Sofias 26-årsfest


Fredag!

Ja äntligen fredag! Först ut i dag är spinning pass, sen hem, städa lägenheten och handla lite go saker tills mamma och pappa kommer ikväll. Det är ungefär vad jag ska göra idag, om jag orkar hade jag kolla igenom alla littraturen jag och Elin har lånat till C-uppsatsen!

effektiv dag

Det går sakta men säkert framåt i C-uppsatsen, idag ringde jag och Elin runt till kriminalvården och där fick vi tag på alla mailadresser som vi ville ha. Frivården är inte riktigt klar ännu, har mailat till några personer där och hoppas på att dom kan hjälpa hos vidare. Det känns skönt att det går framåt, så imorgon tar vi en paus och jag hade tänkt träna, om jag kommer med på lunch spinningpasset vid tolv imorgon, nu är jag på åttonde reserv!
Imorgon kommer även mamma och pappa ner till mig och dom stannar hela helgen, ska bli skönt med en helg som inte innehåller fest. Jag kan nog räkna med att både jag och Jannike nästa helg är sugna på att gå på Sivnas, det var ett tag sen vi var där!  

Saknar Mosis


Ge mig lite sol

Ge mig lite solsken, nu är jag trött på det här vädret, jag vill bli brun, få fräknar på näsan och gå bar bent. Imorgon landar Jannike på svensk mark, brun och snygg, men hon kommer inte ner till Växjö fören på Söndag -LÄNGTAR- Jag saknar henne! Nu kommer Elin dags att sätta igång med Uppsatsen, vi tog en liten sovmorgon idag som var väl behövt!!


Tvilling

Dagshoroskop - onsdag 28 januari

Atmosfären präglas av en djupsinnig och känslosam uppfattning om hur saker och ting fungerar. Känslor regerar framför förnuftet.

inget har förändrats

Jag vet inte riktigt vad som händer just nu, jag kan inte göra så mycket, allt ligger hos dig just nu. För mig har inget förändrats! Jag vet vad jag vill, vad vill du?

rolig dag...

Idag har jag och Elin varit väldigt effektiva med vår C-uppsats, vi ska ha två enkäter och vi är nästan klara med dom båda, känns så himla skönt. Idag var den första dagen som jag tyckte var roligt att hålla på med C-uppsatsen. Innan har det mest bara varit ett jobbigt måste!! Hoppas det håller i sig nu!
Imorgon är det vi som ska ringa runt till kriminalvård och frivård och få dom att vilja vara med i vår undersökning, önska oss lycka till att det kommer gå bra, annars lägger jag ner allting och går i ide fram till examen!

Igår var min första dag att jag inte hade ont i halsen på en vecka, idag passade jag på att gå på ett body pump pass, känner att jag kommer ha lite ont lite överallt imorgon! Gud vad härligt då känns det verkligen att musklerna har fått arbeta lite. 

Virus!

Jag fick virus på min dator igår kväll, dum som jag var tröck jag på en länk som en skickade till mig på msn. Jag brukar aldrig göra det, men igår tänkte jag inte innan jag tröck. Jag har idag fått formatera om hela datorn för att få bort skiten. Jag kunde rädda alla kort innan, men nu måste jag ladda ner alla program jag vill ha igen, helt ärligt brukar min lillebror hjälpa mig med det. HJÄLP!!
Dags att börja städa undan alla cd-skivor och skit som jag har letat fram i lådorna för att jag skulle kunna formatera om datorn.


Veckohoroskop för tvillingarna

Soleklipsen som äger rum i ditt solhoroskops nionde hus på måndagen, sker nära Jupiter, vilket antyder att du går in i en period där nya förhoppningar och en ny lyckokänsla gör sig gällande. Dina intellektuella horisonter breddas, kanske genom studier, kanske genom resor. Du kan också upprätta ett intellektuellt partnerskap med någon som håller under lång tid framöver. Innan detta kan bli av måste du dock hantera en del besvärliga situationer för att kunna lägga dem bakom dig. Många detaljer måste redas ut, i synnerhet sådana som rör ekonomi och gemensamma resurser. Är du bara tillräckligt fokuserad kommer du dock att kunna göra dig kvitt sådant från förr som hindrar din vidare framfart. Därefter är det dags att vända blicken mot det förlovade landet.

sliten till tusen...

Idag lever jag inte, är trött från igår och har ännu mer ont i halsen idag, så går det när man får försig att man kan festa bort halsonten. Jag hade iallafall jätte roligt igår, det blev en hel del galna kort som kommer upp sen när jag orkar ladda över dom till datorn. 

