härliga lördag....

Vilken effektiv lördag jag har haft, känner mig alltid lika duktig när man får saker gjorda. Gick upp tidigt för att åka iväg att träna body pump. När jag kom hem släppte syrran av Moa-Li hos mig, dom skulle gå i affärer och inte vill man ha med sig en 1-åring då! Och jag blir alltid lika glad när jag får vara med lilla Moa-Li. Eftermiddagen har spenderas hos Magnus och Maria i deras lägenhet, våran familj och hennes familj träffades för första gången över lite smörgåstårta och fika. Nu vet jag var Maria har fått sin skönhet ifrån, från hennes mamma!! Det har även blivit en snabb visit hos farmor för överlämning av smörgåstårtan som blev över.

Det viktigaste av allt får jag inte glöma, var hos farfar idag vid hans grav och tände ett ljus. Det har gått tre år sen han lämnade oss saknaden är stor. Skulle göra allt bara jag fick honom igen!!

Ikväll blir det vin på stan med Miakela och kanske Nathalie, ska bara övertala henna först!!  

Inflyttning

Igår flyttade Magnus & Maria ihop till en fin och ny lägenhet

Magnus - var ska alla glas stå?

Pappa fick äran att montera möbler

killgänget kom förbi och hjälpte till

Deras uteplats

skvaller tid...

Kom hem från Linköping igår eftermiddag, hade det otroligt mysigt där hos Ellinor, Melvin och Jonas. Fikade, gick på stan, lagade god middag, myste i soffan och tog igen en massa skvaller tid!! Egentligen borde man åka iväg sådär mitt i veckan lite oftre för den tråkiga vardagen blir direkt mycker roligare :)

Det som håller mig upp just nu är att jag vet om tre veckor åker jag utomland, längtar som bara den!! Tax free katalogen kommer igår det fanns många saker där som jag vill ha, som jag måste bara köpa!! Finns stor risk att jag blir fattig den här månaden :)

ibland behövs det inte så mycket...

Lycka! Nu har jag gjort mina 115 timmar på 13 dagar, så skönt!! Helt ärligt har det inte varit så jobbigt som jag trodde det skulle va eller så kommer tröttheten imorgon!!

Imorgon sätter jag mig på tåget till Linköping för att hälsa på Ellinor och hennes lilla familj. Ser verkligen framemot att träffa henne, vi har många samtals timmar att ta igen :) Sist vi sågs var på vår examensdag i Juni. Tiden går verkligen fort det var 6 månader sedan vi stod i Växjös domkyrka och tog emot våra examensbivis.

Idag har jag fått två trevliga telefon samtal, först från en Emma som jag hängde jätte mycket med när vi var tonåringar. Nu ikväll ringde Anders en killkompis från Växjö och honom har jag inte prata med sen examensdagen. Jag måste bli bättre på att hålla kontakt med mina vänner, ett telefonsamtal kan göra så mycket!!

ingen bristvara

Då var det helg och jag har ännu en jobb helg framför mig, jag börjar äntligen se ett slut på mina 115 timmar på två veckor. Nu är det bara helgen och måndag kvar och efter det får jag en vecka då jag bara jobbar två dagar! Jag måste ändå säga att jag har ett sjuk roligt jobb och jag trivs som fisken i vattnet. När man arbetar med människor kan man aldrig veta hur en dag på jobbet kommer se ut, det är det som är så roligt att ingen dag är sig lik. Sen har jag världens underbaraste jobba kompisar det gör ju en hel del också!! Skratt är ingen bristvara på vårat jobb!!


Visst passar det bra ihop ;)


Tvivel...

"Där det finns kärlek råder inga tvivel"

slut på varm vatten!!

Maximal otur, varmvattnet tog slut! Badkaret hann bara bli halv fullt med vatten sen kom det bara kall vatten, det var bara för mig att kliva ur badkaret. Nästa gång tar jag duchen!!

Bada badkar

Har en välförtjänad ledig dag idag har jobbat sex dagar och imorgon väntas fem nya jobb dagar, efter det kan jag börja bli lite social igen!! Jag borde egentligen njuta av min lediga dag men jag går bara runt och är väldigt rastlös! Har redan varit och tränat, shoppat, sagt hej till tjejerna på mitt gamla jobb och nu funderar jag på att krypa ner i badkaret och läsa bok. Jag vet hur jag är, jag kommer klara av att ligga i badkaret i typ en kvar och efter det kommer jag tycka att det är jätte tråkigt att bara ligga där!! Men jag tror ändå att jag ska göra ett försök för jag fryser som bara den just nu!!  


inte det starkaste...

Ja just det, imorgon hade jag tänkt att bli tant på jobbet! Jag ska lära mig virka, få se hur det går! Jag ser mig själv framför mig hur jag sliter tussar från mitt hår av frustration. Jag hör även min syslöjdslärare röst säga - Madelene nu har du hållt på med samma sak under hela terminen och du är ännu inte klar, så svårt är det inte!! Syslöjd var aldrig mitt starka ämne, jag tror inte ens att jag kommer ihåg hur man trär en symaskin!!

En AT-läkare?

