GOTT NYTT ÅR!



Förkylning

Hur snygg kan man bli imorgon på självaste nyårafton? Med en förkylning som aldrig vill ge med sig, en näsa som ser ut som ett stoplyse och som bara rinner. Jag har glömt bort hur ynklig man blir när man är förkyld.
Är det någon som har en dunderkur mot förkylning?

GOD JUL ÖNSKAR MADDIS


Kort hår igen

Igår vaknade jag och fick för mig att klippa mig lite, jag sa till frisören att jag höll på att spara ut till långt hår igen och att hon bara skulle ta lite. Hon lyssnade inte på vad jag sa - så kort hår jag har nu har jag inte haft sen föra julen. Nu får jag börja om från början det kommer ju ta hur lång tid som helst:( JÄVLA SKIT!!!

Igår kväll hade vi myskväll hemma hos Natta, vin, choklad och Bazz spel - hur kul som helst :) Igår inhandlade jag också dom sista julklapparna - om jag har glömt någon nu så tyvärr så får du ingen julklapp av mig i år! Du får dubbelt så många nästa år:) Jag är också ledig från praktiken i en vecka, Mikaela sa till mig att jag skulle se till att sova ordentligt så kanske magonten som jag har haft ett tag försvinner.

Vem är du?

Vem tror du att du är? Vad får dig att tro att du kan behandla mig så som du gjorde igår?
Du är en lite omogen, respektlös människa. Jag har hört från flera håll att du inte är någon
bra kille, men jag kunde aldrig tro att du skulle sjunka så lågt du gjorde igår.
Du får inte tro att jag är ledsen för att jag skulle ha känslor för dig.
Jag är ledsen och besviken på dig, jag känner mig så jäkla kränkt.
Jag är ledsen för att du inte kunde visa mig mer respekt.
Ett hej kan man ge, du har tydligen glömt vad vi gjorde i helgen!

Trevlig kväll

Igår träffade jag Fia och Magnus som jag inte har gjort sen jag åkte ifrån Växjö i September. Vi passade på att gå ut och käka middag på Oxid som har förövrigt världens bästa Tapas. Det var som sagt väldigt länge sedan jag och Fia träffades, äntligen fick vi ta igen det igår. Du är en underbar Vän Fia, i ditt sällskap blir man alltid glad. Nu längtar jag ännu mer tillbaka till Växjö och till min lägenhet som väntar på mig där nere. Det är 47 dagar kvar tills jag flyttar ner igen. Jag har köpt tre tavlor hittills till lägenheten imorgon ska jag och pappa kolla på en bäddsoffa som jag har hittat på blocket.

Undra vad jag ska göra ikväll, jag har ännu en ensam helg utan föräldrarna som är hemma. Dom åkte till Gävle imorse för att julhandla och ha det lite mysigt på hotell. Ett sådant liv som mamma och pappa lever nu vill jag också göra den dagen jag är 50 år.


Låt mig få flyga iväg


                               

Jag vill bara packa väskan och åka iväg, långt långt bort bara jag kommer iväg och får byta miljö ett tag. Jag är en rastlös person som har svårt och vara stila på ett ställe för länge. Nu har det gått nästan två år sen jag var iväg till Filippinerna. Alla resor jag har gjort efter gymnasium har haft en stor påverkan för den person jag är idag. Mina kunskaper jag  har fått med mig har jag nytta av idag. Därför vill jag aldrig sluta resa och se mig om i världen för det ger mig så mycket. Nu har jag ett stort behov att bara få komma iväg och se något annat, se lite ljus och få lite värme. Jag tror jag längtar mer nu för jag vet att min nästa lång resa är väldigt långt bort.   

Kärlek

Vår djupaste rädsla är inte att vi är otillräckliga. Vår djupaste rädsla är att vi är kraftfulla bortom allt förnuft.
Det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss. Vi frågar oss själva - vem är jag att vara lysande, härlig, talangfull och fantastisk?
Faktiskt - vem är du att inte vara allt det? Du är ett barn av Gud. Att du spelar liten gör inte världen bättre. Det finns ingenting upplyst över att krympa för att andra inte ska känna sig osäker i din närhet.
Vi är födda att visa Guds härlighet som finns inom oss.
Det finns inte bara i några av oss - den finns i oss alla. Och när vi låter vårt eget ljus lysa, ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra detsamma. När vi blir fria från vår egen rädsla, befria vår närvaro automatiskt andra omkring oss.

( Citat ur Nelson Mandelas tal till nationen)