grillning i stormen

Hallå det har varit fint väder hur länge som helst, kunde inte solen ha viljat stanna kvar en dag till? Jag tror den känner på sig att nu ska jag jävlas med alla människor nere på jorden när dom är knäppa och tänder brasor för att firar att våren är här. Dags att gå ut i stormen och tända grillarna, det är nog bäst och sätta på sig några extra tröjor!

Valborg

idag är det valborg om det är någon som har missat det ;) idag släpps även allkårsbiljeter till allkåren som är om tre veckor. Jag  ska strax ut och ställa mig i en lång kö för att få tag på biljeterna, hoppas solen vill titta fram lite senare. Vi syns där ute.... 

helt slut...

jag är helt tom i huvudet efter ungefär 8 timmar på bibblan med artikel sökning, jag är inte så mycket klokare nu än vad jag var i morse. Jag sitter med ett antal rapporter framför mig vet inte riktigt vilken jag ska ta och börja läsa? Fast läsningen får vänta tills imorgon.
Ikväll gjorde jag och Ellinor biffar och stuvade makaroner jag åt till magen höll på att spricka och efter det tog vi en promenad runt sjön med Jannike. Det är väldigt vacket runt sjön nu när träden har börjat slå ut och blommorna blommar. Det är nog dags för mig att gå och sova så jag orkar fira valborg imorgon :) Frågan är nu om det blir grillningen eller sittning imorgon kväll?

härlig ny dag

Ännu en dag då solen lyser över oss, tänk om man hade den turen att få vara ute och njuta av den. Idag forsätter B-uppsatas skrivningen, nu på morgonen ska vi till bibblan och ha lektion i hur man söker vetenskapliga artiklar och efter det ska jag och alla som är lost i Word programet ha en data lektion i det :) Ni får ha en fin dag ute i solen!


image283

Jag lite skakis på en häst

image280

image282

image281

lite panik...

Idag har verkligen B-uppsatsen börjat på allvar, just nu känns att väldigt mycket och vet inte riktigt var man ska börja. Vi hade handledning idag den hjälpte en lite med att specificera sitt område, jag och Ellinor ska skriva om - Hur ser behandlingen ut för sexualförbrytare och hur förbereds dom för ett liv i frihet? Jag tror vi behöver finslipa vår frågeställning lite men det kommer vi nog göra under arbetets gång.

låt bilderna tala

Vår fika med Mia, Hanna och Olivia
image276image275

Ölhak i förorten

image277
image278
image279

tillbaka till studentlivet

Snart är det dags att sätta sig på tåget ochh åka tillbaka ner till Växjö. Jag är inte så sugen på att göra det, skulle mycket hellre stanna här hemma och träffa Moa-Li varje dag. Tor fre och Lördag har jag varit hos dom, jag har verkligen passat på att utnyttja den korta tid jag hade hemma, Det värker i hela mig när jag ser på henne, hon är så söt!

I fredags dag blev det lite shopping och fika ute i solen med Mia, Hanna och Olivia. Jag köpte två sommar klänningar och ett par svarta shorts. Jag älskar mina kläningar dom är så snygga :)
Jag åkte också förbi farmor en snabbis för lite kortspel, för en gång skull vann jag över henne! På kväll satt jag, min lillebror, hans tjej och två kompisar till min lillebror på ett öl hak i förorten och drack en massa vin och öl och firade att jag och magnus hade blivit moster och morbror, det var förövrigt jätte trevlig!

Igår kom morfar och Marianne hit från Oxelösund för att hälsa på Moa-Li, på kvällen fick jag mitt efterlängtade grillning, min pappa grillar världens godaste kött!
Dags att börja packa ihop sina saker och åka in till stan.

image274

ingen har allt...

Alla har olika egenskaper, som alla uppskattar olika.
Ingen har allt, men alla har något.

Moa-LI

image270
image271
image272
image273

idag får jag träffa dig

Jag har ännu inte fått träffa den lille, men idag ska jag få göra det då dom kommer hem BB. Jag hade tänkt åka till dom igår kväll till BB men Tessan sa att det skulle komma lite släktingar från Berthrams sida. Då var det bättre att jag kom hem till dom idag då jag kan stanna mycket längre och få ha henne för mig själv :)

Igår följde jag med Mia ut till Bålsta till hennes häst som hon hjälper till att ta hand om. Jag fick rida för tredje gången i mitt liv. Det är lite otäckt, jag frågade Mia vad jag skulle göra om hästen började galoppera - hon sa håll i dig i manen allt var du har, det kändes inte så tryggt.
Igår kväll blev det en lång promenad med mamma&pappa i skogen, hur mysigt som helst.

