tentafest



Ååååå vad kul vi hade igår, alla var på top humör, vi firade att vi hade klarat av tentan!
Som vanligt blev det en lyckad förfest hos Johan innan vi gick ut till Stallarnas.
Där bjöds det på dans och drinkar i sommar värmen. Det var ganska mycket folk ute och kalle var där:)
 
 


23 år idag!!

GRATTIS

image91

tenta

Nu var tentan avklarad. Jag hoppas på att det gick bra jag får besked om det mellen 16-18 ikväll. Ska gå en runda på stan, måste gå till systemet och inhandla lite vin inför ikväll.

!!!

Oj vad tiden går. I lördags jobbade jag det var riktigt mycket folk i butiken hela tiden. Satt ner 15 min på sju timmar. Mina fötter värkte när jag kom hem. Då var det bara och slänga i sig lite mat och börja göra sig ordning inför kvällen. Det blev förfest hos Anders och utgång på sivans. Som vanligt var förfesten bäst.



Igår pluggade jag och på kvällen blev det film och te med Kalle. Han är en riktigt trevlig kille:) Idag har jag skrivit klart hemtentan. Det känns riktigt skönt att vara klar med den en vecka innan inlämningen är. Börjar dock bli lite nervös nu inför tentan vi har imorgon. Jag har ännu inte börjat plugga,  jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Eftersom vi får en fallbeskrivning 45 min innan tentan och då ska en vara klient och dom andra behadlingsteam. Ska väl ta och titta igenom mina anteckningar innan jag går och lägger mig ikväll.


mot okända hav

Så är vi här igen
du lurar mej med ord
Lågan andas än
men vi har väntat länge nog
Långt bort ett vingslag mot dag
Långt bort det hjärta som slog
Du frågar mej
om jag kan minnas vägen hem
Och jag kan se på dej
att du inte vet till vem
Vart ska du med din vilsenhet
och vart ska jag om du tvekar igen

Mot okända hav
vill du följa med
Mot okända hav
genom aska och höst
Mot okända hav
var inte rädd
Jag bara ger dej en del
av allt du gav

Kom när vinden vänt
och blåser ut från land
Kom med ljuset tänt
och utan lögn i din hand
Jag lovar inga stjärnor inatt
Allt jag lovar är en annan strand

Mot okända hav
vill du följa med
Mot okända hav
genom regn och storm
Mot okända hav
var inte rädd
Jag bara ger dej en del
av allt du gav
 



2 veckor kvar

Om två veckor sitter jag i bilen på väg hem till stockholm. Det känns lite ledsamt att åka härifrån. Kommer sakna livet här nere. Jag kommer sakna dig, även om du inte vet om det så kommer jag sakna dig oerhört mycket. Det som känns bra är att det inte är för alltid att jag åker hem. Jag kommer komma tillbaka! Mia ringde idag och sa att hon kommer ner till mig och hjälper mig att flytta. Skönt nu slipper jag släpa på allt på tåget.

Imorgon får vi pengar det var inte en dag försent. Jag och Jannike ska på en shoppning tur imorgon. Jag ska köpe ett par skor för ovanligheten skull. Måste ha ett par vita skor till sommaren.

underbar

Är hem kommen precis ifrån bion Pirates of the caribbean 3 var helt underbar .
Den var tio gånger bättre än tvåan. Man måste se den!

lek

Livet är en lek...

pirates of the caribbean 3

Vilket underbart väder vi har haft idag. Jag och Jannike har legat ute på en filt hela dan och njutit av det vackra vädret. Vi skulle plugga med det blev inte så mycket gjort.

Ikväll ska jag och jannike på vår tredje bio dejt med varandra. Det är tur att hon och jag har varandra bland alla sambos. Ikväll blir det bio premiär,pirates of the caribbean 3. Jag hoppas på att den kommer vara mycket bättre än tvåan. 

tips

Åååå vad jag är duktig, gick iväg och tränade imorse när jag vaknade. Måste passa på nu innan jag flyttar hem igen. Mitt träningskort gäller fram till första juni, det har blivit runt 4-5 pass i veckan de senaste månaderna. Vilket har givit ganska bra resultat!

Idag tittade solen fram på eftermiddagen vilket var väldigt välkommande. Tog en lång paus ifrån pluggande då och satte mig på balkongen och läste i solade istället. Jag läser en sådan bra bok just nu, Svinalängorna av Susanna Alakoski.
 
 Det var Karin som sa det till mig när hon badade skumbad.? Din pappa är periodare Leena.  Hon dök ner under skummet och dök upp igen.? Vad är en periodare för någonting?? Det är någon som dricker i flera veckor.? Är det som en slaktare eller snickare då? ? Nä inte precis.Periodare. Jag smakade på ordet i munnen.Inte så illa.Och bättre än mördare i alla fall.

