Spökslott


Jag bor granne med Teleborgs slott där det sägs att det spökar

regn regn...

Det är ju självklart att det ska regna nu när jag är ledig, det har varit fint väder hela helgen då jag har jobbat! Jag och mamma har varit på en liten cykel tur som vi snabbt fick avsluta när det började ösa ner regn!!! Hade tänkt hinna med en lite spring tur om det vill sluta regna innan jag ska in till stan och träffa Viktor som jag arbetade med under min praktiktid.

Imorgon ska jag bli fin i håret, jag insåg idag att min utväxt var hemsk som jag snabbt måste göra någonting åt. Halv tio imorgon är det jag som har tid hos hårfrisören.

parkera...

Tessan, Berthram och Moa-Li har flyttat i helgen till en ny lägenhet nu ska jag åka iväg och se hur dom bor. Det finns ett problem jag måste fickparkera, under alla mina år jag har haft körkort har jag lyckats komma undan det. Ikväll tror jag att det inte går längre... Önska mig lycka till!!! :)

vilket dilemma...

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har jobbat hela dan, det har varit full rulle nästan konstant idag och just nu känns det i mina fötter att jag har sprungit fram och tillbaka i sju timmar. Jag har lite svårt att bestäma mig hur jag ska göra om jag ska orka åka in till söder och möta upp några vänner eller om jag ska vara hemma ikväll och bara ta det lugnt. Sen har jag och Joakim pratat lite om att vi ska se men han vet inte ännu om han kan då han har lovat några kompisar att gå ut. Jag funderar på att bara skita i honom och säga att jag inte tänker sitta hemma och vänta tills han har betsämt sig men sen är det så att jag vill hellre träffa honom! hum vilket dilema??? Ibland blir jag så trött på mig själv att jag tänker för mycket och ska analysera allt som händer.

Solstrålar

Igår fick jag och Mikaela för sig att vi skulle kolla på resa till Tunisien som vi då skulle åka till i Oktober. Det kan inte bli bättre om vi kommer iväg till solen och värmen lagom tills man har glömmt sommarens solstrålar på sin kropp. Nu ska vi bara se så allt passar sig med våra scheman och tentor.

Du gör mig förvirrad, du vill ses men ändå känns du så frånvarande!!??

kan någon berätta...??

Kan någon vara snäll att berätta för mig vad som händer? Från att hörts i telefon varje dag sen vi träffades första gången och att jag fick ett sms efter vår sista dejt där det står att han gillar mig. Efter det har han nästan försvunnit, vi har hörts lite men inte alls som förut. Vad är det som händer?


Blev det någon dejt?

Vad hände egentligen efter midsommar, blev det någon andra dejt? Ja det blev det, på midsommardagen satte jag mig på bussen hem för att få träffa Joakim en andra gång. Han hämtade mig i Danderyd och därifrån åkte vi hem till  mig och köpte med hos mat och såg på film. Han är trevlig, väldigt lättsam att prata med och snygg haha. Jag träffar honom gärna igen och om jag har fattat hans sms rätt vill han träffa mig med igen. Fast det kan man aldrig vara hundra på, jag har ju erfarenhet av att dom säger en sak och gör en annan sak. Vi har hörts lite efter dejten, men nu har hans kompis blivit jätte sjuk och ligger på sjukhus, han har varit där hos honom. Jag får helt enkelt vänta och se!

Jag har morgon dagen kvar på min ledighet sen är det dags att börja jobba på riktigt, ärligt talat är jag inte sugen på det. Om jag fick bestäma skulle vädret bli bättre och jag skulle få vara ledig lite till, tyvärr får jag inte alltid bestäma. Men nu när jag ska börja jobba igen får det gärna fortsätta regna :) 

Midsommarafton på Singö


Jag & min kusin Fanny

Jag på ängen

Midsommarlunch med släkt&vänner

Femkamp

Morbror Peter & pappa

Midsommar

Snart åker jag och familjen ut till Singö till årets midsommar firande. Hoppas att regnet håller sig borta och solen tittar fram. Jag kanske redan åker hem på Lördag dag då jag på kvällen kanske ska gå på min andra dejt med Joakim. I tisdags hade vi vår första dejt, den gick väldigt bra och efter det har vi hörts i telefon varje dag :)
Hoppas ni får en trevlig midsommarafton!

dagarna går...