Nu är det dags att sminka säg och åka iväg till Jakobsberg för att shoppa lite kläder till lille!


åker hem

Ett dygn kunde jag vänta innan jag blev tvungen att åka hem, jag hoppar resten av veckans lektioner. Klockan åtta går tåget ikväll och jag får sällskap av Ellinor fram till Linköping.

Idag fick jag reda på att hon var 48 cm lång, vikten har jag glömt oj vilken dålig moster :) Dom funderar på att döpa henne till Moa eller Moa-Li, Moa-Li är lite coolare namn! 

Dags att börja städa och packa och sen ut i solen!

godmorgon

Klockan 05:20 vakande jag av att solen lyste in genom fönstret, härligt att veta att det ännu är en dag med fint väder men jag hade viljat sova till åtta då väckarklockan skulle ringa.
Idag har jag inte så mycket inplanerat skola till ett och träning vid fem tiden om jag nu inte väljer att sitta ute i solen istället. Man vet ju inte hur länge solen hade tänkt stanna kvar bäst att passa på!!! :)
Ni får ha en fin dag i vår vädret... 

start med B-uppsats

idag började B-uppsatsen jag undrar hur vi ska hinna med allt innan den  27 maj då den ska vara inlämnad? Förutom B-uppsats har jag legat ute i solen och njutit av det vackra vädret, det sägas att vädret ska hålla i sig hela veckan ut :) - härligt.

I lördags hade vi avslutningssittning för treorna som blev väldigt lyckad - måste säga att det var den roligaste sittning hittills:)
Jag har lärt mig att man ska sluta skicka sms till varandra det blir bara en massa missförstånd, men jag litar inte på dig ännu!

image266

image268


Jag har så svårt och fatta att min syster har blivit mamma idag, det tar nog ett tag innan det sjunker in. Jag har bara pratat med henne en snabbis idag vet ännu inte hur mycket den lille väger eller hur lång hon är. Tackar gudarna att mms finns nu när det tar några dagar innan jag får se lille.  Bilder kommer senare.

Moster Maddis

Idag har jag blivit moster åt världens finaste flicka! Jag tror jag aldrig har varit så här lycklig som jag är nu! Längtar tills jag åker upp till Stockholm och får träffa den lilla!

grillning + konser

Solen tittar fram idag mellan molnen - härligt! Ikväll blir det årets första grillning med några från klassen hemma hos Jannike! Efter grillningen bjuds det på konser på Sivans, han som spelar heter hästpojken har ingenanning om vem det kan vara! Hoppas han är bra!

Jag försöker tänka positiva tankar och att du inte ska vara i dom. Det är svårt men jag försöker....


hur kunde du?

Jag fattar inte hur du kunde, man gör inte så som du gör. Det som du gör mot mig nu, har jag varit med om en gång innan. Jag blir så arg på mig själv att jag gick på ditt skitsnack, samma skitsnack som Jonas sa till mig. DU ger en förhoppningar, sen inser du att det kanske inte var dom förhoppningar du ville ge. För att lätta på ditt dåliga samvete så vänder du allt mot mig, att det är jag som har betet mig illa. Det spelar ingen roll vad du säger jag kommer aldrig tro på att det är mitt fel. Jag vet precis vad du sa till mig för såna ord glömmer man inte. I det här är det bara du som har lekt, jag ville bara få ett ärlig svar ifrån dig. Jag ville veta om jag skulle hoppas eller glömma. Nu vet jag att jag ska glömma.... 

Mardröms natt

Varför kommer alla tankar och funderingar när man ska sova?
I mina tankar inatt fanns bara du. Hur kunde du säga saker som
du inte menade? Just nu tror jag att det bara var skit snack. Du
har inte bevisat motsatsen ännu. Det som gör mig ledsen är att
jag var blåögd och trodde på dig. Jag släppte in dig, men du bara
lekte!

fräknar på näsan

Idag har solen lyst över Växjö självklart har jag och Jannike passat på att få lite sol på näsan. Alla som känner mig vet att sol på näsan för mig är lika med en massa fräknar :) Mikaela sa en gullig sak till mig idag - När Maddis får fräknar då vet man att våren är här! När jag var liten hatade jag min fräknar men med åren har jag börjat älska dom och nu skulle jag aldrig vilja leva utan dom :)
Jag har ätit årets första glass det blev den nya magnum Mayan Mystica det kommer nog bli en ny favorit glass i sommar!

Ikväll har jag varit duktig och tränat Poxerstrike, jag kan inte riktigt bestäma mig om jag tycker om det passet eller inte. Nu har jag provat på det några gånger och varje gång jag är där tänker jag kan det inte vara slut snart. Jag kanske ska börja gå på något annat på tisdagar istället. 