Det här är Leenas berättelse om svinalängorna ? ett nybyggt bostadsområde under 70-talet som fyllts med invandrare och låginkomsttagarna. Det blir snabbt kallat Svinalängorna men för Leena och hennes finska föräldrar är det höjden av lyx. När en period börjar kommer det alltid som en chock, och det blir den sista dagen av fyllda brödkorgar och varm choklad på ett tag.  Läs den om ni inte har gjort det.


räddad

Tack semesterersättningen, du räddade precis Juni månad för mig

kraft

Min kraft försvann idag...

Brustet hjärta

För ett år sen gick jag på dit skit snack ännu en gång.
Jag gick på alla bortförklaringar du hade, varför du hade handlat som du gjorde.
Jag var dum nog att lyssna på dig, tro på dig ännu en gång.
Du fick det till och med att låta att allt var mitt fel. Att jag var den duma.
Jag förlät dig och trodde på att det skulle bil du och jag den här gången.
Du bad mig att se dig djupt in i ögonen medan du sa att jag var den ända för dig.
Du ljög för mig ännu en gång, jag gick på det.
Du gav mig en kyss och sa vi syns imorgon.
24 timmar senare var jag glömd för dig.
1 år senare är du glömd för mig.
Tack för att du lärde mig att man bara ska lita på sig själv när det gäller kärlek.



hemma kväll

Ikväll blir det en lugn hemma kväll. Har varit nere och köpt en massa godis som jag ska ligga i min säng och äta upp till en bra film. Jag är värd lite godis ikväll jag har suttit och pluggat hela dan och nu på kvällen har jag varit på ett body pump pass.
Imorgon jobbar jag på Din sko nere i stan och på söndag blir det på samarkand. Ska bli skoj och jobba i helgen har inte jobbat på två veckor. Nu är det dags för tv och godis.


                                                                                               

krama

Krama mig när jag minst förtjänar det, för då behöver jag det som allra mest.

                                                         

städ

Jag börjar bli så trött på att bara plugga, äntligen är jag klar med alla fc uppgifter nu återstår det bara att sätta igång med tentan. Om jag är riktigt duktig ska jag börja med den idag. Vi har över två veckor på oss innan den ska vara inne. Jag åker hem och firar Magnus student och måste städa ur lägenheten samtidigt som jag måste skriva tentan. Och om jag känner mig rätt så är jag och städning inte bästa vänner! 


                                                                                                                                        

3 veckor kvar

Idag är det tre veckor kvar i skolan och tills jag flyttar hem igen. Just nu längtar jag bara att de här tre veckorna ska gå fort. Jag vill komma hem och börja jobba och alla tentor vi har kvar ska vara över. Vi har två tentor på tre veckor som jag måste göra. Känner mig ändå väldigt lugn inför dom, allting klarnade lite för mig idag när vi hade gruppträff med vår handledare.

Inatt har det varit en sömlös natt, har legat och tänkt på hur jag ska få hemma alla grejer jag har samlat på mig under året. Jag tycker synd om dom som ska åka med samma tåg hem som jag upp till Stockholm. Jag kommer ha ett antal väskor och bära. Måste försöka fixa bär hjälp både här i Växjö och hemma.

Jag undrar var värmen har tagit vägen, det är dags för den att komma tillbaka. Jag vill ha sol!

älskade farfar

Den första augusti lämnade min älskade farfar oss jorden. Du har lämnat oss i stor sorg och saknad.

Allting bleknar, allting brister,

livets röda tråd är skör.

Den man håller av,

man mister. Den man älskar mest, den dör.


Allkår

Allkår veckan är över, har varit en skit skojig vecka. Man är lite sliten just nu kände hur tröttheten kommer över en idag. Nu ska jag inte fest på minst två veckor!

Bilder ifrån fredagen.
Det blev en mysig förfest hemma hos Jannike med en massa vin och chips och dip.



Grisfesten
Sliten och trött som jag var ifrån fredagens festande kom man ändå igång väldigt snabbt efter lite vin. Det blev en lyckad förfest hos Johan innan det blev dags att gå ner till grisfesten. Det var riktigt roligt tack gode gud att jag slapp brottas med Jannike i sågspåna. Jag skulle ha vunnit!




Grattis syster

Grattis Tessan på 25-årsdagen. Hoppas du får en underbar dag och att festen igår var lyckad. Du vet väl att du är väldens underbaraste syster, även om det kan gå ganska vilt till mellam oss ibland. Det kallar jag för riktigt syskon kärlek.  Älskar dig.

image70

Grattis Mikaela på 23-årsdagen


image69

ett problem

Jag har ett problem, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll?
Har tröttnat på allt som hänger i garderoben!
Någon som har lust och köpa en ny garderob åt mig?

Ibland går det galet, ibland lyckas man

Snart är det dags och korka upp vinaren:) Det har blivit lite mycket festande den senaste tiden, men men vad gör det? Jag är ju bara ung en gång! Ikväll blir det Sivans och imorgon är det grisfest. Jag längtar tills imorgon. Ska försöka ta det lite lugnt ikväll för att orka med morgon dagen.

