Läppe

Nu åker jag till Läppe med faster och farbror, mamma, pappa och Tessan kommer imorgon efter jobbet! Resten av släkten kommer på Lördag då det blir kräftskiva! Kommer hem på söndag! Tjoho

Fika

Min dag idag har bestått av fika. Dagen började med hej då kaffe hemma hos Mikaela. Hon åker tillbaka till Göteborg imorgon och jag till Växjö på Måndag. Vidare hem till farmor där det blev kaffe och bullar och en massa kortspel. Åkte hem en snabbis för att äta middag, sen var det dags igen för ännu en fika hemma hos Natta. Det har varit en väldigt trevlig fika dag, jag tror att jag vill ha flera fika dagar framöver! Just det, jag glömde mellan fikan hos farmor och middag åkte jag till Jakobsbergs centrum, jag skulle bara gå till jobbet och prata lite med chefen men jag gick in till HM och blev kär i en blå jacka. Inom 5 minuter stod jag i kassan och skulle betala den. Nu har jag köp stopp av resten av månaden.  Tjoho...

Nu är nu...

Vad får dig att tro att du kan höra av dig till mig och tro att allt ska vara som förr?
Det har gått över ett halv år sist vi hade någonting, jag var trött då på det vi var,
och jag blir ännu tröttare på det när jag tänker på det. Skulle aldrig börja ses som vi gjorde då nu.
Över två år höll vi på fram och tillbaka. Det passade mig väldigt bra då, vi både visste vad vi ville med varandra, vi spelade alltid med öppna kort. Det var då det och nu är nu. Livet går vidare och det är dags och våga ta ett steg längre.

Dotter och mamma dag!

Min dag började inge bra men den har bara blivit bättre å bättre! Hade grymt tråkigt på förmiddag tog en sväng förbi mammas jobb och hälsade på alla gamlingar, Lotta och mamma. Satt och väntade tills mamma slutade jobbet. Vi tog en sväng upp till Vällingby centrum för att kolla lite i affäer. Jag sa innan till mig själv att jag inte skulle shoppa någonting för att igår var jag inne i stan och handlade kläder för över 3000 kr. Som vanligt har jag lite svårt och motstå när jag blir kär i ett par skor. Dom stod där på hyllan och skrek efter mig att jag bara måste ha dom. Jag var väldigt duktig först jag gick därifrån efter jag hade provat men tyvärr varade inte duktigheten så länge. Jag var tvungen och gå tillbaka och köpa dom. Det bästa utav allt var att jag fick personalrabbat eftersom jag jobbar på Din sko och det här var Nilson det ägas av samma person. Idag tjänade jag in 300 kr dom skulle ha kostat 1500 kr jag behövde bara betala 1200 kr. Jag gjorde en väldigt bra affär:) Det tyckte dock inte min pappa! Det struntar jag i för nu har jag ett par skit snygga skinnstövlar till hösten! :)

Jag och mamma har forsatt och haft en dotter och mammas dag hela dagen och kvällen. Efter Vällingby åkte vi hem och lagade mat, kycklingsallad med homos. Efter det blev det bio, vi såg Underbar och älslad av alla. Det är ett måste att se,den var helt underbar! Förövrigt är mannen som jag tänker gifta mig med med i filmen. 

Höst

Det får inte vara sant att värmen inte kommer komma tillbaka. Jag vill inte att hösten ska komma, jag vill ha sol och värme. Visst är hösten mysig på sitt sätt. Stora mysiga halsdukar, fram med alla varma kläder, varm choklad framför öppnaspisen, skogs promenader, mysa i soffan med någon. Jag försöker nu övertala mig själv att hösten är en bra årstid, jag har kommit fram till att nu börjar 6 månader ständigt gå runt å frysa och det spelar ingen roll hur mycket kläder man tar på sig JAG fryser ändå! Vill ni veta något ännu roligare? Det kommer bli värre för snart kommer vinten. Hur rolig är den i allt blask? Ge mig tillbaka min sommar!!!! 

    

Hemkommen ifrån Kreta

I lördags kväll kom jag och Mikaela hem ifrån Kreta. Vi har haft en kanon bra vecka med sol, bad, god mat och fest i lagom mängd. Resan startade inte så bra, planet var försenat i en timme och väl framme på Kreta fick vi vänta på min resväska i över två timmar (Mikaela kom inte). Det var verkligen inte hennes dag för någon idiot hade tagit fel väska den sista väskan som åkte runt på bandet var en Peters som såg lika dan ut som Mikaelas. Vi kontaktade Apollo personalen och efter en halv timmer efter vi hade kommit till vårat hotel kom dom med hennes väska. Man kan ju tycka att folk ska läsa på etiketten innan man går iväg med väskan! Peter var inte så smart?

