God Jul!

Imorgon kommer tomten :) Tänk när man var barn då var dan innan julafton den längsta dan, den ville aldrig ta slut och vi ska inte tala om natten då kunde man knappt sova. Varför är det inte så längre?

Imorgon bär det av till skärgården till mina kusiner, moster och morbror, förutom vi kommer mormor och Martin. Ser framemot att äta en massa julmat och umgås med dom man älskar!! Synd att inte Tessan Berthram och Moa-Li kan va med, dom åker till Thailand imorgon, jag är inte alls avundsjuk på dom!! Nu är det dags att provsmaka julskinkan :)

Hoppas ni alla får en riktig mysig julafton imorgon!!! GOD JUL!!!

föremjukelse

Jag har så svårt att få in det här i mitt huvud, i min värld så gör man inte så. Jag vet inte var jag ska ta vägen, jag vill gå i ide och vakna upp igen när det är vår och alla smärta är borta. Jag har aldrig blivit så här föremjukad, eller blivit behandlad på ett sådant respektlöst sätt. För mig är det här förbjudet, man gör inte så här mot någon annan. Du har varit så självisk, du har inte tänkt på mig alls, trodde inte du att jag skulle få reda på det här? Du har inte ens varit karl nog att berätta för mig, istället får jag reda på det här på omvägar. Det finns miljoner tjejer där ute du väljer henne? Det är så billigt....

stående i snöstormen.....

Jävla bil!! Blev stående vid ICA Skå i över en timme i snöstormen pågrund av att mina vindrutetorkare gick söner! Tur att jag har en pappa som kom och hjälpte mig. Nu står bilen i garaget och väntar på lagning. Imorgon är det jag som ska gå till skroten och leta efter en ny vindrutemotor :(

Tvillingarnas horoskop

Veckohoroskop - vecka 51

Medan andra har roligt verkar det som om du har en del allvarliga ämnen att begrunda. Detta är en tid när dina tankar kretsar kring trygghet och frågor om ekonomiskt beroende - speciellt någon situation som du inte är tillfreds med. Du har säkert goda föresatser vad gäller att bli av med skulder å ena sidan och osunt emotionellt beroende å den andra, och du är beredd på att det kommer att vara påfrestande att nå det målet. Nya trender i karriären och i partnerskap kan ge större frihet, men det kan också vara en tid då du inte känner så mycket fast mark under fötterna. Men, om du tillåter dig själv det, så kan detta också vara en romantisk tid med många flörtar.


Öken


Maspalomasöknen


Luciafest

Tack kära syster och svåger för den trevliga luciafesten ni hade igår kväll. Det bjöds på glögg, vin, pepperkakor, lussebullar, ischoklad och en massa trevligt folk, vissa hade jag inte träffat sen jag flyttade ner till Växjö för tre år sedan. Äntligen infann sig en stänk av lite julkänsla och lagom till kvällen föll det en massa snö också :)

Jag har lite svårt att tänka mig att det är mindre en två veckor kvar till jul, än har jag inte köpt några julklappar. Tänkte åka in till stan och trängas bland alla andra på onsdag dag då jag är ledig. Jag har två dagar på mig att förbereda mig psykiskt för det :) Frågan är nu bara vad ska jag köpa? Vad önskar ni er?

Vill ha dig nu....

Jag blir så arg på mig själv att jag bryr mig, jag kan ändå inte göra något åt det om du nu har träffat någon ny! Varför vill man alltid ha det som man inte kan få?

Dålig uppdatering

-Ja det kan man verkligen säga!!! Livet rullar nästan på som vanligt. Jobb, träning, personalfest, bio, barnvakt, pepparkakas bak och vinkväll. Veckan är snart över ska bli så skönt, det har verkligen varit en tuff vecka på jobbet och ibland önskar man att dygnet hade några fler timmar för att hinna med allt. Räknar ner timmarna nu till helgen då helgen bjuder på en massa roligheter :)

Moster Anneli och jag i en liten by på Grand Canaria.


helt underbart

Fy då var man hemma igen till vintriga Svergie, kom hem i lördags men har haft full rulle sen dess. Längtar redan tillbaka till solen, vem skulle inte göra det när man kan få 23-30 grader och sol, drömmer mig redan bort till nästa varma resa! Vart ska den gå? Jonas tyckte att jag skulle följa med honom till Thailand över jul och nyår. Om jag hade haft ett jobb där jag kunde ta semster när jag vill skulle jag lugnt åka utan att tänka ens.