Jobb jobb det är vad jag har gjort idag!! Har suttit på akuten i några timmar och det är väldigt tråkigt, allt tar så lång tid. Jag undrar om dom gör det bara för att jävlas? Det enda positiva med att sitta på akuten i dag var att det var en väldigt snygg AT-läkare!! Ögongodis är aldrig fel att få!! Jag har även utsatt Annica för att vara min lossas klient när jag övade BSF och det gick väl sådär!! Imorgon väntas ännu en ny dag, då hoppas jag på att slippa åka till akuten!!!

Fall fritt

"Ska jag falla ska det finnas tid att falla fritt"

Höst dag i parken!!



Tant varning!!

Typiskt, jag som skulle bli tant idag och köpa virknål och garn och sen har tygaffären i Jakobsberg slagit igen!! Lat som jag är orkade jag inte åka till någon annan affär, jag får helt enkelt ta det nästa gång jag är ledig, ungefär år 2012!

Hemförsäkring!!

Haha jag flyttade från Växjö för några månader sedan i morse när jag vaknade kom jag på att jag inte har sagt upp min hemförsäkring, de är nog tid att säga upp den, för inte gör den någon nytta!!!

förkyld?

Typiskt jag har börjat bli förkyld under natten, nu har jag laddat upp med C-vitamin, Ipren och kang jang hoppas på att den inte blir värre än vad den är just nu, har inte riktigt tid att vara hemma ska göra ett försök att åka till jobbet med mina Ipren. Jag är trött som bara den också då jag har haft tanke verksamhet inatt varför ska alla tankar komma när man ska sova?

Lördags bravader


Härliga Måndag!!

Idag börjar 13 dagar av bara en massa jobb, jag kommer jobba 115 timmar på 13 dagar!! Jag kommer inte ens kunna träna då jag nästan bara jobbar kväll!! Härligt! Tur att man trivs så bra på jobbet! DEt som håller mig uppe just när är att jag och tjejerna från Växjö håller på att planera in en Växjö resa för mig och att jag, Lotta och Camilla ska gå på Melissa Horn konseren som är den 11 november! LYCKA!!

Helgerna går så himla fort, man hinner inte ens hinna njuta av den innan den är slut!! I lördags blev det en mysig tjejmiddag hemma hos Annica, inte ofta vi träffas utanför jobbet då vi inte jobbar samma helger!! Jonas stod för en trevlig förfest på kungsholmen, jag tror jag ska föreslå att jag ska flytta in där för han bor grymt snyggt!! Kvällen avslutades på Berns som är så överreklamerad, 180 kr för att ens komma in till ett opersonligt ställe. Aldrig mer Berns!!

Lek i parken

Då var BSF utbildningen klar nu är det meningen att jag ska kunna hålla BSF samtal med klienterna på jobbet!! Jag tycker lite synd om mina första klienter som kommer få stå ut med en programledare som är lite förvirrad som inte vet inte om hon gör rätt eller fel. Men övning ger fördighet!!! 


Moa-Li 2 månader

Eftermiddagen har jag spenderat i parken med Moa-Li, vi är gjort sandkakor, gungat och busat! Tänk att en sådan liten tös kan va så underbar och göra en så glad!! När man är med henne blir jag helt varm i hjärtat!!!

 


BSF utbildning

Godmorgon, idag ska alla tankar bort all fokus ska gå åt att gå på BSF utbildning! Efter utbildningen är det jag som får hålla i individuella behandlings program, ska bli så skoj och samtidigt väldigt läskigt!!

LOTTO VINST

Det känns som att jag har vunnit på lotto!! Kom hem idag från jobbet och pappa sa att han hade en överrskning till oss barn, Vad kan det va? - Jo nu är det så här att vi har sålt av era obligationer som ni har haft med vinst och pengar som ni själva har lagt ut är 7200 kr, sen är det så här att vi har lånat ut 10000 kroner var till er när ni köpte obligationerna och nu har jag och mamma bestämt att ni får även dom 10000 kronerna var. På några sekunder blev jag 17200 kroner rikare och det är = lite närmare att ha handpenningen till en lägenhet :)

det är så lätt...

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå.

stött inte bort mig...

Jag vill inte att det ska sluta så här!! Jag vill finnas för dig nu när du går igenom detta, stött inte bort mig, jag bryr mig  om dig!!  Jag förstår att du inte har ork att gå in i en relation just nu men låt mig få finnas för dig som en vän!!

Idag är det FREDAG!!!

Idag är det fredag och snart helg!! Gud vad jag längtar tills klockan blir 20.00 och jag får åka hem från jobbet!! Denna helg har jag inget planerat vilket är väldigt skönt då det har varit en massa saker nästan varje helg jag har varit ledig!! En sak vet jag vad jag ska göra, jag ska gå en massa steg för vi på jobbet har en steg räknar tävling vem som kan gå mest under 8 veckor och jag hade tänkt vinna den!! I förgår gick jag över en mil på jobbet vilket jag tycker är väldigt bra :)

Dags att försöka göra sig lite vacker och åka till jobbet, ha en bra fredag och en trevlig fredags kväll!!!

JOBB JOBB

Just nu vill jag bara gå och dra täcket över huvudet, tur att jag har dig som lyser upp min tråkiga vardag som bara innehåller en massa jobb annars den här veckan!!