24 år idag!

Solen skiner det är en underbar dag ute och det är min fördelsedag :) Lotta&camilla kommer ikväll och snart ska jag ta och våldgästa Jannike ute i solen. Ni mina underbara vänner, ni vet vilka ni är - Vad skulle jag göra utan er? Ni alla betyder otroligt mycket för mig!
Min förkylning vill inte ge med sig men men om jag inte lossar om den så finns den inte hahah!!!
image327
Tack alla som har ringt och grattat mig på morgonen, ni sjunger otroligt vackert ;)

Min älskade pappa

Igår kväll fick jag ett samtal av mamma som berättade att pappas hornhinna hade lossnat och han akut skulle operera sig idag.
Jag tänker på dig, det var skönt att operationen gick bra idag, nu hoppas vi bara på att resultatet blir bra och att du får tillbaka synen på ögat. Det tar några veckor innan vi får veta att allt är bra igen. Tänker på dig pappa, jag älskar dig en bättre pappa finns inte. Du finna alltid vid vår sida!!!

sol sol så långt ögat kan nå

I morse åkte jag och Fia ut till en ö utan för Växjö, vi köpte med oss frukost och njöt av den i morgon solen helt underbart. Det var verkligen det här jag behövde efter samtalet med dig i natt. Tack Fia att du tog hand om en liten sönder gråten Maddis. Allt känns redan lite bättre, bättre kan det bara bli :)

Imorgon kommer tjejerna och det är min födelsedag :) efter helgen är det bara några dagar kvar innan jag åker hem till min älskade familj och vänner. Jag fick mitt jobb schema idag, kan inget annat säga att jag kommer ha en helt underbar sommar, kommer jobba lagom mycket :) 

Min förkylning har verkligen inte blivit bättre, jag gjorde ett försök igår med att gå ut, ibland har jag vaknat upp efter en fest kväll och mått prima, solen idag har nog gjort sitt också. 
Nu ska jag ta och möta upp jannike och ta en kvälls promenad i solen efter det är det jag som ska städa. Det ser ut som att det har varit krig i min lägenhet och jag kan ju inte låta mina vänner sova bland dammråttorna...  


kroassad i tusen bitar

jag har varit med om mycket, men det här tar priset. Hur kunde du säga allt som du har sagr till mig? När det handlar om andra människor väljer man sina ord. Jag har aldrig krävt att du ska säga det du har sagt. Allt du har sagt har kommit från din mun. Alla ord var dina inte mina. allt jag ville var att du skulle vara där en gång, det var du som sen började ge mig hopp om någonting. Hoppet som du tände, som du nu har släkt.
Jag hoppas att du aldrig mer ska tända det igen, du tände det två gånger för mycket!

Jag trodde verkligen att jag hade glömt dig i sommras, men tydligen hade jag inte gjort det. Det är så mycket jag inte förstår? När det hadlar om dig kommer jag nog aldrig förstå. Dina ord gjorde ont. Det som gör mest ont är att du har vetat om det här länge men ändå fortsatt ditt spel. Det sårar!

dunder förkyld

Det är ju självklart att jag har blivit förkyld nu när B-uppsatsen är klar, jag minns inte ens sist jag var förkyld. Jag vill inte vara det för solen skiner och ikväll kanske vi ska grilla och gå ut.

I helgen kommer två av mina vänner ner från Stockholm, camilla&Lotta det ska bli så roligt. Det är första gången dom kommer och hälsar på mig sen jag flyttade ner. Det bästa av allt är att dom kommer till min födelsedag!!!! Jag älskar födelsedagar - speciellt min ;)

image326
                                                                 

Det blir nog ingen dag ute i solen för min del, ska ligga inne och läsa B-uppsatsen som jag ska opponera på Måndag vid fyra i eftermiddag ska jag vara frisk så jag kan grilla och ha mysigt med mina vänner. 

härlig bild :)

image325
 Jag rockar till Petter...

Äntligen klar

Igår blev vår B-uppsats äntligen klar efter 12 timmar på bibblan, det skulle självklart börja krångla för oss när vi bara hade  numreringen kvar. Vi fick verkligen inte till det förrän halv tio på kvällen, fan vad vi kännde oss smarta, jag kan upplysa er om att vi fråga en hel del med folk också och dom var lika smarta som oss.
Nu är det inte mycket kvar i skolan; idag har vi föreläsning i två timmar och nästa vecka har vi opponering på Måndag, resten av veckan tänker jag ligga ute i solen och läsa på uppsatsen som jag och Ellinor ska opponera på. Snart får jag SOMMARLOV!!!!

då var det roliga slut...

