äntligen fredag

Så var det fredag igen och inte vilken fredag som helst utan skott års fredag :) Idag har vi haft Workshop i skolan - vilket har betytt flum fast på ett positivt sätt.

Ikväll blir det förfest hos mig med några ifrån klassen och sen vidare till stenladan. Jag har bara varit på stenladan en gång innan och det var ingen lyckad utgång. Vi får hoppas på att det blir bättre ikväll :) dags att hoppa in i duchen och börja göra sig i ordning! Undra vad man ska ha på sig ikväll?

...

40 dagar kvar! LÄNGTAR!!!

hjälp sökes

Någon som är lite teknisk som skulle vilja hjälpa mig? Jag och teknik går inte ihop, hur svårt kan det vara att koppla en sladd mellan TV:n och datorn. Jag har kopplat sladden mellan TV:n och datorn i rätt håll men hur gör jag nu? Det är det jag inte fattar... Det är inge bra att ha litat på ens lillebror och på ens pappa hela livet att dom fixar allt. Det är lite svårt nu när dom bor 50 mil ifrån  mig :( HJÄLP!! Jag är lite trött på att se på film på datorn....

Jag och Jannike har varit en sväng nere i stan på shoppnings tur. Jag hittade en jätte snygg skinjacka som jag vet att jag kommer ha användning av - jag vet inte var jag ska få pengarna? Jag handlade i allafall två tröjor, en vardags tröja och en som man kan ha när man går ut. Kunde inte låta bli, ska fundera på jackan tills imorgon kan bli att jag får ta från spar pengarna!

Dags att få i sig lite middag och sen gå inåt stan på en föreläsning som handlar om att vara anhörig till någon som missbrukar. Hon som håller i föreläsningen är Katerina Janouch, det är hon som har skrivit boken anhörig. Boken var riktigt bra - hoppas på att föreläsningen är lika bra.


...

41 dagar kvar tills bebisen kommer :)

träning,plugg och städning

det är vad min dag har erbjudit mig. Jag gick på spinning och core idag jag rekomenderar att inte gå på Core när man fortfarande har träningsvärk i magen sen förra Core passet ajajaj!!!

Jag fattar inte hur mycker kan det egentligen blåsa och regna i denna stad, regnet slår i backen varje morgon man drar upp persiennerna. Kan vi inte få lite sol?

42 dagar kvar till bebisen kommer :) LÄNGTAR!!!!  

Pengar...

Idag kom det efterlängtande studiebidraget har redan gjort av med mer en hälften på räkningar, tågbiljter hem till påsk och stor handlat på Willys. Jag fattar inte varför allt ska kosta så himla mycket. Jag tycker verkligen inte om sj:s nya köpsystem. Dom har tagit bort just nu biljeter, nu kan man bara köpa första och andra klass biljeter. Ska det här nya systemet vara bättre och biligare?

Det är snart dags att ta en promenad in till stan och träna Core och body pump, idag slår jag på stort när det gäller träningen. Det känns att det behövs efter går dagen då jag spenderade hela dan i soffan..

...

Vimmelbild

image240

Mys kväll med en massa tee och bra film

image239

Skälby bo

Sprang på en Skälby bo på Sivans igår skit roligt, världen är allt liten! Som vanligt trodde han att jag var min syster Therese. Jag har fått dras med det hela mitt liv och kommer få dras med det resten av mitt liv med. Det blev ännu en lyckad utgång. Love lovade att han skulle komma över på tee någon dag i veckan, få se om flickvännen släpper iväg honom.

Bilder från igår

image236
image237image238

back läxa

Vi förtöjde båten lite dåligt, back läxa till denna sommar! :)

image137

Vår i luften

Åååå vad glad jag blir när solen lyser, finns det något bättre när man känner att våren börjar komma fram? Jag blir glad i hela kroppen, snart tar man fram grillarna och sol glasögonen. Min fräknar på näsan är så välkommen att komma fram!! 

Idag blev det en morgon promenad runt sjön med Jannike och Zack. Zack var riktigt jobbig idag runt sjön, kan kanske bero på att det var jag som höll i kopplet och han ville se hur mycket han kunde jävlas med mig. Han lyckades väldigt bra!! 

Det är så skönt att för en gång skull slippa känna det dåliga samvetet som säger att man borde läsa lite skollitteratur. Vi har inget att läsa fram till tisdag då den nya kursen börjar. Ikväll ska jag dricka vin och fira att man är klar med hemtentan.
Man kanske ska ta och gå ut i det vackar men blåsiga vädret....

Ny hårfärg

Har ännu en gång bytt hårfärg, måste säga att jag blev väldigt nöjd! Denna gång blev det en guldbrun färg!! Hemtentan är äntligen inskickad, för att fira den blir det after school! Vi får se om det kanske blir stallarnas ikväll eller Sivans imorgon. Just nu är jag inte alls sugen på att gå ut men humöret kan allt ändras. Tjohoo!!! 

Slut velat!

