nerbäddad med lyx...

Här ligger jag sjuk och nerbäddad i min bäddsoffa ser på tv och äter lyx glassen ben & Jerrrýs måste säga att jag har det väldigt mysigt:) Jag skulle egentligen på inflyttningsfest hemma hos Katta&Andreas men eftersom jag är sjuk och jobbar hela helgen kände jag att det var lika bra att ligga nerbäddad framför tv:n ikväll och försöka bli frisk tills imorgon. Lycka till! Jag tror det blir många Alvedon i min kropp imorgon:(

Jag har haft två väldigt mysiga dagar med en person som jag håller på och lära känna, han blir bara bättre och bättre. Jag trodde verkligen inte att jag skulle falla för någon som är kortare än mig, men jag tror jag börjar göra det nu när jag har släppt mina spärrar, för personligheten sitter inte i längden. I mina ögon växer han hela tiden.

Ja just det, jag har börjat dansa bugg igen, jag trodde jag skulle ha några bugg talanger kvar med tanke på att jag dansade bugg i två år när jag var liten. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte hade några kvar:( det ska bli ändring på det nu!!!

Jag tror inte att jag har berättat att jag har köpt träningskort och har börjat tränat lite smått igen, det har väl kanske inte blivit så många pass i veckan som jag har tänkt mig än så länge men det ska bli ändring på det nästa vecka!! 

då var det roliga slut

Då var man tillbaka till sin roliga vardag efter en vecka på Mallorca, vi hat haft det bra med några små jobbiga detaljer som förstörde semestern lite. 1. Vi hamnade på ett ungdoms hotel eller snarligen en fritidsgård med 17- åriga britter. Om jag var 17 år igen skulle jag älska det, fest 24 timmar om dygnet, som tur är har jag vuxit ifrån det och jag är väldigt glad för det! 2 vi hade tre sol dagar resten var det mulet. Om man bort ser från det har allt varit jättebra. En dag var vi i Palma jag blev lite kär i den staden och vilken hamn dom hade. Tänk och ha en lite segelbåt där :)

Igår kväll var det sittning för dom nya ettorna, tyvärr hann jag inte vara med på sittningen istället kom jag direkt till förfesten hemma hos Anders. Där det bjöds på drinkar och trevligt sällskap innan det blev dags att gå vidare till Sivans.



bara ha det väldigt skönt

Nu tänker jag ha det väldigt skönt och ligga i solen i en vecka och tänka på er som är kvar här och väntar in hösten!!
Jag är tillbaka om en vecka, ha det gott!!


Vad gör dom?

Familjen Hildemar/Lindholm, jag har fortfarande svårt att förstå att min storesyster har fått en egen lite familj. Den 27 September är det jag som blir gudmor till lilla Moa-Li.


Stolt mormor




Mallorca

Lycka!!! På fredag kväll åker jag och Mikaela till Mallorca, det ska bli så skönt :) Vi förlänger sommaren i en vecka och det känns att det behövs om man ska klara av hösten&vintern!!! Sol, bad och goda drinkar!!!!