...

"Hur ska jag kunna gråta när jag aldrig sett dina tårar"

Sällskapsresan

Igår var jag, Katta och Jannike på sittning, temat för kvällen var sällskapsresan - vi var hur snygga som helst i våra Sun trips tröjor:) Kvällen bjöd på spex, alkohol i alldeles för stora mängder, mat och en massa skratt. Kvällen blev ändå inte så jag hade tänkt mig att den skulle bli. Jag hade tänkt en sista kväll på Sivans innan det är dags för mig att åka hem till Stockholm - så blev det inte. Kvällen slutade med att vi satt i ett partytält och lyssande på live musik och drack röd vin och drinkar. Vad gör det att det inte blev Sivans, känns vid det här laget att man kan Sivans utan och innan. Sista helgen i Växjö på några månader är snart avklarad!!! 

Bilder kommer snart!!!







  

Laase Lindh

Han var helt underbar i fredags - fattar inte hur jag har kunnat missat honom innan!


Tårar

Idag har det varit en gråt dag för mig - vet inte vad det har varit med mig. Vaknade i morse av att jag hade en klump i magen och hjärtat kändes alldeles tungt. Katta märkte på en gång att jag inte var mitt vanliga jag - tårarna kom då på en gång. Det var väldigt skönt att få gråta av sig lite men jag vet inte varför jag har varit så ledsen idag.
Nu mår jag mycket bättre, ska snart på speling på Sivans, Lasse Lind spelar, jag har aldrig hört någonting av honom - Jannike säger att det är en blandning mellan Winnerbäck och Hellström, Winnerbäck är bra men Hellström låter som en strypt katt. Vi sitter nu och laddar upp med vitt vin, mörk choklad och Winnerbäck.

Vinkväll

I tisdags hade vi vinkväll med tjejerna - vi måste göra det lite oftare!




tjoho

En vecka kvar tills jag åker hem - jag är trött på att bo i en resväska, sova i en bäddsoffa och att aldrig få vara ensam. Annars är livet här nere kanon bra det har blivit mycket fest i helgen. I fredags blev det stallarnas och i lördags festade vi med David och Robin på cafe de luxe. Robin och David bode på hotell den natten eftersom både jag och Jannike är bostadslösa - på fyllan fick jag och Jannike för oss att vi skulle sova där med och äta hotelfrukost på morgonen - vi kom aldrig upp i tid vakande 30 minuter innan det var dags och checka ut :(

Idag har solen lyst upp min vardag - imorgon blir det vinkväll med tjejerna och förhoppningsvis utgång på stallarnas.

Negativa just nu är att min förkylning kom tillbaka inatt, det kan inte bero på för lite sömn och för mycket vin!
Tjohoo

Hjärtslag

När vintern och kylan kommer vill jag krypa in i din trygga famn, 
känna dina hjärtslag slå mot mitt öra.

Saknade av dig kommer när dom första löven faller,
vetskapen om att du inte finns längre gör att jag saknar dig ännu mer.

Jag får aldrig känna dig nära mig, din famn är inte min längre.  


kaos

Det ser ut som att den här veckan kommer innehålla väldigt mycket fest - om jag och Jannike får bestäma!
Vi måste göra annat en bara sitta på bibblan och plugga. Jag är nu klar med det vi ska ha till seminariumet imorgon. Lite mer än två veckor kvar till tentan - jag vet inte hur det ska gå för just nu är det kaos i mitt huvud.

Summering av helgen



                                     

Hösten hade även hunnit kommit till Göteborg, det är ett under att jag inte har blåst bort i helgen. I fredagas blev det Thimat och röd vin hemma hos Mikaela - trångt och härligt på hennes 20 kvm. När humöret var på top åkte vi in till stan till ett salsa ställe där vi drack alla möjliga olika mojito drinkar - och rörde på höfterna :)

Jag sa att jag skulle dricka bort min förkylning - vilket inte gick. Vaknade i lördags av att jag hade ont i kroppen och kunde inte andas genom näsan. Efter kaffe och några alvedon var det shopping på schemat. Jag hittade två svarta tunikor, jag borde lämna tillbaka en av dom eller se om det finns i någon annan färg.
Efter mycket om och men bestämde vi oss att vi skulle skippa ännu en ute kväll och iställe gå på bio. Vi såg svarta nejlikan - grymt bra film, se den om ni vill se en del av svensk historia som man inte har en aning om.

