njuter....

Helgens jobb är över och jag njuter av två lediga dagar!! Allt har var jätte lugnt på jobbet i helgen fram tills klockan fem igår kväll då en tjej skar sig själv och det blev sekund bevakning, typiskt att saker ska hända när man är som tröttast!!

Som sagt jag njuter av ledigheten, idag har jag tränat afrikans dans, fikat, ätit middag och pratat en massa skit med karolina i stan, så mysigt! Karolina är en vän som alltid gör mig glad och jag har saknat henne under tiden i Växjö!! Imorgon väntas ännu en dag av ledighet :)


Min underbara vän Karolina och hennes vän från Gambia

Jobb jobb och kalas

Jag har tråkigt!! Sitter på jobbet och längtar att klockan ska bli 20.00 men först ska man jobba lite till och spela Volley boll med tjejerna om det nu är några som har lust med det!! Ikväll ska jag hem till Mia och fira att hon har blivit stora damen, 25 år!!!

neej inte regn!!!

Ledig idag, skönt!! Snart ska jag iväg på body pump och efter det ska jag träffa söta Katta som jag inte här sätt på väldigt länge. Vår tanke var att sitta på djurgården och äta glass idag, typiskt att det just idag ska regna, vi får ta och sätta oss på ett mysigt cafe istället!!  Dags att röra på fläsket nu ;)

Avsked!!

Jag tror hela tiden att det är måndag, för jag var ledig igår, men det är ju tisdag och idag är det min första riktiga dag som arbetare! Nu ska man arbeta fram till pension :) Ja just det pension spara kanske man ska börjag göra :) Ny vecka och på dagens schema är det jobb mellan 9.30-18.00, träna Spinning & Core direkt efter jobbet och sen hem för att fortsätta packa upp mina saker från flytten!

I söndag hann jag med och träffa några vänner, först blev det fika hemma och Jannike och Tobbe med Cilla i deras ny lägenhet som var hur fin som helst! Vi hade inte sätts på hela sommaren, mycket skvaller hade vi att ta igen och det ska inte dröja länge innan vi ses igen. Jag hann även med att träffa Calle för några timmars prat i hans soffa vilket bara var väldigt trevligt då jag först trodde att det skulle bli jobbigt att riva upp gamla sår och minnen. Söndags kvällen avslutades med att jag gick hem till Kristian och såg på film halva natten lång innan vi somnade som två stockar, vilket var väldigt mysigt!! Det blev ett trevlig avslut i Växjö även om det kändes väldigt konstigt att åka därifrån, jag flyttade ut medans alla nya studenter flyttade in!! Jag kommer sakna er men vi syns snart!!

flyttar för fullt

Här ligger jag på en madrass i min lägenhet som snart inte är min längre, allt som finns kvar i lägenheten är tre madrasser, några flyttkartonger, städ saker och mamma och pappa! Vi började packa ihop sakerna på en gång igår kväll när vi kom ner och klockan ringde redan vid sju i morse. Jag och pappa började lasta in möblerna i släpet och mamma packade kartonger och började städa lite smått. Släpet var färdigt packat vid ett tiden och vi kommer få med allt på en omgång också. Jag och pappa trodde att vi skulle va tvungna att åka två vänder fram och tillbaka till sthlm, som tur var blev det inten så. Imorgon ä rdet ständing som gäller och på måndag klockan elva har jag besikning av lägenheten. Om jag inte hade besiktningen på måndag skulle vi redan kunnat åka hem imorgon, istället blir det en natt extra på en tunn madrass!!


Sommar promenad


Kvälls promenad med moster Anneli

Världens bästa moster


mot Växjö

Idag bär det iväg till Växjö, jag har inte riktigt fattat fören nu att jag inte ska åka ner dit för att plugga, nu ska jag ner dit för att hämta hem alla min saker i min lägenhet!! Mitt studentliv är nu över, timmarna på bibblan, mina lördags kväll på Sivans, träna när man vill, ta dagen som den kommer! Jag har haft tre super bra år där nere, jag har träffat underbara nya människor, vuxit som person, lär mig en massa och haft så fruktansvärt roligt. I periodvis har det varit mer jobbigt att bo där nere, då hade jag mina underbara vänner som stod vid min sida och stod ut allt ältande och alla turer fram och tillbaka!! Det är NI mina vänner jag kommer att sakna! Nu börjar mitt nya liv här uppe i sthlm, hur det kommer sluta är det ingen som vet!!

snart så...

får jag kanske träffa två av mina tjejer från Växjö!!


några sanna ord!!