Lördag

Vad är det som händer idag lördag? Jo idag är det inte mindre än två födelsedagsfester en på Campus hos Caroline och en nere i stan hos Sofia. Jag hade tänkt börja hos Caroline och sen senare på kvällen åke ner till Sofia, där vi senare ska ut på Grace. Det var nog ett år sen jag var ute på stan, man blir så lat när man bor här på Campus. Jag hoppas på att min halsont ska försvinna under kvällen också, jag försöker intala mig själv att jag inte har ont i halsen längre! 

Idag åker min lillebror och hans killkompisar till Thailand, hoppas ni får tre härliga veckor nere i värmen och ta hand om er! Jag vill ha er hela och rena hem igen!   
 

inte så bra på det...

Just nu önskar jag att jag var lite bättre på att skriva på engelska, ett sms tar typ 30 min att skriva. Jag borde ha hängt med lite bättre på engelska lektionerna! Godnatt gott folk!

frihet...

Då var det helg igen, var tar dagarna vägen? Det var bara några dagar sen det var helg! Idag tar jag och Elin en liten paus från C-uppsatsen, första veckan är nu avklard och en så länge går allt väldigt bra. 9 veckor kvar tills uppsatsen ska vara klar, och efter det har vi två kurser till innan det är dags för examen! Gud vad jag längtar och samtidigt är det väldigt läskigt att bli klar. Arbetslös och bostadslös det är vad jag bli den 5 Juni, jag får väl hoppas på att innan dess att jag har skaffat jobb någonstans i detta avlånga land! Var jag tar vägen efter examen det får framtiden vissa. Det som är säkert iallafall är att om ett år är jag inte kvar i Sverige, då sitter jag och Mikaela på någon strand i världen och känner friheten i kroppen!

skära av en liten del...

Det blir ingen träning ikväll för min hals värker som bara den. Just nu skulle jag vilja skära av min hals från min kropp, undra om det skulle hjälpa? Istället för träning ikväll blir det tee&filmkväll i min soffa och sen ska jag be till gudarna att jag ska må bättre imorgon!!

finns ingen tid för det...

Ajaj vad min hals gör ont, jag tror jag håller på att bli sjuk och det kommer inte så lägligt, har inte riktigt tid att bli sjuk just nu när C-uppsatsen har kommit igång. Idag skulle jag och Elin mötas vid nio men vid åtta fick jag ett sms där hon hade försovitsäg. Det känns bra att det inte bara är jag som kan försova mig och komma försent, nu ligger vi nog lika:)!! 
Nu väntas ännu en dag på bibblan och sen ikväll blir det träning om halsonten har försvunnit.  

Stockholms bravader...


Vin&choklad kväll

Igår kom ju som sagt Line över till mig och Katta, katta höll i vin och jag höll mörk schwiezisktchoklad, det kan ju inte bli bättre. Line du får ha en helt underbar resa och lova komma tillbaka till Växjö om 2 månader. Dags att gå till bibblan och möta upp Elin, ännu en dag med vår C-uppsats!

nu blir jag lite arg!

Det blev att jag och Elin packade ihop våra saker på bibblan och gick ut och gick istället, känns som att vi inte kan göra så mycket mer innan vi har haft handledning som vi har imorgon eftermiddag.

Nu blir jag lite arg, jag har inte varit i Växjö ens i 24 timmar och jag har redan sprungit på dig två gånger. Jannike frågade mig hur jag lyckas, jag vet inte. Vi är tydligen på samma ställe jämt och ständigt. Det finns två sidor, jag vill träffa dig, jag vill prata med dig och jag vill se dig, sen är det en sida som säger försvinn.
Jag har förresten fått en inneboende fram till fredag, en nära vän separerade från sin sambo igår och hon ska bo hos mig fram till hon har packat ihop alla sina saker i lägenheten, när det är klart åker hem till sin familj i Stockholm. Det blir nog torsdag eller på fredag. Vi kan ju sitta här i min lägenhet som två bitterfittor fram till dess haha.
Ikväll kommer Line förbi och säger hej då, hon och Lalle åker till Thailand i två månader och ska back packar runt, jag är inte alls avundsjuk, Jannike och Tobbe är där just nu men dom kommer hem om 10 dagar. Jag saknar dig jätte mycket tjejen!

Bibblan

Jag och Elin sitter på bibblan och försöker få lite ider till vår enkät, men tyvärr ligger motivationen på noll! Vi har under dagen kommit på 10 frågor, bra jobbat tjejer! Kanske dags att ge upp för idag och gå ut och gå lite istället!

