räknar dagarna nu...

En dag kvar på jobbet, sen ledig över helgen då jag åker till Läppe med släkten vi ska ha släktkräftskiva!! Det ska bli skoj, jag kommer träffa kusiner som jag inte har träffat på över ett år!! Min mamma har varit snäll och köpt en massa goda saker till mig då jag inte tål kräftor, jag känner mig själv att jag kommer äta några st ändå och sen låta det klia på mig, jag har inte dött av det ännu, jag lär ju inte dö av det i helgen?  
Det som är lite tråkigt är att Tessan, Berthram och Moa-Li inte kan komma till Läppe i helgen, det var nästan två veckor sedan jag fick träffa min lilla rumpnisse :(

Magnus tar med sig sin tjej Maria, hon och jag brukar vara väldigt duktiga på att dricka vin ihop, det kan nog bli ett nattbad på lördag natt om vädret tillåter det!!

Nästa vecka jobbar jag bara två dagar och sen är jag ledig i 5 dagar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under dom dagarna. Jag och Joakim hade pratat om att vi skulle åka ut till Läppe tillsammans, men nu blir det inte så. När jag tänker efter är jag väldigt glad över att vi inte ska ses något mer, ibland sa min magkänsla någonting som jag inte kan sätta ord på.  

Humlan

Jag och Karro hade den perfekta kvällen i tisdags, vi träffades i parken Humlan, satt och njöt i solen med vin, öl och chips. När kylan kom gick vi först till East och sen vidare till söderkällaren och lyssande på härlig reggae musik. Tack Karro för en härlig kväll det var precis vad vi behövde för att glöma allt skit.




 Jag älskar min filt, så snygg!


Skratta eller gråta

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag är nog mest arg och besviken på ditt beteende. Efter nästan 2 månaders dejtande trodde jag bättre om dig.
Igår fick jag ett sms från Joakim och det stod Hej! Vet inte om vi ska ses mer så jag tycker vi lägger ner nu iaf... Skriver man så efter två månaders dejtande, är man inte skyldig den andra ett bättre avslut? Jag blir så trött på allting, jag är iallfall väldigt nöjd med det svar du fick tillbaka av mig!!!

Min guddotter


Gudmor!!

Idag frågade Tessan mig om jag ville bli gudmor till Moa-Li, kan man tacka nej till detta heders uppdrag? Jag tror nog inte det! Den 27 september är det Moa-Li som döps i Täby kyrka!


Den här veckan var det helt förbjudet att bli sjuk när vi bara är tre, självklart är det en som blir sjuk. Hon har varit sjuk hela veckan och idag ringde hon och sa att hon var frisk och skulle komma tillbaka och jobba imorgon. För 30 minuters sen fick jag sms av henna då hon berättar att hon har fått febern tillbaka och kommer inte imorgon. Sanja måste vara ledig imorgon för hon har jobbat nio dar irad och alla andra är på semester. Det är jag som är kvar och jag jobbar redan imorgon, imorgon är det jag som får stå ensam i butiken från 10-19 utan rast!! Vi får se om jag överlever dagen?






 

snygg drink bild


inte som vi hade tänkt oss

Utgången i fredags kanske inte riktigt blev som vi hade tänkt oss, men kul hade vi i allafall. Igår vakande jag upp med en hemsk huvudvärk. Det blev en soff dag tills Camilla ringde och frågade om jag hade lust att äta middag hemma hos henne och spela Wii. Det var bara för mig att pallra mig upp från soffan och åka iväg till Nacka.Jag hade hur trevligt som helst och Camilla fick spö utav mig på Wii.


Kärleks par

 
Min lillebror & hans flickvän Maria på väg till Kroatien

ladies níght

Jag minns inte när vi tre hade  vin och räk kväll i min trädgård sist, jag tror det var föra sommaren. Alldeles för länge sedan! Som sagt ikväll kommer Mikaela och Mia hem till mig innan vi ska ut. Om jag känner mina vänner rätt blir det nog något ställe runt stureplan ikväll. Mitt humör är på top :)


Jobb är mitt liv

Det är sjukt mycket att göra just nu på jobbet, den årliga sommar rean börjar idag och jag är ännu inte klar med barn och herr avdelningen och självklart har jag inte kunnat släppa det i natt, har legat och funderat på hur alla skor ska få plats och om jag lyckas trolla bort några modeler. Jag längtar tills denna dan är över då jag får tre dagars ledigt som jag verkigen behöver innan nästa mardröms vecka börjar, då jag öppnar och stänger varje dag.

Föra veckan hade jag en jätte mysig vecka ute på Singö med min kusin, vi badade, solade, åkte båt och åt en massa godis! Veckan slutade också på ett perfekt sätt då jag och Joakim träffades och tog en mysig skogspromenad innan han skulle åka iväg på killsemester till Skåne och Danmark i nästan två veckor. Han fick till och med träffa mina föräldrar, jag brukar egentligen inte låta dom göra det innan jag vet att det verkligen är seriöst, men nu när man bor hemma igen och allt känns som man var fjorton år igen var det lika bra att få det gjort.
Dags att sminka sig och åka till jobbet!!!

bruset från vågorna

Det är så mysigt att vara här ute på Singö, idag har jag och Fanny haft en slappa dag, film och tjejsnack snart ska vi fortsätta med film nr två.
Jag tog en jätte skön spring tur vid havet idag för att rensa tankar, havet är så vacket och skrämande på samma gång, det är så mäktigt!! Jag satte mig ner ett tag på en bänk med utsikt över Ålandshav och hörde bruset från vågorna som slog in mot land, jag fick en känsla av total lugn i kroppen och mina tankar stannade upp i några sekunder - härlig känsla!



Vid sjöbodarna

Semester på Singö

Äntligen har jag kommit fram till min efterlängtade semester som är på en vecka :) Jag kommer spendera min semster vecka på Singö med min kusin Fanny. Vi ska sola, bada och ha det väldigt gott :) På tisadag kommer Tessan och Moa-Li ut, om vädret tillåter kommer vi åka på en dags kryssning till Åland. Jag hoppas även på att Joakim kanske kommer förbi någon dag. Vi har spenderat tre kvällar ihop i veckan, mer jag umgås med honom deso mer tycker jag om honom.

livet är allt underbart

Allt känns underbart just nu, det är sommar, värmen är här, jag har mina underbara vänner och ikväll blir det tredje kvällen i rad som Joakim är hos mig :)

Barnvakt...

Ojoj idag har jag varit barnvakt åt Moa-Li, hon brukar vara världens snällaste unge som aldrig gråter och är jämt glad. Men inte idag när jag hade hand om henne, idag var hon inte på sitt bästa humör direkt. Ett tag trodde jag att mitt hjärta skulle krossas när tårarna bara sprutade. Efter lite sömn och mat blev hon en mycket gladare tjej! :)



Ikväll kommer Joakim på middag, det var över en och en halv vecka sedan jag träffade honom, det ska bli kul att träffa honom och se vart vi har varandra. Vem vet det kanske uppstår kärlek?