Dags att springa ner till Anders nu och dricka lite och snacka lite skit. Det har inte kommit någon bebis ännu :( 

Sluta jaga...

Sluta jaga mig, om du inte vill fånga mig!

Saknar dig Lotta

image265

Ja det är sant!!

Cirka 24 kalorier per minut bränner du när
du kysser någon. När du har sex snackar vi
kaloriförbränning a' la gympass.

Du använder 34 ansiktsmuskler när du kysser
någon. Vid oralsex använder du dock något färre.

En normal kyss innehåller cirka 9 milligram vatten.
Tänk då vad en blöt innehåller.

snälla bebis kan du inte komma...

Igår blev jag klar med min essä det är = ledigt till nästa Måndag, hur skönt som helst! Det ända som fattas nu är att den lilla bebisen skulle vijle komma ut till denna värld! Imorgon har min syster gått en vecka över tiden. Snälla bebis kan du inte komma nu så jag kan åka hem till Stockholm och träffa dig!

Idag har jag varit väldigt huslig, har testat på att baka piroger för första gången i mitt liv. Jag måste säga att dom blev väldigt lyckade :) Om ni är snälla kanske ni får smaka!!! :)

Undra vad jag ska göra resten av dagen innan jag ska träna? Kvart i fem ska jag på core och efter det blir det body pump.

Det är upp till bevis nu att du menade vad du sa!!!!

stör

mig inte jag försöker skriva på min essä :)

Fredag

Ikväll blir det hämtmat och spel kväll med några från klassen
hemma hos mig.
Idag har jag börjat skriva på min essä, jag har kommit en halv sida haha
bättre än ingenting alls.

känslor är inte enkelt

I onsdags kväll blev allt annat en lugn, kvällen började med en lugn förfest hos mig, vidare till ÖGs nationslokal, finns inga ord att beskriva hur det var där. Jag, Jannike och Niklas gick hem till Tobbe på förfest istället där det var mycket trevligt! En kille jag dejtade föra våren var där, jag fick en hel del förklarat för mig varför saker blev som det blev. Det slutade med att han sa att han gärna skulle vilja börja dejta mig igen. Ni sitter jag här och vet inte hur jag ska göra. Ska jag våga börja träffa honom igen, han har sårat mig en gång?

En delen av mig säger att jag ska ge honom en chans, den andra delen säger att inte ska släppa in honom i mitt liv igen för han har sårat mig. Jag orkar inte bli sårad igen, men ibland så måste man våga! Jag vet att han kan vara en väldigt fin kille. Han måste i alla fall bevisa för mig att han menar allvar denna gång innan jag tar fram mina känslor....


Fest på G

Ikväll blir det fest med några från klassen förfest hos mig och sen Sivans, jag känner mig peppad inför ikväll. Det är så skönt att veta att jag inte ska jobba imorgon som jag annars brukar göra på helgerna.
Nu har vi det ständiga dilemma - Vad ska jag ha på mig? Jag har just nu min röda klänning på mig, vet inte om jag ska spara den till helgen och ta på mig något som är lite mer diskret? Det är bäst att jag bestämmer mig nu!! 
Ni andra får ha en trevlig kväll för det tänker jag ha!! 

godmorgon

Dags att äta lite god frukost innan man sätter igång med att skriva essän. Jag måste i allafall gå igenom alla korttexter innan jag ska iväg på Spinning och core.
Vet inte riktigt om jag blev nöjd med mitt blonda hår, jag ska köpa silver schampo idag det sägs att det blonda blir bättre då!
Ni får ha en underbar dag i vårvädert! 

Nitlott?

Nu är jag trött på att gå på nitlottar, hur svårt kan det vara att hitta någon. Jag rör mig verkligen ute i singel livet, träffar, dejtar. Det kan det aldrig klicka samtidigt från bådas sidor?
Jag skulle ha gått på dejt idag men den dejten blev inställd när jag sprang på honom på bibblan med skitit hår, osminkad och slappar kläder. Fick ett sms en halv timme senare där ha sa att han hade jätte mycket att plugga, men vi kanske kan ses någon annan dag? MIn första tänke är är du så yttlig? sen om han är så ytlig är han verkligen ingen att ha. Jag vill att det inte ska tära på självförtroendet, men det gör det i allafall för stunden.

blondin blondin...

Idag har jag tagit bort mitt mörka hår och blivit en blondin igen! Känns skönt att bli ljus igen till våren men till hösten kommer jag åter bli brunett. Jannike var snäll och hjälpa mig med slingorna, hon och Anders hade väldigt roligt ut hur jag såg ut i hättan, och självklart var dom tvungna och dokumentera det också! Som tack för hjälpen bjöd jag Jannike och Anders på middag. Anders gjorde väl inte så mycket med mitt hår men han var ett trevligt sällskap förövrigt åkte han på disken...

