ledig= skärgåden

Äntligen har jag jobbat klart den här veckan. Det har varit två tunga veckor på jobbet. Är ledig fram till måndag nu. Imorgon åker jag ut till skärgården jag hoppas på att solen vill titta fram. Helgen ska bestå i sol, åka vattenskoter, god mat och sitta på bryggan  med ett glas vin.



jag och Mia

image116

Midsommar

Alla har verkat haft en trevlig midsommar, vädret hade väl kunnat varit lite bättre. Jag måste ändå säga att jag njöt lite av att det regnade igår på grund av att jag jobbade halv åtta på morgonen till åtta på kvällen. För min del blev det inget firande. Kom hem vid nio åt lite och la mig i min säng och kände mig fruktansvärt ensam. Bättre blev det inte efter ditt sms. Jag lyckades somna tills slut ändå. Natten gick fort, fem i morse ringde klockan då var det bara å kliva upp och åka tillbaka till jobbet. Slutade tidigt idag redan vid fyra, såå skönt!

Nu kom Mia bäst å sluta vi ska ha myskväll:) 

glädje

Måtte ständigt sol och vår lysa på den väg du går,
inga tunga sorger trycka, glädje följa dig och lycka.

Söndag

Ny vecka imorgon, vilket innebär nya kunskaper, nya männskor, nya funderingar, nya intryck...

Idag har jag städat eller börjat städa, jag har hållt på i ett antal timmar, men det tar aldrig slut på grjer i mitt rum. Jag ska aldrig mer flytta. Tog en paus på eftermiddagen och åkte hem till min älskade farmor och spelade kort. Som vanligt vann hon över mig. Jag förstår inte hur hon lyckas!

Snart är det dags att sova ska upp till fem imorgon. Denna vecka kommer jag jobba 55 timmar. Någon som vill byta med mig?

Lördags kväll

Jag trodde aldrig att jag skulle komma igång inför kvällen igår, men det gjorde jag. Jag och Mikaela åkte ut till Karolina på Gärdet där Petra och några andra var. Petra hade jag inte sett sen i höstast. Där blev det en massa tjej snack och bubbel. Vidare in till stan senare på kvällen till ett Reggae ställe där vi skakade rumpa.


Lördag

Gud vad skönt med helg. Jobbade till åtta igår blev en lugn kväll med Mamma. Hon hade gjort tigerräkor till oss när jag kom hem från jobbet. Efter middagen tog jag en promenad med Mikaela.

Idag sov jag länge, vakande och gick ut och gick en timme innan frukosten. Har legat i solen hela dan och läst en väldigt bra bok. Ikväll blir det förfest hos Karolina och sen ut! Är inte så laddad ännu, är väldigt trött och seg förhoppningsvis kommer jag igång.

I torsdags fick jag ett oväntat men ändå lite väntat samtal. Det var trevligt och prata med dig! :)

lång dag

Hem kommen infrån jobbet, har jobbat ett lång pass och imorgon blir det ännu ett sådant. Det var riktigt segt och gå upp imorse och ännu segare kommer det bli imorgon bitti.
Idag blev det godis till middag vilket inte är så bra, men men vad ska man göra när man kommer hem nio på kvällen? Börjar känna av att det var en vecka sen jag tränade ska ta i tag i det på lördag då jag är ledig. Det blir nog ett body pump pass på World class.
Dags och somna in sött i sin säng nu. hej hej!


trötter

Trötter som en tok är jag, i morse gick jag upp halv sex imorgon blir det ännu tidigare runt fem tiden uuuuurch. Har haft en roligt dag på jobbet har lärt oss självförsvar och mycket annat skoj.

Nu ska jag åka hem till Tessan och Berhram med mamma och pappa vi ska fira Berthram som fyllde år igår. Sen ska jag somna sött i min säng

Grattis

Grattis Berthram på 25 - årsdagen.
Hoppas du får en underbar dag!

jobb

Första dan på jobbet är nu avklarat, det har varit en väldigt intensiv dag med mycket information. Mitt huvud är inproppad med säkerhets information. Känner att det kommer bli en väldigt intressant och lärorik sommar. Imorgon fortsätter säkerhets utbildningen och på onsdag börjar jag gå med min handledare.

Tiden går väldigt fort fram har nästan varit hemma i stockholm redan i en vecka. I fredags hann jag träffa Karolina inne i stan. Det blev en hel dag. Vi böjade med en mjukglass i kungsträdgården, sen kom vi på att det skulle va väldigt gott med vin och jordgubbar. Vi gick och införskaffade vin och jordgubbar och la oss i en park och njöt av de. Det blev middag och ännu mer vin på kvällen.


Växjö - Stockholm

Nu lämnar jag Växjö och flyttar hem till mamma och pappa!
Kommer tillbaka efter praktiken.

sista

Sista natten, sista timmarna, sista morgonen, sista kvällen, Jag lämnar allt med en ovisshet om vad som hände, vad var det vi hade, var vad det vi inte hade, gör jag rätt med att vara tyst? Tankar om hur det kommer bli.

Grattis Magnus till studenten

Tåg resan gick bra hem till Stockholm, Magnus Maria och pappa möte mig inne i stan med bilen så jag skulle få lite bär hjälp!:) Gud vad Magnus och Maria är fina tillsammans det syns verkligen att de är kära!



Magnus tog studenten igår och det blev en lyckad dag. Han och sina kompisar var så fina i sina kostymer. Det var svårt och hålla sig för tårar när han sprang ut lycklig och glad. Hemma väntad stor fest för honom, släkt och vänner kom för att fira hans dag. Senare på kvällen kom hans kompisar över och forsatte deras firade hemma hos oss tills det blev dags för dom att åka in till stan till deras avslutnings skiva! Det blev många flaskor champang innan kväll tog sitt slut! Kom ihåg nu killar att det är du som gör din framtid! (blider kommer upp senare)


packning

ÅÅååååå jag är helt slut. Har packat hela dan. Jag förstår inte hur mycket man kan samla på sig under två terminer. Jag tycker verkligen syns om dom som ska åka med samma tåg som jag idag. Deras väskor kommer inte få plats!! Ingejerd ska hjälpa mig och bära ner väskorna till stationen, problemet är hur jag ska kunna byta tåg i Alvesta med 4 väskor? Mamma och pappa kommer och möter mig i Stockholm på tåg stationen som tur är! Det här är bara första vändan på onsdag åker jag ner igen till Växjö för jag har tenta på tordag! Förhoppningsvis har jag inte lika många väskor och bära på då!!

Imorgon tar lillebror studenten! Åren går så fort, det var inte så länge sen man själv sprang ut med mössan på snee!


klok

Fördelen med att vara klok, är att man kan spela dum,
motsatsen är betydligare svårare!

sista dan

Idag har jag jobbar sista dan på Din sko här nere i Växjö.
Känns lite tråkigt kommer sakna alla underbara jobba kompisar.
Jag kommer dock tillbaka om 9 månader när jag flyttar ner igen efter praktiken.

Hur lyckas man med att få skavsås under foten av ett par jätte gamla skor?
Och under foten av alla ställen.

Ska börja höja upp mitt party humör lite nu med lite härlig musik!!
Ikväll blir det sista utgången på sivans på ett väldigt bra tag!!!

dagens schema

  • träna
  • tvätta
  • luncha med Mimmi
  • städa
  • myskväll