All Good Things Come to an End?

All Good Things Come to an End med Nelly Furtado har gott varm hos mig ikväll, det var länge sen jag lyssnade på den, men den är sjukt bra!

Fullrulle

Jag har varit på språng hela dagen, spinning passet gick bra man kände att man levde när man gick där ifrån - härligt! Jannike tyckte om det, hon sa att hon aldrig hade svettats så mycket innan och att det skulle bli flera pass, äntligen har jag fått en spinning kompis:)
Efter passet var det bara hem att käka lunch och göra sig iordning för lite shopping på stan med Jannike. Vad mycket fina inrednings grejor jag hittade, tyvärr sa min plånbok stopp för det :( jag kunde inte låta bli att inte köpa två lyktor och nu hänger dom så fint i mitt fönster!
Det blev självklart lite andra grejer också, men jag köpte inga kläder bara såna saker jag behöver! Bra gjort Maddis!!!

Nu har jag lagat middag och städat lägenhet, jag tycker jag är värd lite mys i soffan med tända ljus och te efter min dag!
Jag har haft ont i ryggen sen jag jobbade i helgen och ryggonten vill inte försvinna, ajaj och imorgon är det dags igen för lite jobb!

Godmorgon

Snart dags att gå och möta upp Jannike, vi ska på spinning. Jag har inte kört spinning sen i våras och Jannike ska testa på det för första gången. Hon kommer älska det :)

Jag vaknade av att min syster ringde i morse och berättade att Moa-Li reste sig upp igår för första gången. Är inte det lite tidigt för en liten tjej på 6 månader?


 Mamma&dotter

Jobb premiär på Sivans igår


tråkiga jag

Gud vad jag är tråkig, jag skyler på vädret! Jag sa till Jannike förut idag kom över till mig på varm choklad, vem är det som är så trött så hon ställer in JAG. Det får jag äta upp nu för jag har väldigt lång tråkigt!!!
Jag tror ändå att jag ska göra mig en stor kopp varm choklad nu och sätta på någon bra film!!


snö utan för mitt fönster

Årets första snö faller utan för mitt fönster, jag vet inte riktigt om jag kan kalla det snö, det är mer blask. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Tänk nu får man verkligen kura ihop sig i soffan med varm choklad utan att ha dåligt samvete. Jag hoppas att det ska bli en riktigt vinter med massvis med snö, det var länge sen det var det, och jag vill ut och åka lite pulka och göra snö änglar denna vinter.

När jag tänker tillbaka på vintrarna när man var mindre var det alltid en massa snö. Jag har ett starkt minne från vi var ute på Singö hos mina kusiner. Det var en härligt vinter dag och vi gick till en vik med våra pappor där isen hade lagt sig och pimplade fisk och grillade korv! - Hur mysigt som helst, varför gör man inte såna saker längre?

Skärgården

Dessa bilder tog jag en natt i somras på Singö

Världens bästa pappa

Grattis världens bästa pappa 55 års-dagen. Tack för att du alltid finns här för mig!
 

kändis jakt?

Tjej helgen uppe i Stockholm börjar närma sig, just nu längtar jag som bara den. Det ska bli skönt att få åka bort ett tag och få göra lite annat än vad studentlivet har att erbjuda.
Idag på bibblan när vi skulle plugga började vi planera lite vad vi ska hinna med under dagarna i Stockholm. Det vi kom framtill var väl att det blir en utgång och förhoppningsvis får Jannike&Fia se några B-kändisar! Jag måste göra er lite besvikna,  jag har bott där nästan hela mitt liv och jag kan räkna på en hand dom få gångerna jag har sätt någon kändis.
En sak är i allafall säkert KUL SKA VI HA MED ELLER UTAN KÄNDISAR;)


Kluven till tusen...