Har länge funderat på hur jag ska göra i påsk, ska jag åka hem till Stockholm eller åka till gbg? Jag har äntligen slutat vela och bestämmt mig att jag åker hem till påsk. Fick en otrolig hem längtan i går kväll och då var valet väldigt enkelt. Ser just nu fram emot att få komma hem och bli lite ompysslad av mamma och pappa, som inte är vanna med att barnen är hemma. Nu när Magnus ligger i lumpen och jag bor 50 mil bort och Tessan som ska få sin egna lilla familj nu till våren.

På Måndag kommer förövrigt mina föräldrar hem från Thailand, vissa har det väldigt bra som kan fara runt i den stora världen.
Jag skulle inte ha någonting emot att packa väskan och dra iväg på en lång resa. Min resnerv börja göra sig påmind. Jag längtar till den dag jag kan få ta min väska och åka iväg!!!!  

Promenad

Vaknade tidigt blev en promenad runt sjön med Zack och Jannike, självklart lyckas jag springa på dig. Haha hur lyckas jag alltid springa på folk som jag inte riktigt vill träffa? Jag lyckas alltid!! Du är väldigt fin och kolla på och det kan man ju inte klaga på :)

Ska försöka bli klar med tentan innan Statistik föreläsningen idag på eftermiddagen. Vi får allt se om jag lyckas med det!  Det blir en fika med Mimmi hemma hos mig efter föreläsningen idag, hon har ännu inte sett min nya lya!!!

Storken

Grattis Eva och Daniel till er lilla flicka som föddes imorse.

allt måste stämma

Då var mina fjärilar i magen slut för denna gång. Jag uppskattar din ärlighet! Det kan inte alltid klicka när man vill att det ska göra det. Relationer är svårt, jag tror att det aldrig kommer bli enkelt. Om det hade varit enkelt hur skulle man då veta när man har hittat den rätta? Det är mycket som måste stämma för att det ska kännas rätt. Jag ser vänner omkring mig som tar vad som helst för att dom är rädda att bli ensamma - Jag är hellre ensam och stark, en tillsammans och borttappad i själen.

Jag skulle tycka det var jätte härligt och mysigt att ha någon vid min sida, det är väl det alla strävar efter att ha. Ibland går strävan lite för långt att man glömmer bort vad man igentligen vill ha. Jag tror att det finns någon där ute för oss alla, ibland tar det lite längre tid att hitta honom. Ibland känns det hopplöst att tro på kärleken, jag kommer ändå aldrig sluta hoppas på den rätta.


Mikaela

Min älskling!!

image233

image234

Mikaela

är hos mig denna helg :) I kväll blir det vin och mys, imorgon ska jag ta och vissa henne vad Sivans har att erbjuda!! 

Igår hade jag och Jannike alla hjärtans dag middag mys med henne kan aldrig bli fel.

Bebis

Längtar tills helgen för då kommer min älskling till mig. Mikalela jag saknar dig så men snart så! Synd att Mia inte kunde komma ner nu till helg. Det var länge sedan vi tre träffades tillsammans. Man får helt enkelt acceptera att saker och ting ser inte ut som förut.

Tiden går det är bara två månader kvar tills bebisen kommer - jag längtar så. Jag vet redan vad jag ska köpa till den lille. Det känns som igår Tessan berättade att jag skulle bli moster. Moster det är stort. LÄNGTAR!!!!


Bibblan

Sitter på bibblan och försöker plugga, men allt är så tråkigt. Jag tror jag har gett upp. Jag har i alla fall gjort handlednings uppgiften :).

Det blev ännu en sömnlös natt, trodde det skulle gå bättre när Ellinor sov hos mig. Vaknade vid fem och kunde inte somna om fören det var dags att gå upp!!!

Fick ett efterlängtat sms igår kväll som gjorde mig glad!!!

Ett nytt kapitel

  image232

Imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. 
Glöm det gamla och fram med det nya. 
Varför kan inte känslor vara enkelt?
Din tystnad idag gjorde ondare än dina ord.
Jag kommer sakna dig.
Jag kan inte tro på dina ord - för alla människor känner något.
Det är inte inget eller kärlek, det finns någonting där i mellan.
Ett nytt kapitel börjar nu...

Knas

image231

Försoning

En djup film om kärlek, andra världskriget, svek och lögner - jag kan inte riktigt bestäma mig om jag tyckte filmen eller ej, slutet räddade den.
                                                                    Försoning Atonement  

Växjö!

har snart varit här nere i en vecka. Lägenheten är nästan klar det som behövs fixas är bara lite små saker, men det får vänta tills jag får pengar igen. Det känns i plånboken att man är tillbaka i studentlivet. Jag har 900 kr kvar den här månaden och det är 1 februari idag. I veckan har det blivit några promenader runt sjön med Jannike och Zack. Idag har jag varit på upptäcktsfärd i Smålands skogar med Fia och Folke, ute i igenstans hittade jag min herrgård som jag vill bo i.

Ikväll blir det bio med Jannike Försoning heter tydligen filmen vi ska se - jag har ingenanning om den är bra vet inte ens vad den handlar om.

Den sista person jag träffade när jag åkte hem i höstas var du - den första person jag träffar när jag kommer ner är du. Vad är det vi håller på med?