Veckohoroskop för tvillingarna

Många kommer att minnas veckan som \"Obama-veckan\", men du kan komma att minnas det av andra anledningar. Stora förhoppningar och visioner tränger sig på, och vara förbundet med en viss eufori. Kulturellt och socialt vidgas dina perspektiv, och starka band kan upprättas om du har en mentorsfigur i din närhet, eller vill sälla dig till en grupp av något slag. En intensiv atmosfär märks av, och när du upptäcker att en del saker som lämnats ouppklarade kräver din uppmärksamhet kan du behöva delegera, eller låta någon annan ta på sig din roll så länge. En emotionell eller ekonomisk angelägenhet innebär också att du får visa upp en tuffare sida hos dig själv.

Tillbaka...

Då var man tillbaka hemma i Växjö, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det blir nog det sista för jag kan inte låta bli att tycka att det är lite komiskt och att ödet vill spela ett litet spratt. Den första person jag springer på när jag har klivit av att bussen är du. Det känns skönt ändå att vara tillbaka.

Igår låg jag helt död efter lördags nattens bravader, det blev en jättetrevlig kväll först hemma hos karolina, med middag och allt. Kongos ambassadör var där, jag fick upptäcka att min engelska suger, men efter några glas rödvin var den bäst :)! Två jättetrevliga italienare kom även förbi senare på kvällen och dom följde mig och Camilla ut till Patricia. Det blev verkligen en väldigt lyckad kväll. 

Imorgon börjar allvaret igen då är det dags att träffa Elin på bibblan och börja skriva på vår C-uppsats. Första handledarmötet är på onsdag eftermiddag. Då får vi veta om vi är på rätt spår! 

  

Lördag!

Oj det blev en lång vistelse hos min syster, kom hem för ungefär en timme sen. Vi hade så himla trevligt igår och jag lekte med Moa-Li hela dan och kvällen, jag är helt slut, den lilla ungen tar kol på mig:) I morse vaknade jag av att Mosis som kröp ner hos mig och gav mig en massa pussar! Kan man vakna på ett bättre sätt?
Ikväll blir det middag och vin kväll hemma hos Karolina, med camilla, det lutar åt att det blir en sväng på söder om party humöret kommer igång! Om jag känner oss rätt finns det risk för det! Puss å hej!

ingen sovmorgon här!

Inte får man någon sovmorgon, halv nio ringde först Tessan och frågade förvånat - Sover du? - Ja vad tror du klockan är halv nio och jag har ingen bebis som väcker mig vid sex, klick! Tog 30 sekunder tills jag fick ett sms, jag och Mosis vill att du ska komma och leka med oss NU! Jaja det var väl bara att kliva upp och göra sig iordning. Ska snart sätta mig på tåget till Solna, skulle gärna ha tagit bilen men tydligen har min lillebror ensamrätt på den, och jag vill ändå inte köra skrothögen!

Stockholmshelg ...igen.

Jahapp, då var man åter I Stockholm igen och det känns ju faktiskt jävligt skönt att vara här. Jag skulle ljuga om jag sa något annat.  Det är här jag hör hemma. Förövrigt har jag upptäckt att min lillebror är en stor gentleman. Han mötte nämligen mig vid centralen igår och på en gång efter att han kramat om mig så utbrister han: -"Oj, jamen, ska jag bära dina väskor?". Maria ska vara glad att hon har en sådan redig karl till pojkvän.


Som vanligt när jag är hemma så går förmiddagen oftast åt till att dega. Idag låg jag i soffan till 13 och kollade på Madicken innan det var dags att åka till min älskade farmor och fira hennes 92-års dag. Tänk om man själv skulle bli 92 år?! Då har jag 68 år kvar att leva och dessutom skule jag vara tvungen att göra något bra av dom. Det är något att bita i. Det blev besök av joursjuksköterskan på självaste födelsedagen då farmor visade symtom på en propp i benet men som tur var så var det falskt alarm och läkaren skulle säkerställa allt och kolla en gång extra imorn för säkerhets skull.  Ett stort grattis farmor(!) önskar Maddisen.


Dags att mysa lite med Mia. Vi ska kika på Disneyfilm och ha tjejkväll.