Camilla ringde idag och berättade att hon och Lotta kommer ner till Växjö till min födelsedag - LÄNGTAR! Det är verkligen på tiden att dom kommer ner.

Idag var bebisen beräknad att komma men än så lyser den med sin frånvaro, vem vet han/hon kanske föds i natt :)

20 år idag

Grattis lillebror på 20-årsdagen hoppas att du får en bra dag! Synd att jag inte kan vara hemma och fira den med dig!

image264

bollar i luften

Har inte haft tid att skriva i helgen jag har haft många bollar i luften. Jag hade tänkt att det skulle bli en lugn helg som inte skulle innehålla alkohol, så blev det inte... Fredagens kväll började med after school och plump med killarna i klassen och sen vidare till anders på förfest. Jag var duktig fram till kvart i tio då jag blev sugen på att följa med ut. Något som är positivt med campus är att alla bor nära varandra. Kvart i tio sprang jag hem och bytte kläder och bättrade på sminket. Sen gick vi till Stallarna, dansade och drack drinkar, kvällen slutade med att jag och Rickard åt nattamat och hade kärleks snack hemma hos mig. Det är alltid lika roligt att höra killars kärleks bekymmer. 

I lördags var det bara för mig att gå upp tidigt, jobb på din sko hela helgen. Det är riktigt segt att jobba varje helg, men jag får tänka på pengarna jag får. 

Idag har jag äntligen skrivit klart sista kort texten till sista seminariumet som är imorgon. Nu gäller det bara att hitta motivation till att börja skriva på essän. För tillfället finns ingen motivation!!

En dag kvar sen ska bebisen ha kommit, jag tror nog att Tessan kommer gå över tiden. Jag längtar och väntar...
  

godmorgon

Jag längtar till sommaren, bad, sol, ledighet, ute serveringar, stockholm... den är snart här, först ska vi vänta in våren. Solen var visst bara här på besök den har lyst i sin frånvaro några dagar :(

dags att göra ett nytt försök med pluggandet innan jag ska träna lunchpasset, idag blir det body pump. Det var tre veckor sen jag tränade body pump jag vet än som kommer ha träningsvärk imorgon :/

natti natti

Godnatt syns imorgon

dags för ärtsoppa

Inte blev det mycket plugg gjort, läste några sidor och sen somnade jag! Snart kommer Jannike över på middag. Jag tänkte bjuda på pappas hemma gjorda ärtsoppa, jag fick med mig några påsar när jag var hemma. Jag tror att det bara är jag och hon som tycker om ärtsoppa!

filbunke...

Fick ett sms av min syster där det stod - det är lungt som en filbunke, ingen bebis än...

känner mig duktig

Det har blivit en aktiv förmiddag, promenad ner till stan för att träna spinning och core efter träningspasset blev det en promenad med Fia&Folke, det känns riktigt skönt! När jag kom hem fick jag en glad  överraskning hade fått post ifrån skatteverket - jag får tillbaka 8000 kroner på skatten helt underbart, det är såna pengar som man inte har räknat med :)
Resten av dagen ska jag försöka plugga lite MI-samtal känner mig inte motiverad för det. Jag har kommit in i en liten svacka där allt som heter skola och plugg är tråkigt. Längtar tills det är dags att börja skriva på B uppsatasen. 

6 dagar kvar...  

Puss på er

image262

Mätt&glad

Har precis satt i mig raggmunkar för första gången i mitt liv. Har alltid varit lite skeptisk till att äta det, måste säga att det var gott, åt nog för tre personer :) Nu har våren kommit till Växjö vi har haft sol och varmt i två dagar, hoppas på att det håller i sig ett tag.  
Idag har jag, Fia&Folke varit ute och gått i skogen, dom äckliga grodorna har kommit fram!

Vad hände i helgen? I fredags blev det after school och plump med några klasskompisar. Jag och Johan kom sist :( Jag har inte tur i kärlek eller tur i kortspel, jag tycker att jag borde ha fått nått av det :( Efter förlusten och några cider gick vi vidare hem till Rikard på förfest. När det var dags att gå till Stallet gick jag hem jobbade hela Lördagen på Din Sko. I Lördags kväll skulle jag till Agge på myskväll men jag var för trött för att ens det. Söndagen och Måndagen spenderade jag på bibblan och på gymmet

ÅÅÅ jag borde städa nu ser för jävligt ut, men kom på att jag slipper ännu en dag med det. Har tvättid på torsdag och då kan jag göra dubbelt fint istället :)

Ingen bebis har kommit, idag är det en vecka kvar :)