Grattis Pappa

på födelsedagen. Tänk vad åren går - 54 år har gått sen du föddes. Du är världens bästa pappa, en bättre pappa får man leta efter i all evighet.  Älskar dig!

sovande helg...

Oj, vad dålig jag är - det blir inte så mycket skrivande nu förtiden. Jag har haft ännu en mys helg. Fredags sov jag hade praktik kl sju i lördags morse. Jag är verkligen ingen morgon människa när kl ringde vid fem var jag mer död en levande. Hela dan gick jag och försökte ladda upp mitt party humör, det skulle bli öl och vin kväll med Luul och Karro,  vilket det inte blev för min del. Kom hem vid tre på eftermiddagen åt och somade i sängen min, sov som en gris fram till halv sju. Vaknade ringde karro blev över lycklig när hon sa att hon inte heller orkade gå ut. Gick ner en trappa och la mig i soffan, där låg jag tills det var dags att gå upp en trappa till min säng. 

Idag har jag varit lite mer aktiv, tränade på dan, fika och kort spel hos farmor och middag med Tessan och Berthram. Har äntligen kommit för mig att rensa bland alla mina papper också. Jag fattar inte hur man lyckas samla på sig så mycket papper. Jag är en person också som ska spara på allt - det kan vara något viktigt som kommer behövas i framtiden. Tjohoo

jag vill höra ditt skratt

Jag vet att du inte har haft det lätt, jag vet att det är mycket som ligger och tyngre dig.

Jag vet att du gör de bästa, ibland tvivlar jag ändå. Ibland undrar jag varför du har så svårt och känna dig lycklig. Livet är inte svart eller vitt, livet är ingen dans på rosor. Du måste komma ihåg att ditt välmående är det viktigaste. Ibland måste du sätta dig själv fokus och ingen annan. Jag vill se dig le igen, jag vill höra ditt skratt, jag vill att du ska vara levande. Jag älskar dig, jag finns här, men det är du som måste göra jobbet!  


Alla blondiner är inte dumma

Alla blondiner är inte dumma En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm och Köpenhamn. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek? Blondinen som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att få sig en blund. Advokaten försöker övertala henne med att tala om att  leken är mycket lätt och rolig. Han förklarar, - Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice versa. Hon avböjer igen och försöker få lite sömn. Advokaten säger upphetsat, - OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag dig 5000 kr. Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så samtycker hon. Advokaten ställer första frågan, - Hur långt är det mellan jorden och månen? Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten. - OK, säger advokaten, nu är det din tur. Hon frågar advokaten, - Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben? Advokaten, mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. Frustrerad skickar han e-mail till sina vänner och kollegor men utan framgång. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr. Blondinen säger, - Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova.  Advokaten som är mer än lovligt upprörd väcker blondinen och frågar, - Nå, vad är svaret? Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten, och somnar om!!!


...

Råttan 1984

Världen tillhör dem

som utmanar den.


Läppe

Jag undrar var min första praktik vecka tog vägen? Hann knappt blinka innan den var över. Imorgon börjar min andra kl sju börjar jag puh - vet inte hur jag ska komma upp och vara trevlig på samma gång. Morgon humöret brukar inte vara på top!

I helgen har jag spenderat nere i Läppe med mamma, pappa, farbror och faster - jag har haft en mys helg med lång promenader i skogen, god mat och sen har vi den delen som inte är lika mysig pluggandet. Men men det är ett måste som måste bli gjort.


Första dan

på praktiken är över - hann knappt blinka innan jag blev med dragen på soc möte. Har blivit många ny intryck, men känner att praktiken kommer bli riktigt bra om den fortsätter så här.
Huvudet känns tungt och trött dags för sängen och John blund!!!

Tjohoo

Praktik

Imorgon börjar 17 veckors praktik! Tjoho!!!!

Trevlig helg

Tiden rinner iväg och snart har ännu en helg försvunnit! Middagen hemma hos Lotta kunde inte bli något annat än hur skoj som helst. Hade nästan glömt hur mycket Lotta och Camilla betyder för mig. Vin, en massa tjejsnack, och skaka rumpa på dans golvet slutade med att vi alla åkte hem till Lotta och hade pjamas pary kl fyra på morgonen tills vi somande sött.

Igår var det sko köp till Lotta på bakfyllan och lunch på Pizza hut - det var nog hundra år sen vi tre hade en  kväll och en hel dag tillsammans. 
Trött och sliten som jag var blev det en myskväll med Karro - taco, film och en massa tända ljus. Idag har min myskväll fortsatt med en mysdag. Vakande vid tolv, frukost framför en film. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag hoppas på att Magnus kommer hem snart från jobbet så jag kan ta bilen och åka iväg och träna. 
Tjoho 

Hemtenta

Den är äntligen klar, inge mer plugg på några dagar! Ikväll ska jag Lotta och Camilla träffas och äta middag och göra Stockholms nattliv lite osäkert:) Var väldigt länge sedan vi tre sågs, nu blir det ändring på det - nu när jag är hemma igen.  tjohoo


Bilder från sällskapsresan

    
image224

Rättegång

Magnus blev rånad i våras på hans jobb, idag var rättegången. Att sitta vid åhöra bänken och se han som har rånat ens lillebror är inget man önskar att få uppleva  - jag kan inget annat än bara tycka synd om han som är åtalad. Jag skulle inte ha viljat leva hans liv, trassel sen den dag han födde. 19 år och ingen har fångat upp honom. Hur långt får det gå innan någon sätter stop? Han är åtalad den här gången för tre rån och narkotikabrott. Är det här droppen? -  eller kommer han komma ut om något år och kan ännu mer om det kriminella livet? Jag kan ändå tycka att en 19 åring inte ska dömas till fängelse utan till vård.  Jag tror man förstör mer än att hjälpa eller jag vet inte, dom måste ändå ta sitt straff...

Höst över Stockholm

 
                                   

Stockholm

Hann knappt blinka innan min 5 veckor i Växjö var över - det är lite blandande känslor över att vara hemma igen. Skönt att få slippa bo i en resväska, bo trångt, få vara ensam och äta mammas mat. Kommer sakna alla vänner speciellt dig Fia, kommer bli gråhårig över att bo hemma igen och tokig för att mamma och pappa kommer lägga sig mitt liv.

!7 veckor kommer gå snabbt - det sista jag gjorde igår innan jag åket hem var att skriva kontrakt på en lägenhet, nu har jag någonstan att bo när jag kommer tillbaka:)

Idag har jag nästan skrivit klart tentan, skickade iväg den till Mia och hon skulle se över alla stavfel - efter det är jag klar.
Har varit duktig och köpt träningskort idag, har till och med hunnit tränat ett pass, det kommer nog kännas i kroppen imorgon.
Mamma ska börja träna vattenjumpa och eftersom hon vill ha sällskap och jag är en fattig student skulle hon köpa ett vattenjumpa kort till mig med:) Mitt nu liv börjar idag!!!!

Dags för duchen och en lermask.... Tjohoo:)