Veckohoroskop för tvillingarna

När veckan börjar har din härskarplanet, Merkurius, alldeles nyligen vänt retrograd. Det är en stark indikation på att framsteg inte är möjliga nu, om du inte först är beredd att ta hand om vissa angelägenheter som du trodde att du hade lämnat bakom dig. Kanske innebär det att reda ut konsekvenserna av vissa möten under tiden sedan jul, eller att inse att du får en andra chans i samband med möjligheter som du missade. Kanske har du inte varit riktigt vaken under alla helgerna och förstod inte hur viktigt ett visst möte i själva verket var. Hur som helst behöver du nära sådana band som har upprättats, eftersom de bär inom sig fröet till något stort. Nya horisonter, nya studier och nya områden kan utforskas, något som för med sig upplysning och personlig växt. Om så behövs bör du strukturera om ekonomin för att denna växt skall kunna bli av.

Vad är det som händer...

Jag känner inte igen mig själv just nu! Jag brukar aldrig låta någon annan påverka mig som du gör just nu. Jag har i allafall varit ärlig mot dig och mot mig själv hela tiden.
Du kunde inte ens säga vad du tänkte efter att jag gick i söndags morse, någonting måste du ju ha tänk? Dina ord sa en sak, medan ditt kroppsspråk sa något helt annat. Det är ju självklart att jag börjar fundera och hoppas på någonting när du visar två budskap! Du har vetat om hela tiden vad jag känner för dig! Nu vet jag, men jag vet också att du inte är ärlig mot dig själv, eller mot mig. Varför???

Jag lever...

Dagens träning blev 45 minuter spinning och direkt där efter 45 minuter Core, precis vad jag behövde idag. Jag mår alltid så mycket bättre efter ett spinning pass, det är där jag verkligen kan rensa tankar och ta ut mig till max!
Idag i brevlådan dök det upp en försenad julklapp från jobbet, i paketet fanns en biobiljet och resten av julklapps pengarna går till SOS barnbyar i kina. Vilket jag tycker är en jättefin gåva!

Efter mycke tvekan bestämde jag mig för en timme sen att boka tågbiljeter hem tills imorgon. Jag känner att jag måste hem. Lite känns det som att jag flyr mina problem, men jag måste få perspektiv på allt! Det passar väldigt bra att jag åker hem imorgon igen för min älskade farmor fyller 92 år på torsdag. Jag vill inte missa hennes födelsedag. Nästa gång jag åker hem blir till påsk och till Moa-Lis 1årsdag.
 

broken-hearted girl

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still, you live inside of me, so tell me how is that?
You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
'Cause I can't erase
The times that you hurt me and put tears on my face
And even now, while I hate you, it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you, babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you, babe
I don't wanna play that part
I know that I love you, but let me just say
I don't wanna love you in no kind of way, no no
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up til' now I've always been afraid that you would never come around
And still I wanna put this out

You say you've got the most respect for me
But, sometimes I feel you're not deserving of me
And still, you're in my heart
But you're the only one
And yes, there are times when I hate you, but I don't complain
'Cause I've been afraid that you would walk away
Oh, but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you, babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you, babe
I don't wanna play that part
I know that I love you, but let me just say
I don't wanna love you in no kind of way, no no
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free to spread my wings and fly away, away with you....

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without my baby
I don't wanna play that part
I know that I love you, but let me just say
I don't wanna love you in no kind of way, no no
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl
No broken-hearted girl

inga ord

Det är så mycket varför i mitt huvud! Du har vilselett mig helt, jag vet att det inte var med meningen, men det gör inte mindre ont för det. Känslor är inte lätt, det kommer aldrig vara lätt, man kan aldrig vara hundra på hur morgondagens känslor kommer se ut. Ibland så måste man våga lite för att vinna! Det kan bara gå på två sätt, vinna eller förlora!


en liten prinsessa

- Du förtjänar någon som uppskattar dig för den underbara människan du är och som får dig att må som en prinsessa!!

Ps: I Love You

Jag har precis sätt Ps: I Love You vilken underbar kärleks film. Det är verkligen en film där ens tårar rinner. Den här dagen har försvunnit hur fort som helst, kan nog bero på att jag sov till halv ett, vilket var väl behövt efter nattens händelser. Eftermiddagen spenderas i Teleborgshallen där jag, Jannike och Johan kollade på Rickards innebandymatch som dom vann.

Anders 30årsfest blev jätte lyckad, som avslutades på Sivans! Tack Anders för en jätte trevlig kväll, hoppas du blev glad över presenterna, nu kommer du aldrig kunna glömma oss:)


Ge mig långt hår.