Eftersom vi fick tag på en väldigt billig resa var vi inte dom ända ungdomarna på hotellet. Vi har varit ett helt gäng som har hållit ihop i veckan. Det har blivit mycket skratt och väldigt många skämt. Till kattflicka 19 år, ?jag vet inte hur jag ska överleva utan Vagge och alla höns?. Vagge är hotel ägaren som tyckte att vi skulle vara tysta kl åtta på kvällarna, det tyckte inte vi. Hönsen var våra granar som Vagges fru dödade och plockade fjädrar framför oss. Tuppen var allas väckarklocka om morgonen! Kärleksparen var veckans hatobjekt till dom gjorde vi vattenbomben när vi tyckte dom höll på allt för mycket med varandra i poolen. Som sagt vi har haft en kanon bra vecka.   

________________________


Filmkväll!

Magnus och Johan ska aldrig mer få välja film när vi tre ska ha filmkväll! Det kunde inte ha blivit än värre film. Hörni, när ni väljer en ryssare så får man inte gömma ansiktet i kudden hela film och hoppa i soffan!

Turistas
En grupp unga backpackers på semester hamnar i trubbel när en olycka gör att de hamnar vilse i den avlägsna brasilianska djungeln och en hemsk hemlighet hotar dem... 
 


Om ni vill se en dålig film se den!

Hej då!

Om 16 timmar landar jag på Kreta, jag ska försöka och inte ha det allt för bra när ni jobbar och DU börjar skolan. Det kommer dock bli väldigt svårt:) Syns om en vecka! Puss


Kreta

Idag blev jag och Mikaela trötta på Sveriges dåliga väder, blev att vi åkte och bokade en resa till Kreta på fredag! Det ska bli så skönt:)

GRATTIS MIA PÅ 23-ÅRSDAGEN



image178

Växjö

I torsdags bar det iväg till den mysiga lilla staden Växjö, hem till Ingejerd. Vem skulle tro för ett år sen att jag skulle sakna Växjö och tycka det var skönt å vara där. Det är lite lugnare tempo där.

I torsdags kväll blev det en fika med Andreas vilket var väldigt trevligt! :)

Vaknade tidigt i Fredags för att börja göra sig ordning till bröllopet som började kl 14.00. Vackrare brud har jag nog aldrig sett. Jag vill också gifta mig nu!!! Bröllops festen hölls i slottsruinerna vid Evedal.

Lördagen blev en seg dag, gick runt Växjö sjön. Middag på kvällen med Ingejerd innan jag gick hem till Sofia. Var där ett tag tills det blev dags och möta upp Fia och Mange som var på fest hos Jimmy. Vi skulle ha gått ut men vi hade det väldigt trevligt hemma hos Jimmy. Det blev att vi gick till ett utav dom alla öl tälten istället som fanns nu under festivalhelgen.





Söndag, bilåkning hem till Stockholm med brudparet som skulle sova hos mig. Idag åkte dom på sin bröllopsresa. Jag som frågade Mimmi om hon inte skulle vilja åka med mig istället än med sin man. Hon var inte så sugen på det!:)

Mimmis och Fredriks bröllop!

                    image163

                             

I fredags lovade Mimmi och Fredrik evig kärlek till varandra!

ja nej och kanske

Jag och Mikaela bestämde oss igår att vi var trötta på och bara se varandra och alla människor från våra  jobb. Ut och dricka vin och se på folk, vi lovade varandra att det skulle bli en tidig kväll. Som vanligt när vi säger såna saker slutar det ofta med en hel kväll vilket det även gjorde igår. Kvällen började på Mest, vidare till Snaps där jag sprang på Alberto från jobbet, vi hängde med han och hans söta kompis:), drack och lekte leken ja nej och kanske. Jag sög verkligen på den leken, jag skyller på alkohol mängden i blodet:)  Paria från jobbet kom också förbi. Vid tre stängde dom, då gick vi vidare till Patricia och dansade till schlager tills dom stängde vid fem. Klockan sex somnade jag sött i min säng. Det blev en lyckad kväll!!!

Idag har jag och Mikaela haft bakdag, vi kom fram till att vi aldrig kommer bli några bullmammor. Sen fick vi höra att vi inte såg ut som några bullmammor. Då undrar jag, hur ser en bullmamma ut?


Farfar

Ett år har gått sen du lämnade oss farfar.
Du lämnade jorden, du lämnade aldrig oss.
Du finns med oss var vi än går, i våra tankar, i våra hjärtan,
du är vår bevakande ängel. Farfar jag kommer alltid älska dig,
du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.