Vilken helg det har varit, jag har varit ganska sliten hela dan gick inte upp från sängen fören vid två. Då det blev en promenad med Jannike och Zack. Efter det blev det en fika ute på gräset med Fia, Anders, och Rickard. Det har varit helt underbart väder, fast om jag fick bestäma hade jag tyckt att det gärna hade fått regna idag då man skulle ha kunna ligga inne hela dan och se på film!!!  

Kvällen igår började hemma hos Tobbe där vi såg en del av schlagern innan vi gick ner till fetsival området. Bandet som spelade igår hette Du & Jag, dom var riktigt bra. Kvällen gick så fort kändes som man knappt hann med någonting innan det var slut. Kan inget annat än att säga att den slutade precis så jag ville!! Tyvärr blev det inga bilder igår då min kamera dog!

Grattis mamma på mors dag du är världens bästa mamma. Älskar dig!!!

Fredags festivalens bilder

image316image317image318image321image322image323image324

Petter på scen...

Fredagsfestivalen var helt underbar igår bra stämning och trevligt folk, Petter som uppträde var helt grym, han vet hur man får igång en publik!! :)
Det blev ändå en tidig kväll för mig, kl 12 var jag hemma, innan jag somande blev det ett litet natta samtal med dig. Ser fram emot hösten då jag får träffa dig i Göteborg igen :)

Nu är det dags för mig att åka till jobbet, vill inte jobba idag skulle mycket hellre se på Volley boll tuneringen som är idag på campus. Ikväll är det den årliga grisfesten..... 

 

som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
När jag va dig nära, ville du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Melissa Horn, Lars Winnerbäck

Det här låten är helt underbar, den säger det jag känner just nu!

Bilder från igår

image312
Jannike,Ellinor & Jag
image314
Min gravida vän!
image315
Ellinor, Jannike, Anders, Fia & Jag

mumms...

18:55 gick jag och Ellinor från skolan, det sista vi hade idag var handledning kan inget annat än säga att den gick väldigt bra. Ser fram emot tills imorgon då vi ska göra alla ändringar och sen lämna den över helgen för att gör det sista på Måndag innan den ska vara inlämnad på tisdag morgon klockan 08:00.

Jag och Ellinor har ätit världens godaste middag - RAGGMUNK mumms. Nu väntar vi på att Jannike ska komma över och inta soffan med oss :)

håll tummarna

Det blev ett snabbt slut på går dagens kväll, från att först varit hemma hos mig och på Norrlands nationslokal och förfestat gick vi glada med humöret på topp ner till Sivans. Väl framme längst fram i kön upptäcker Jannike att hon har tappat sitt nationskort, utan nationskortet kommer man inte in. Det var bara för oss att gå hem, det var kanske lika bra det för tidigt i morse träffade jag Ellinor på bibblan för fortsatt skrivande på vår B-uppsats. Halv sex i kväll har vi vår sista handledning - håll tummarna nu att det går bra för oss!!!


Allkårsfestival

Allkårsveckan är nu igång, idag tog vi en lite paus ifrån B-uppsatsen i någon timme och gick iväg för att kolla på vin bränbollen, det var riktigt drag där man kom verkligen in i party stämning. Ikväll blir det pubkväll på Sivans innan vi går dit har jag en liten förfest för några vänner.
Varför är det alltid samma problem varje gång man ska ut, vad ska man ha på sig? Jag borde ha en gråsvart sidenkläning som jag knappt har använt, vet inte om den är lite för mycket party? - eller om jag bara ska ha jeans och en top?

image311

Igår åt jag årets första jordgubbar mumms, jag har några kvar som jag tänker ha i Rosevinet ikväll :)

klagar lite på allt och ingenting...

Vilken tråkig dag, dåligt väder och en massa plugg! Gud vad jag längtar tills uppsatsen är över... Jag måste ta i tur med disken också, mina pengar är slut får nog leva på luft fram till fredag.
Längtar till det är dags för kvällens träning, idag blir det Core och sen body pump ska bli riktigt skönt att få göra av med lite energi.

 

Bodyguard

Ikväll var det Bodyguard på TV, det var många år sedan jag såg den. När jag var runt 10 år var det min älsklings film. Jag har minnen av att jag såg den om och om igen och drömde om att jag en dag skulle stå på scen och sjunga som Whityney Housten. Jag har till och med Cd-skivan jag kan lova att den gick varm medan jag stod fram för spegeln och sjöng och drömde. Haha sen kom jag ner på jorden!!!

hon är helt underbar

image308image309
image310
 

ensam tid!!!

En sådan lugn helg som denna har jag inte haft på väldigt länge. I fredags blev det först ett sent body pump pass och efter det en riktigt tjej myskväll hemma hos Jannike. Vi såg på High School Musical den är så töntig så det blir pinsamt, men jag kan inget annat än att gilla den och efter den såg vi på Hairspray, vi orkade bara se på halva innan vi höll på att dö av trötthet. Få se när vi orkar se klart den.