Sov riktigt länge imorse kände att jag verkligen behövde det. Blev en runda runt Växjö sjön innan frukosten vilken var riktigt härligt. Kände att jag behövde rensa min tankar, hur gör man det inte bättre med bra musik på högsta volym i öronen och snabba steg runt sjön? Jag har kommit fram till en sak att jag ska sluta tänka och bara göra saker. Ibland går det galet och ibland lyckas man.

bakis dag




Vilken perfekt bakis dag det är idag, kan inte bli bättre:) Hade riktigt skoj igår. Det blev förfest hemma hos Johan  och sen vidare till Sivans. Det blev en hel del skaka rumpa innan jannike drog med mig till Statoil för fylle mat. Det slank ner en liten hamburgare i min mage. Vidare hem till Jannike för och sova, vi hade föreläsning kl nio idag men vi kom aldrig upp till den. Vi hade ändå ställt tre klockor.  Nu vill jag att klockan ska bli åtta för jag och Jannike ska gå på bio ikväll och se spider - mannen  3.


fest

Ikväll är det fest, mitt humör är på top. Finns en risk att jag kommer bli väldigt trött innan kvällen. Har bara sovit fem timmar inatt. kunde verkligen inte somna. Tack Lotta för vårt trevliga samtal inatt ibland är det bara så skönt och få prata av sig. Det är alltid lika skönt och få göra det med dig. Inte så många veckor kvar då vi får träffa varandra lite oftare:)

gränser

Hur mycket ska man tåla innan man får nog? Det finns vissa gränser man kan överstiga lite. Du har nu överstigit gränsen, den gräns som jag inte kan acceptera. Man gör inte så som du gör mot mig just nu.

helt sjukt!

I Libanon är det legalt för män att ha sex med djur,
men endast om djuret är av kvinnligt kön.
En man som haft sex med djur av manligt kön
straffas med döden.

visste ni?

Cirka 24 kalorier per minut bränner du när
du kysser någon. När du har sex snackar vi
kaloriförbränning a' la gympass.

Du använder 34 ansiktsmuskler när du kysser
någon. Vid oralsex använder du dock något färre.

En normal kyss innehåller cirka 9 milligram vatten.
Tänk då vad en blöt innehåller.


finaste hunden

image62

måndag

Ännu en dag i skolan avklarad, idag hade vi samtals seminarium riktigt roligt men väldigt svårt. Just nu känns det som om att jag aldrig kommer kunna hålla ett samtal med en klient. Jag får hoppas på att det är något jag kommer lära mig. Vakande imorse med en fruktansvärd magont trodde jag skulle dö ett tag. Lite över en timme försenad kom jag upp ur sängen och åkte iväg till bibblan för att möta upp Ellinor och plugg lite innan seminariumet skulle vara. Blev inte så mycket plugg gjort för min del, jag snackade massa skit med Ellinor istället. 20 sidor hann jag läsa och det är bättre än ingenting alls. Ska snart dra iväg och träna lite step up måste passa på och träna idag och imorgon för resten av veckan blir det fest, om jag orkar. De sista gångerna har jag varit riktigt seg och har inte alls haft någon lust och festa. Jag hoppas på att jag är inne i en dålig period och att det inte är jag som börjar bli gammal. 

picknick



Sliten och trött som man var efter i fredags blev det än väldigt lugn lördag. Jag skulle ha pluggat hela dan men istället somnade jag mitt på dan och sov till halv fem när Fia ringde och väckte mig. Vi bestämde att det skulle bli lite grillning nere vid Växjösjön. Vilket var hur mysigt som helst, vi åt och drack lite vin tills vi två var två st is klumpar. Vi bli snabbt varma när vi gick hem till henne och drack te. Det är synd att man inte har picknick oftare för det är hur mysigt och trevligt som helst och maten smakar tio gånger bättre när man sitter ute och äter.   

fest

image57

Fredagskvällen blev en ganska lyckad kväll. Det blev tjej förfest hemma hos Jannike och självklart kom vi in på ämnet sex. Det är ett riktigt roligt samtalsämne och med lite vin i kroppen släpps alla ens spärrar. Efter väldigt mycket pratande om sex och vin drickande gick vi till stallarnas. Det var helt ok där förutom att de spelade väldigt dålig musik och en hel del konstiga människor. Kvällen slutade dock väldigt bra för oss alla tre ändå hihi


fredag

Var det fredag igen, veckan har verkligen gått fort. Kan bero på att jag har haft en hel del och göra. Skola, plugg, träning, fest och vänner. Idag har jag klippt mig, blev inte en så stor förändring denna gång. Fyllde i min blonda slingor och tog bort det mörka jag färgade i underhåret sist jag var där och klippte topparna och den gång blev det en lugg. Hårfrisören sa till mig att det är så roligt och klippa mig för hon har alltid fria händer. Det är bara för att jag litar på henne och vet att jag inte skulle gå därifrån onöjd. 

Ikväll blir det fest med Jannike och hennes kompis från Finspång. Jag tror Johan ska med också och då lär det nog bli förfest hos honom. Ska gå ut och njut av det vackra vädret ett tag till innan det är dags och börja göra sig ordning inför kvällen.

Pippi

Pippi sa, "den som är stark måste va snäll"