Jag vill ha mitt långa hår tillbaka, jag är på god väg, till sommaren kan det äntligen har växt ut igen.
Daniel&jag i början av ettan

Lördags bus!

Ikväll blir det lördags bus med klassen och några andra hemma hos Anders. Vi ska fira att Anders har blivit en mogen man i sina bästa år. 

 

helg...

Jag känner fortfarande av lite i mina tummar, jag måste nog öva upp mina tvspels tummar lite mer! Jag förstår nu Jannike vad du har menat;) Tack för en jätte trevlig kväll och att du orkar lyssan på mitt tjat!
Det känns som att jag inte har sovit någonting i natt är helt slut, hoppas jag blir lite piggare efter att jag har tränat. Jag och Jannike har inte bestämt oss om vi ska gå på Body pump eller gå runt sjön. Jag har redan tränat 3 gånger den här veckan, det borde räcka runt sjön. Få se vad Jane säger! 

Hur tänker du? Eller du kanske har tänkt alls? Mina ord kanske bara var tomma för dig?

Kramp

Ajaj kramp i tummarna efter min och Jannikes myskväll, vi avslutade kvällen med TV-spelet Teken, eftersom jag inte vågade gå hem direkt efter skräckfilmen vi såg på innan. Därav krampen i tummarna;) vi trycker kanske lite för hårt eller lever oss in lite för mycket i spelt. Jag och en exkille kunde sitta i timmar och spela Tecken, och jag blev alltid lika arg för han vann jämt över mig, han spelade ju även när inte jag var där. Vilket är väldigt orättvist!

Finns det såna män?

Fy skäms på mig! Jag skulle haft en städ dag efter träningen i morse, istället blev det en såpa dag. Det var inte ens några bra program som gick. Ioförsig är väl allt roligare än att städa! När jag blir "stor" då ska jag allt ha hemhjälp eller en man som älskar att städa. Undra om det finns några såna män?
Jag kanske ska ta tag i städningen nu innan jag ska Jannike, vi ska ha myskväll, taco&let`s dance. Vi ska ta det väldigt lugnt ikväll för imorgon kväll är det Anders som har sin 30 årsfest! PARTY!!! 

det tog aldrig slut!

Haha, jag har varit iväg och tränat spinning ikväll jag trodde att jag hade bokat ett 60 minuterspass, när det hade gått ungefär 50 minuter brukar man börja nedvarvningen, men icke! Passet tog aldrig slut, det visades sig att jag hade bokat ett 75 minuters pass. Jag är helt slut nu, ikväll har jag nog tränat bort all julmat! Imorgon bitti blir det Body Balance!

Tack Ellinor och Melvin för en jätte trevlig kväll/morgon, vi hann med en någorlunda mysig frukost tillsammans innan jag blev tvungen att springa iväg till skolan, sen som jag alltid är. Jag tror alltid på morgonen att jag har all tid i världen, sen på slutet får jag alltid stressa.




Underverk

Gud vilken härlig liten bebis, vi fick även besök av Rickard och Torsten ifrån klassen, och även dom smällte när de fick se på Melvin. Just nu håller Ellinor på att natta lilla Melvin, det blir nog en tidig kväll för min del också eftersom min lägenhet inte är den största. Jag får hoppas på att han är en snäll bebis som sover om nätterna! Sist Ellinor sov hos mig var hon höggravid och nu är den lilla bebisen här. Jag måste ändå säga att moderskänslorna kommer fram, bebis för min del får vänta i några år till, men dom är ljuvliga.


Bebis besök

Snart kommer Ellinor, lille Melvin, Jannike och Fia på lite fika besök, det ska bli extra roligt att få träffa Melvin och Ellinor, det är lite svårt att fatta att Ellinor har blivit mamma. Innan idag har jag och Jannike varit nere på stan för att införskaffa lite presenter till Melvin, vi gick ner till stan och det var så himla vackert vid sjön, en perfekt vinter dag! Hoppas på att snön inte kommer regna bort, det finns nog en risk för det, det är ju den regniga staden Växjö jag bor i!

Av och på knapp

Varför ska tankarna komma när man ska sova? På dagarna går det bra, men så fort jag sluter mina ögon så är du där igen! Jag önskar att jag hade en av och på knapp. Tänk en knapp man kunde trycka på, då var allting glömt!

Gammalt engelskt ordspråk

Vore det inte för hoppet skulle hjärtat brista!

Nyårs bilderna


 Vår fina nyårs dukning

Min underbara roliga kompis Jonas&??

Jag, Mikaela och Josephine

Skål!


Den trevligaste nyårafton på många år!
  