Igår hade jag äntligen en hel dag bara för mig själv, jag har inte varit ensam en ända dag på nästan två veckor, igår var det dags för en, det är så skönt att bara få vara ensam ibland.

Ikväll ska jag hem till Rickard på födelsedags fika, Rickard fyller 26 år idag Grattis!!!!  

det här är till dig

Jag är så stolt över dig, du har nu tagit det svåraste steget att bestäma dig för att vilja göra en förändring.
Nu börjar den långa resan, en resa med tårar, ångest, slit, undran om man gör rätt, jag lovar dig att det är värt allt slit. För livet blir så mycket underbarare och lättare när allt det där är över.
Jag är stolt över dig min vän, jag kommer finnas vid din sida under hela resan. Du är perfekt och underbar för den du är, det spelar ingen roll hur många gånger jag säga hur underbar och perfekt du är, du själv måste inse det. Jag kommer aldrig sluta berätta för dig hur bra du är för jag älskar dig.


det var på tiden

Efter några dagar försenat betyg från min examinator fick jag äntligen veta att jag hade klarat essän och fick VG på den det känns väldigt skönt :) Nu är det bara fokus på B-uppsatsen som gäller.

skönt att vara tillbaka...

Nu är jag tillbaka i Växjö, jag och Ellinor har haft en intensiv vecka i Linköping. Det går framåt med uppsatsen, vi hade handledning igår och den gick bra, det är alltid skönt att få respons av det man har skrivit. Jag tycker ämnet vi skriver om är jätte intressant, kanske är det något jag skulle vilja arbeta med när jag är klar?

Just nu längtar jag till skolan är slut, jag vill ha sommarlov och bara ta det lugnt, eller lugnt blir det inte kommer jobba en stor del av sommaren på Din sko. Jag hoppas på att det inte blir lika mycket jobb på Din Sko som jag hade förra året på Österåker anstalten. Jag får nog mitt sommar schema nästa vecka. Nu ska jag möta upp Anders och Johan för en fika.

stor städning av lägenheten

Äntligen kom jag för mig att städa lägenheten :)image304image305image306

Vill vara tillbaka i gbg

image300image301image302image303
Tack Mikaela för en väldigt trevlig helg i Göteborg!

Att vara stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.

Marie Fredriksson

Linköping

Åh jag hade den underbaraste helgen på länge hos Mikaela, allt var perfekt!! Fint väder, många nya trevliga männiksor och speciellt en!!!
Nu är jag i Linköping kommer vara här fram till torsdag och skriva B-uppsats, det känns som det rullar väldigt bra på med skivandet imorgon ska vi skicka in den till vår handledare.

Grattis Mikaela på 24-årsdagen tänk vad tiden går fort och du blir bara vackrare och vackrare för varje år. Tänker på dig på din stora dag puss puss

Picknick i Göteborg

Det är som en bastu i Mikaelas lägenhet, redan halv sju vaknade jag av att solen lyser i lägenhet jag lyckades somna om till nio. Nu har vi ätit frukost och är inne på vår tredje kopp kaffe innan vi ska åka iväg till slottskogen för att  ligga i solen hela dan och äta glass.

Igår möte Mikaela upp mig vid tåg stationen innan vi åkte hem till henne var vi tvunga och inför skaffa oss lite vin och andra go saker inför kvällen. Vi åt Thai mat och Rose vin ute i solen på en filt, jag lovar att Rose vin och Thai mat passar ihop :) Trötta och sega efter all mat blev det en lugn hemma kväll, deso roligare ska vi ha ikväll pigga och glad.

nu åker jag

Syns om en vecka Växjö, nu åker jag till Göteborg och från Göteborg åker jag direkt till Linköping för att forsätta skrivandet på B-uppsatsen. Ha det gott!!!

skratt är så underbart

Igår kväll tog vi en paus ifrån pluggandet, istället hade vi en mys och rolig grillkväll. Ni är helt sjuka jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på länge :)

image295
image296
image297

Klockan 07.50 idag stod vi och köade utanför bibblan för att få tag på ett grupprum, det går väl så där för tillfället med vår B-uppsats imorgon blir det nya tag, vi har en ganska svår frågeställning. Det känns som att jag börjar bli sjuk, känner mig hängig och tung i huvudet. Jag hoppas på att det bara är trötthet för i helgen ska jag ha roligt i gbg.

Bibblan

Sitter på bibblan och försöker ta mig igenom en engelsk artikel, jag har bara tre sidor kvar :) Snart ska vi ha en glass paus med Anders och Johan lite onyttig måste man få vara efter 18 sidors engelsk artikel.

du bleknar..