Söndagen spenderade jag på ett tåg.

Göteborg

Passar på och skriva lite nu när Mikaela är ute och andas in äcklig ciggaret luft. Ikväll blir det drink kväll, vi ska ut och dricka mojito:). Jag hoppas på att dricka bort min förkylning som aldrig vill ge med sig. Tjohoo


Sjuk!

Jag trodde att jag skulle klara mig undan att inte bli sjuk, sådan tur hade jag inte. Skulle ha varit väldigt konstigt om jag gjorde det. Just nu har jag hals ont, nästan är täppt och trött i kroppen. Ni får inte tro att jag får ligga i min säng och sova och äta godis. Nix, jag måste vara på bibblan och plugga.
Jannike försöker övertala mig om att gå ut ikväll, vet inte om jag ska lyssna på min kropp som säger nej, eller hon som säger att alkohol dödar bacillerna. Jag tror jag kommer lyssna på min kropp!

Till helgen åker jag till gbg ska hälsa på Mikaela. Jag byter från att dela 27 kvm till att dela 20 kvm! Våra hälsa på helger kan bara bli roliga och mysiga. Vin, mat, tjejsnack och fest:) Tjoho...

Älskade lillebror

Man vet aldrig när livet ska ta slut. Du skrämde oss verkligen.
Den här gången hade du änglavakt. Mitt hjärta höll på att brista när
mamma sa att du hade varit med om en seriekrock.
Du och alla andra som var med i krocken hade verkligen tur.
Du fick åka in till sjukhuset med bröstsmärtor.
Din ängel vakade över dig.
Du ska veta Magnus hur mycket jag älskat dig. min lillebror!

!!!

Nu är man inte i studentlivet igen, plugg, seminarium och fest. Dagarna tillbringar jag på bibblan. Känns som bibblan är min andra bo plats. Jag och Katta har det hur bra som helst i hennes 27 kvm, vi har fått påökning under helgen av Jannike. Jag och Jannike har legat och myst i bäddsoffan om nätterna.


I onsdag träffade jag Patrik i hans nya lägenhet, den var hur snygg som helst. Sa åt honom att den dan han inte vill bo där längre flyttar jag in.


I veckan har vi haft olika aktiviteter för ettorna, lördags avslutade vi insparksvecka med en väldigt lyckad sittning.


Skola

Idag började skolan, hum allt är sig likt, jag bor bara på ett annat ställe. Känner att den här kursen kommer bli tuff blir ju inte bättre när alla säger att den är den jobbigaste kursen under hela utbildningen. Om fem veckor är den slut!:)

Det första jag gjorde idag var att springa på dig, jag var vuxen nog och sa hej!

Katta lagde middagen idag, nu är det jag som får diska:( KOm hem ifrån skolan idag och när man öppnade dörren kom det en doft av mat. Det kan inte bli bättre! Ska ta itur med disken nu och om jag hinner innan idol ska jag läsa lite i mina underbara böcker!!! Tjohoo

Stockholm - Växjö

Snart åker jag ner till Växjö ska bara packa det sista. Som vanligt har jag alldeles för mycket kläder med mig kommer bli jobbigt och bära. Funderar på om jag ska lämna min vinter jacka hemma, hur kallt kan det bli under fem veckor?

Läppe bilder

                      image215



Helg

Kom hem ifrån landet för några timmar sedan, vi har haft en kanon trevlig helg med släkten! Roligt att få träffa kusiner med deras män och kusinbarn. Det blir inte så ofta att vi ses nu när vi är utsprida runt om i Sverige. Vi åt goda hjälmarkräfter på kräftskivan, jag fick i mig tre st innan jag blev allergis. Nästa år ska jag hålla mig bort ifrån dom. Inte visste jag att släkten var så bra på allsång, Markus tog fram gitarr efter några snaps då blev det en härlig allsång ute framför öppnaspisen. Innan på dan var jag barnens lektant gjorde svärd till dom alla, var ute i skogen och letade stenar med Hilda.
(bilder kom upp senare)

Imorgon åker jag ner till Växjö skolan börjar på tisdag. Jag börjar bli lite stressad eftersom jag har ännu inte börjat packa och klockan är redan sju. Jaja jag får vara uppe inatt och fixa. Jag ska nu bli sambo med Katta i Växjö. Vi ska på i hennes lilla lägenhet under mina fem veckor i Växjö. Det kommer gå så bra så.