Växjö

Då var man tillbaka till studentstaden Växjö, kom hit igår kväll till en väldigt kall lägenhet och en tom kyl som jag idag har fyllt upp. Jag blev så sugen på hemma gjord Müsli och det har jag ägnat förmiddagen åt att göra. Müslin innehåller pumpastjärnor, nötter, solrosfrön, linfrön, russin och havregryn mumms!!
Jag försöker få lite motivation till att börja plugga lite innan jag ska iväg på årets första träningspass, på schemat idag är step up&styrka. Dags att träna bort all julmat och nytt år innebär en ny sommar!
Jag längtar tills imorgon för då kommer Ellinor&Melvin, Melvin har redan blivit 3 månader, tiden går fort!

Nyårs fin!


tillbaka till verkligheten...

Nu var ledigheten slut (nästan) idag på eftermiidagen sätter jag mig på tåget hem till Växjö. Innan måste jag bara packa ihop alla mina saker som jag har lyckats sprida runt i huset och få ner allt i en resväska. Vid halv två ska jag träffa Lotta för en fika innan tåget går. Som vanligt när jag ska åka hem har jag dåligt samvete för alla som jag inte har hunnit med att träffa. tiden räcker inte till.

tanke gång

Är väldigt splittrad just nu, en klump i magen som inte vill försvinna! Jag väntar...

Hallå där!

Det blev tyvärr ingen middag och bio mys med Tessan och mamma ikväll, Tessan mådde inge bra, istället tar vi bio besöket imorgon kväll. Ikväll blir det mys med Mikaela, jag måste vara pigg imorgon då jag ska vara barnvakt till Moa-Li, önska mig lycka till och vi får hoppas på att det inte blir några bajsblöjor!

Idag var det jätte roligt att jobba, jag jobbade med mina gamla tjejer Krisse och Sofia, det blev en hel del snack om gamla minnen från förr. Vår galna Turkiet resa, alla utgångar och vad är det som händer i våra liv just nu. Vi kom lugnt fram till att våra liv inte ser ut som dom gjorde för fem år sedan och att vi har haft väldigt skoj ihop, både på jobbet och privat!!! Det har blivit väldigt mycket skratt och fina minnen! Saknar er tjejer väldigt mycket!!


Havets brus


Finns det något vackrare, ro fyllare än havet? Sitta på klipporna, känna hur solen värmer ens kropp, hör vågorna som slår in mot land. Det ända man hör är sina egna andetag och havets brus. Det är vid havet där jag kan koppla av, stänga av alla tankar och funderingar och bara vara här å nu. 

Grattis!

Idag är det ingen vanligt dag, idag är det Anders födelsedag och inte vilken födelsedag som helst, utan hans 30-årsdag! Ett stort GRATTIS min vän hoppas du får en underbar dag!

Jobb hela dagen!

Aj vad mina fötter gör ont, idag har jag jobbat hel dag på Din Sko,jag är inte van att stå upp i nio timmar, det var i somras sist jag jobbad så länge. Det känns väldigt skönt att jag fick några jobbarpass innan jag åker hem, för jag behöver verkligen pengar just nu. Imorgon väntas en ny dag på Din Sko och efter jobbet imorgon ska jag möta upp mamma och Tessan på stan för middag och bio. Det ska bli mysigt att få lite tid bara för mamma och Tessan innan jag åker till Växjö, sitta ner och prata i lugn och ro. Nästa gång jag kommer hem är det sommar om jag inte åker upp någon gång innan vilket är väldigt möjligt :) Sommaren känns verkligen långt borta när man tittar ut genom fönstret, det man ser är snö och kyla!! Ge mig varme nu!

Årets första kyss

Det var nog den bästa och trevligaste nyårafton på många år, vi dansade umgicks och åt väldigt gott. Vi kom till Jonas runt sju där vi fick trerättersmiddag, förrätt toast skagen och det var hemmagjord skagenröra, varmrätt helgrillad Oxfile, svampsås och hasselbackspotatis och till efterrätt kladdkaka med grädde och bär. Det var killarna som fixade all mat medan vi tjejer fick sitta ner för en gång skull och bara dricka skumpa! Tiden rann iväg helt plötsligt var klockan tolv, det var hur mycket vackra fyrverkerier som helst.
Hur många fick en nyårskyss vid tolvslaget? Min nyårskyss (puss) kom från Mikaela det börjar bli tradition för oss:) 

Bilder kommer upp senare måste bara få bilderna från Josephine eftersom min batterier dog.