Det krävs inte mycket att var Människa . Det krävs alldeles för mycket av mänskligheten. Vi finns på samma plats av samma anlednig, njut av stunden! Tids nog är stunden borta, skydda det som skall skyddas o lev det som skall levas!


Sats kort

Idag har jag varit iväg och köpt ett nytt träningskort på Sats, nu har min kropp fått vila tillräckligt över sommaren. Jag har även insätt att med mina arbetstider kommer jag aldrig kunna träna 4-5 gånger i veckan som jag gjorde när jag var student, jag får vara glad över om jag kommer iväg på minst 2 pass i veckan. Imorgon ska jag och Magnus träna spinning, jag kommer nog dö då det var i Juni senast jag tränade spinning, får hoppas på att mina spring turer i sommar har gett någonting!


knack knack!!

Det är inte sant, hösten står här och knackar på ens port och vi kan inte göra någonting än att bara vänta in den :( Ikväll när jag åkte hem från jobbet vid 21.00 var det verkligen jätte mörkt ute! Var har sommaren tagit vägen? Jag har aldrig varit med om en sommar som har gått så här fort!!


då var det slut!!

Nu är man tillbaka till verkligeheten efter en veckas välförtjänad semester! Semestern avslutade med att morbror Peter hade en stor 50 årsfest i lördags ute på singö som blev hur lyckad som helst, åt gott, drack goda drickar och dansade in på små timmarna! Helt enklet blev det en perfekt kväll.

Idag när jag kom till jobbet hade jag fått ett mail från en av cheferna och jag hoppas verkligen att det blir någonting av det som stod där. Vad som stod där behåller jag för mig själv tills jag verkligen är hundra :)

har det väldigt bra....

Vi har fint väder här ute på Singö, pratade med mamma och då spö regnade det i sthlm, gjorde att bra val som åkte hit ut på min semster. Så vad gör jag? Äter god mat, solar, får massage, går promenader vid havet, och ser på film! Jag har det ganska bra, vill inte att det ska bli Måndag för då är det åter jobb!!

På torsdag eller fredag är det jag som åker ner till Växjö och panik flyttar, hela flytten måste bli klar över en helg då jag ska vara ute från lägenheten 1 september och jag jobbar den andre helgen!! Ni som är i Växjö nästa helg ni får gärna vara flytt hjälp ;)

SINGÖ

Semester dagarna bara försvinner iväg redan onsdag och idag åker jag ut till Singö, synd att vädret inte är det bästa, får hoppas på att vädret är bättre där ute! Ska bli skönt att få åka bort i några dagar och bara ta det lugnt. På lördag är det stor 50 årsfest för min morbror på singö, fram tills dess ska jag bara ta det lugnt!!! 

Ett stor grattis till min underbara vän Jannike som fyller 23 år idag, grattis vännen jag firar dig i mina tankar hela dan!! Puss

Jag och Jannike julavslutning med klassen 2008

en del fix

Gud jag insåg precis att jag har en lägenhet i Växjö som måste tömmas innan den 1 september, det är ganska mycket saker som måste fixas också, adressändring, folkbokförning, säga upp försäkringar, säga upp träningskort och det bästa av allt jag måste flytt städa!! Innan jag ska ta itur med allt det där ska jag nu ha en veckas välförtjänt semester som jag började med att spendera dan med min kära farmor. Ikväll ska jag hem till en jobba kompis Annica för tacos och vin kväll, ska bli riktigt trevlig att träffas utanför jobbets väggar!! Imorgon ska jag, mamma, Tessan, mammas vän Lotta och hennes son Niklas träffas och äta lite mat och snacka en massa skit! Jag hoppas på att det fina vädret håller i sig för på Onsdag åker jag ut till Singö till mina kusiner, moster och morbror som bor där ute.


Nollning för oss ettor hösten 07

en ny epok

Nu är det gjort! Har sagt upp min lägenhet i Växjö och har tacka ja till jobbet här upp i sthlm!! En klump i magen av saknaden av mina vänner, tre år bus i Växjö är nu över och jag ska bli vuxen på heltid ;) Det känns lite jobbigt för jag har inte blivit van med tanken att jag inte ska bo något mer där nere eller få träffa dom underbara personerna som jag har lärt känna under mina tre år där nere när jag vill. Jag har varit så inställd på att jag skulle plugga juridiken eller något annat till hösten att allt det här nya kom så plötsligt inpå. Jag har tänkt och pratat med mina nära och kära runt omkring mig om vad som skulle va bäst, det bäsat är att jag tackar ja till jobbet för att få arbetslivserfrenhet även om detta beslut känns jobbigaste av flera osaker. Det finns en person som jag kommer lämna med många fråge tecken. En ny epok av mitt liv har precis börjat och hur den slutar är det ingen som vet, det får framtiden avgöra!!

