Grattis

Grattis mamma på 50 årsdagen, du är världens bästa mamma, du ställer alltid upp när man behöver någon vid sin sida. Hoppas du får en underbar dag och imorgon blir det stor 50 års fest för vänner och släkt.
Älskar dig!

Snö

Hoppet kom idag att vi skulle få lite snö i vår vackra huvudstad, hopper försvann lika fort. Snön hade precis hunnit lagt sig då regnet kom istället. Jag vill inte ha det här gråa vädret längre, med lite snö blir det lite ljusare. Det bästa utav allt är ju att man kan åka pulka och göra snö änglar:) Bara vi får snö till jul är jag nöjd!!!

                                                              

Jag är super nöjd min min nya design - tack Jannike! Ditt sms värmde inatt när jag fick det, jag saknar dig med. Idag har jag träffat Tessan jag tycker hon blir vackrare å vackrare med sin gravida mage. Vi handlade present till mamma och var ute och åt middag. Jag tycker jag var väldigt duktig idag - kunde hålla i mina pengar, köpte inga onödiga grejer. Det jag kom hem med var tre par strumpor - jätte roligt!!!

Hur ska jag klara mig utan Grey's anatomy? det är säsongs avslutning ikväll... Längtar redan till våren.

TILL MADDIS

Hoppas du tycker om den nya designen, gumman!
Kramar, Jannike.

Årets första

jul känsla kom idag när jag var på väg till praktiken. Efter en sömnlös natt som berodde på att en viss herre ringde och väckte mig precis efter att jag hade somnat - tog ett bra tag innan jag kunde somna om. Vakande och todde att jag skulle dö av trötthet. Det var ju bara att gå upp plikten kallade, kom ner till tåget och insåg att två tåg var inställda och det tredje skulle jag aldrig få plats på. Visst är Stockholm härlig? Eftersom jag var arg och redan försenad med en timme tog jag en promenad förbi Nk och såg deras julskyltning. Jul känslan kom och jag kände myset och lugnet som är på julafton. Det lugnet som man väntar på dagarna innan jul då allt är så stressat. Julskyltningen var otrolig vacker och mysig!

Helg

Äntligen helg igen,  helgen schema innebär att ikväll ska jag och Magnus ha förfest här hemma med våra vänner innan vi drar in till stan och gör den lite osäker :) Mikaela är hemma denna helg från gbg, det är alltid lika roligt när hon är hemma i stor stan. Vi träffades en snabbis idag när vi inhandlade lite god saker på systemet inför ikväll. Magnus kompis Mackan ringde presic och försökte övertala mig att jag och Mikaela ska gå ut på samma ställe som dom i kväll - vi får allt se, jag vet inte hur sugen jag är att hänga på något 18- års ställe ikväll.

Jag är även hund och kattvakt denna helg åt Mias djur, lilla Saga är för söt. Hon är en liten vit lurvig tuss.

image228
Jag och Magnus på hans student

Minnen från förr

Jag trodde verkligen att jag hade bearbetat allt, minnerna från förr kom tillbaka när jag öppnade mina gamla dagböcker. Jag kände hur paniken kom tillbaka när jag läste dom. Jag har så mycket ilska och en undran över hur kunde det gå så långt. Jag skulle så gärna vilja skylla ifrån mig på er andra, men jag vet att det var mitt fel att jag hamnade där jag gjorde, men ni var en drivande kraft att jag skulle bevisa att jag kunde jag med. Jag blev aldrig nöjd med mitt bevis, det gick bara längre och längre bort från alla rimliga gränser tills jag låg ner och skrek efter hjälp. Då fanns dom inte kvar i mitt liv som jag ville bevisa det för, dom hade gått för länge sedan. Dom som fanns var kvar var mina underbara vänner och familj som fanns där för mig, som ställde upp som aldrig förr. Sen fanns du i mitt liv en helt ny underbar person som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. Utan dig hade jag inte fått upp hoppet igen. 


Ny hårfärg

image227

Nyår

Jag har nog aldrig vetat vad jag ska göra på nyår nästan 2 månader innan - Nu vet jag :) Igår bokade jag och Mikaela nyårskryssning vi hade hoppas på att vi skulle få med oss vår underbra vän Mia också. Tråkig som hon är ville hon inte fira in det nya året med oss. Mia det kommer bli svårt att komma över det hära:)

- Mia vi har knäppa föräldrar, dom ska grilla ute ikväll. Vi borde ha lärt oss vid det här laget för dom finns det inga hinder när dom vi grilla - lite snö gör ju inget... JO!!!

...

"En annan gång är detsamma som aldrig"

Varför

Varför är ett väldigt bra ord i mitt liv just nu, allt som händer just nu är ett varför!!!

Tessan ska bli mamma

den 8 april kommer det komma en liten bebis till denna värld. Jag ska bli moster jag ska skäma bort den lille som bara den. Igår var Tessan och Berthram på ultraljud allting vara bara bra med bebisen.

Snart bär det iväg till Norrköping hem till Jannike ikväll blir det myskväll imorgon FEST :)
Tjohoo

Tiden går

- man gör fel saker i ens liv ibland, även om jag vet att vi gör väldigt fel och jag vet att en person kan bli väldigt sårad om vi fortsätter, kan jag inte låta bli att tycka att det är lite spännande. Jag vet att det inte är jag som ska ha dåligt samvete eller ångest över det vi har gjort. Det är du som kommer få ta smällen, det är du som kommer få berätta sanning - om den dan kommer.