Jag är så kluven, jag längtar tills jag blir klar och får min kandidat examen i behandlings pedagogik, det skrämmer mig också. Ska jag ut i abetslivet och göra allt det som jag har läst om i tre års tid. När man är student lever man i en skyddad värld, det är ganska skönt och leva i den världen, det är lite ifrån verkligheten. Samtidigt är jag så trött på allt vad skolan heter, jag har knappt någon motivation kvar och på föreläsningarna sitter jag med ett halvt öra och lyssnar på vad föreläsaren säger. Jag vill sluta, men ändå vill jag vara kvar här.

Min kluvenhet blir inte bättre av att fundera på vart jag ska ta vägen efter examen, ska jag vara kvar här, eller flytta hem till Stockholm där det kommer bli svårt att få tag på lägenhet, men det är där min familj är. Eller ska jag flytta till något helt nytt ställe? Just nu vet jag inte, det skulle vara så skönt om jag bara visste lite hur min framtid såg ut.

MIn framtid kommer vissa sig, den 5 Juni tar jag min examen i Växjö domkyrka!

bilder från Macgyver&80tals-sittningen


värme...

När jag kom hem från träningen precis hade jag fått detta fina på min msn!

Mia säger:

jag älskar dig maddis kladdis. du är bäst. <3

Jag älskar dig med:)



80-talssittning

Pepp pepp ikväll är det fest och inte mindre än 80-tals sittning, det ska bli grymt roligt. Kläder smink och hår är fixat, jag kommer bli skit snygg - eller inte! :) Hur såg man ut egentligen, det var inte direkt snyggt!! Det är nog dags att hoppa in i duschen för snart kommer Jannike&Line för lite förfest och Jannike ska fixa ordning mitt hår!

Coola kompisar

Min söta systerdotter Moa-Li och hennes coola kompis Viktor


tjej weekend

Nu är biljeterna bokade!! Jag, Fia och Jannike ska ha en Weekend hos mina föräldrar i Stockholm - längtar. Jag tycker verkligen att vi tre behöver lite "semester" och ha lite skoj ihop! Jag tycker också det ska bli väldigt roligt att få vissa dom var jag är uppvuxen någonstans. Vi funderar på att åka på kryssning, vissa av dom har aldrig varit på det :)  
Jag åker upp till Stockholm några dagar innan dom för att få mysa lite med farmor och mina vänner som jag har försumat lite.

Jag är lite dålig på att uppdatera min blogg, livet här nere rullar på skola, jobb, vänner, fest, träning och mysiga kvällar med dig. Jag börjar dock bli väldigt trött på att ständigt vara förkyld, jag har varit till och från förkyld en månad. I morse vakande jag med sprängande huvudvärk också:( Vet inte vad jag ska göra för att bli av med den.

Vår Ellinor har blivit mamma

Stort grattis Ellinor&Jonas till er lille pojk som föddes idag kl 12.08, 51 cm och 3510g.


hemma spa

Varför har man inte hemma spa lite oftare? Ikväll har jag tagit hand om mig själv, gjort lermask, hårinpackning, och peelat kroppen.
Nu gör jag lite reklam för min systers killes familjs företag AlZara som säljer spa produkter, där ifrån kommer min lermask som är sjukt bra!


är det verkligen sant?

Det känns för bra för att vara sant. När man minst annar det står han framför än. Varje gång jag träffar dig, varje gång det plingar till i mobil, blir jag lika glad, varje gång frågar jag om det verkligen är sant? Ja det är det!!
Du blir bara bättre och bättre, jag vill vara dig nära hela tiden. Den här gången är jag inte rädd!!!

kom till mig

Jaghar varit väligt dålig på att skriva den sista tiden, jag har bara inte haft någon lust. jag var i allafall hemma i Stockholm i helgen som var. Det var Moa.Lis dop och jag blev gudmor till henne. I hennes dop kort hade jag hittat en fin dikt som jag verkligen tycker stämmer in helt rätt.

Kom till mig när du är ledsen och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig ställer jag upp för dig, vad det än gäller,
när det än är, finns jag här för dig.