En av alla förfetser år 1 hemma hos Johan!!



Tvillingarnas styrkor och svagheter!

Styrkor: Social, flexibel och kommunikativa.
Svagheter: Flirtig, ytlig och snål.

Beredskap

Idag har jag legat på stranden och fått betalt för det, jag har beredskap fre, lör och söndag och blev inte inringd idag, få hoppas på att det inte händer någonting på jobbet över helgen med så jag kan fortsätta ligga på stranden och ha det väldigt bra ;) På måndag börjar min enda vecka semester den här sommaren, på tisdag eller onsdag åker jag ut till Singö för att spendera min lediga tid där. På måndag ska jag och min underbara jobbakompis Annica som jag har funnit nu under sommaren ha en tjejkväll och äta en massa god mat och dricka en massa vin på hennes nya fina balkong ;)

80 procent säkerhet har jag bestämt mig hur jag ska göra i höst, ni får veta svaret på måndag då jag ska ringa till chefen och meddela mitt beslut!

Snart ska jag ta och hämta upp Mikaela för ett lite kvällsbad, om jag nu kommer i det kalla vattnet eftersom jag inte gjorde det idag på dan!!

Fan!!!!

Fan fan jag kom inte in på juridiken, jag stod kvar på samma plats som vid urval 1, men jag har kommit in på psykologi och hälsopedagogik. Jag vet inte hur jag ska göra, jag har ett jobb erbjudande också, kanske inte det roligaste jobbet men det ger mig jobberfarenhet. På måndag måste jag ge cheferna ett besked om jag blir kvar till hösten eller om jag tar och läser två kurser samtidigt i höst. Jag är så kluven, hur ska jag göra?

....

Var dig själv, det finns redan så många andra....

lite shopping :)

Jag just det, Magnus fick stå ut med en liten shopping innan bion också! Jag provade lite alla möjliga kläder, hem kom jag med en ny tröja som var på rea som endast kostade 70 kr och silver schampoo till mitt blonda hår! Nu ska jag ta och prova min nya fina tröja innan det är dags för sängen!! Natti natti!! 

Lyckliga slut?

Oj filmen hette inte sommar med Göran utan sommaren med Göran ;) vad spelar det för roll vad den heter ;) Se den, den var grymt rolig, det fanns en massa kärlek i den, vänskaps relationer och man gick därifrån med ett stort leende!

På vägen hem i bilen satt jag och funderade på varför kärlek i i filmer oftast slutar lyckligt efter man har fått kämpat ett tag för att vinna tillbaka den andra, varför slutar aldrig verklighetens kärlek så lyckligt som det gör i filmer? Är det för att vi ska gå runt att hoppas på den lyckliga kärleken! Jag tror jag ska göra en kärleks film utifrån verkligheten och mig själv och då kommer den inte få ett lyckligt slut! För dom flesta relationerna slutar inte lyckligt för man träffar alltid hundra nitlotter inna det lyckliga slutet!!

var det så här det kändes?

Idag har det varit sommar ute hade nästan glömt bort hur det känns att ligga ute i solen och svettas, det var hur skönt som helst! Nu får det att hålla i sig fram till näsat vecka också då jag har en veckas semester :) Egenligen skulle jag ha varit duktig ikväll och träna men istället blir det bio med Magnus om jag är riktig duktig kan det bli en spring tur när jag har kommit hem. Bio som jag och Magnus ska se är Sommar med Göran, få se om den är bra!


JOBB JOBB

Åh vad jobbet är underbart speciellt när man jobbar tolv timmar med ingen rast, man kan säga att just nu är jag lite trött efter 49 timmas arbetsvecka, skönt att man är ledig en dag innan det är dags att gå på det igen!! Nu ska jag krypa ner i soffan och ha film kväll med mamsen! Hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag har haft?

Vår farfar

Tre år har gått sen du lämnade oss farfar.
Du lämnade jorden, du lämnade aldrig oss.
Du finns med oss var vi än går, i våra tankar, i våra hjärtan,
du är vår bevakande ängel. Farfar jag kommer alltid älska dig,
du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.