutet av sin sjunde månad!!!

Ikväll blir det film kväll med Magnus och Johan - jag hoppas att dom kan hyra en bra film för en gång skull!!! 

Grattis Farmor på 91-årsdagen

Tänk om man fick leva tills man blev 91 år. Då vill jag bli som min älskade farmor!!! Älskar dig av hela mitt hjärta!!!

Dålig på att skriva

Just nu har jag ingen inspiration eller ork till det. Men alla ni som vill veta har jag bara två veckor kvar ungefär tills jag flyttar ner till min nya lägenhet i Växjö. Jag har nästan köpt klart alla mina möbler, har bara en byrå, gardiner och mattor kvar. Längtar tills jag får åka ner och inreda :). Jag har jätte mycket kvar att göra tills nästa praktik seminarium som är om en vecka vet inte riktigt när jag ska få tid och göra klart allt eftersom jag har praktik. På något konstigt sätt kommer det bli klart i tid. Dags för sängen nu Tjohoo!