Allt känns så mycket lättare så länge jag inte ser dig, det känns skönt att veta att jag inte kommer vara i Växjö i helgen. Du bleknar för varje dag som går, idag har du bara kommit upp i mina tankar några gånger. Jag vet att det bara kan bli bättre och bättre.

det finns många tokar...

Jag tror att bibblan kommer bli mitt andra hem under de kommade veckorna. Idag har jag och Ellinor börjat skriva bakgrund, vi har kommit en liten bit på vägen, men ännu är det lång väg kvar innan den är klar. Det känns lite surt att sitta inne om dagarna när solen skiner ute men men jag får ta vara på kvällarna.

Ikväll har jag och Jannike tagit en kvälls promenad runt sjön, det finns ganska många hurtiga människor som springer som tokar runt sjön. Jag har tänkt att när jag kommer hem under sommaren ska jag börja springa minst två gånger i veckan och när jag kommer tillbaka ska jag vara en av tokarna som springer runt sjön. Jag måste nog skaffa mig en spring kompis hemma om jag ska lyckas för jag brukar stanna när det börjar bli jobbigt! Jag och Magnus sprang lite under hösten tillsammans och när jag springer med honom får jag inte stanna för då börjar han skälla och sen måste jag vissa att storesyster är bäst. Tyvärr så har han lite bättre kondis än vad jag har. Är det någon som vill bli min spring kompis?

Jag har ännu inte städar och ikväll kan jag inte skylla på Victor... Dags att ta i tur med disken och sen kanske ta och sova. Klockan åtta imorgon ska jag möta Ellinor på bibblan och börja bearbeta några engelska vetenskapliga artiklar. Fy fy vet inte hur det ska gå? 

Stolt moster

image294

nära döden...

Jag trodde jag skulle dö i natt av en hjärtinfarkt, det var någon som knackade väldigt hårt på mitt fönser, jag har aldrig satt mig upp så snabbt i min säng innan. Jag var liv rädd också för självklart började min fantasi springa iväg. Idag fick jag veta att det var Lalle och Tobbe som ville jävlas med mig. Ni ska veta att hämnden är ljuv :)

Vad jag är dåligt! Jag skulle ha storstädat lägenheten ikväll men istället har jag pratat med vänner på msn hela kvällen. Nu är det väl lite sent att börja storstäda? Jag får göra det imorgon eller någon annan dag!

Lördags mys

Jävla papperspåsar! Jag handlade på Willys efter jobbet idag och det ligger typ 10 minuters promenad ifrån mig. Jag hade hunnit gå över vägen då papperspåsens handtag gick sönder, det blev en väldigt jobbig promenad
hem :( - Undra om jag kommer orka vara ekonomisk någon mer gång då dyra ICA ligger mycket närmare mig?

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Rickard där vi såg på film, ikväll blir det ännu en lugn kväll. Jag och Jannike hade tänkt se saw två och göra lite blonda slingor i mitt hår.
Jag längtar jätte mycket till nästa helg då jag åker till min underbara vän Mikaela som bor i Göteborg. Det är skönt att få komma bort från Växjö, när jag inte är här tänker jag inte lika mycket på dig.

image293

glad i efterhand

Gud vad skönt, har just kommit hem ifrån ett Body pump pass det var när att jag hoppade träningen idag. Nu i efterhand är jag väldigt glad över att jag inte gjorde det :) Det har inte blivit någon träning på nästan två veckor bara några promenader ute i solen om det räknas? Förra veckan var jag hemma i Stockholm och den här veckan har det varit B-uppsats. Det får bli ändring på det tills nästa vecka.

Idag har jag läst en rapport från kriminalvården Sexualbrottsdömda män i anstalt det var riktigt intressant och nu ser jag fram emot att få läsa ännu mer och börja skriva nästa vecka!
Det blir en lugn kväll för min del jobbar på Din sko imorgon och på söndag, det var nu 3 veckor sen sist jag jobbade. Jag skulle ha jobbat förra helgen men då kom ju lilla Moa-Li till världen :) Nää nu är det dags och se om det finns någon middag i min toma kyl.

lyckad valborg

Det blev en lyckad kväll igår, grillningen ute i stormen, förfest hos Rickard och skaka rumpa på Sivans.
Jag har förövrigt insätt att jag hatar en gångs grillar...
image284
image285
image287
image289
image290
image292

ärlighet varar längst

Det som gör mest ont är att du inte kan vara ärlig, just nu skulle din ärlighet betyda väldigt mycket för mig. Det skulle bli så mycket lättare att glömma. Det gör ont varje gång jag ser dig, du finns överallt, att du finns överallt gör allt mycket svårare till att glömma dig. jag begär bara en sak  - din ärlighet för en gång skull...