Varför ska det alltid vara dåligt väder när jag är ledig? Jag hade tänkt åka ut till Singö några dagar innan midsommar och sola och bada lite, det är inge roligt att göra det när det regnar hela tiden. Jag slår vad om att det kommer bli fint nästa vecka bara för att jag börjar arbeta på riktigt då!!!

Igår åket jag och Mikaela hem till Tessan där den hög gravida Krisse också var, det blev lunch i Solna centrum och jordgubbbar och hus tittande hemma hos Tessan - det var roligt att få träffa Krisse då det var hundra år sen sist!
Jag och Lotta pratade igår och vi kom fram till att inom 2-3 år kommer många av våra vänner ha skaffat barn, vi kom fram till att det är väldigt tur att vi har varandra för här kommer det inte bli några barn inom minst 5 år.

Vad händer...

Varit hemma i Stockhom lite mer än en vecka, livet rullar på, allt känns väldigt behagligt och jag trivs med min tillvaro. Igår blev allt som "vanligt" igen, jag, Mikaela och Mia är på plats i Stockholm det är så här det ska vara. En sommar med mina tjejer :)

Ikväll ska jag ut till Nacka hem till Lotta&Robin (Lotta har blivit sambo) på middag och fotboll, självklart blir det utgång sen. Som vanligt vet vi inte vart vi ska gå, vi ska möta upp några av Robins kompisar och även Viktor från Växjö.
Jag är förövrigt ensam hemma i helgen vilket är jätte skönt, jag har verkligen haft en slappa dag, har legat och läst klart Stig Larssons bok i sängen fram till två - så härligt! Nu är det dags att börja göra sig ordning för ikväll, är det för kallt för att ha kjol på sig?


en liten rumpnisse




enkla svar

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. "

några ord att tänka på

"Att våga är att bara mista marken för en stund. Men att inte våga något fast man vill, är att förlora sig själv och mer därtill"

svårt val?

Jag har lite svårt att välja vilken par grillning/fotbolls jag ska välja ikväll. Ena är i Solna med min syster plus alla par, den andra är i Nacka hemma hos en vän plus par och mitt ex med nya flickvän. Hummm vad väljer jag? Eller ska jag åka hem efter jobbet och se på fotboll med mina föräldrar?

Nu ska jag åka och spela kort med farmor innan jobbet, hoppas på att få vinna någon gång över henne:)

doften av ny öppnat kaffe...

Vakande jätte tidigt i morse och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå tills det är dags att åka till jobbet. Jag har gjort allt man brukar göra på morgonen, duschat, sminkat mig, ätit och nu sitter jag här med min andra kopp kaffe. I lördags när jag jobbade upptäckte jag att vår kaffebryggare hade gått sönder och istället hade chefen köpt snabb kaffe, det kan man verkligen inte dricka. Idag är det jag som ska ta ett snack med henne om att köpa en ny kaffebryggare, annar är det jag som säger upp mig :) En hel sommar med snabb kaffe går inte.


min favorit...

Idag har min favorit tjej varit här, alla som känner mig vet att det är Moa-Li, hon växer och växer och blir bara sötare och sötare för varje dag som går. Hon har världens längsta ögonfransar och jätte blåa ögon.
Förutom att Tessan och Moa-Li var här idag var också mormor och Martin här på sillunch, mamma och mormor tog årets första dopp i plaskdammen, badkruka som jag är nöjde jag mig med att plaska fötterna :)

Jag vet att jag inte ska tänka på dig, men just nu går mina tankar till dig.  Jag vet att du går igenom några jobbiga dagar, jag hoppas att allt går bra.

mitt mål i sommar

Jag som trodde att jag skulle vara ledig ända fram till efter midsommarafton, sådan tur hade jag inte :( Har idag jobbat  och ska jobba Måndag, tisdag och Fredag, chefen ville att jag skulle jobba hela helgen med det sa jag nej till. Vilket jag nu i efterhand ångrar det skulle ha blivit väldigt goa pengar men men jag får nu istället sola och plaska runt i vår mini pool. Man kan aldrig veta hur länge detta väder ska hålla i sig.

I onsdags köpte jag nya springskor och igår på dan var jag ute och sprang, det var lite dumt av mig att ge sig ut och springa när det var som varmast ute, ett tag trodde jag att jag skulle dö av värmeslag. Jag sprang iallafall varvetrunt som är på ungefär 3 km mitt mål är att jag ska spring 2-3 varv innan sommaren är slut. Vi får se hur länge jag är duktigt, imorgon blir det en ny runda.

grillning med vänner


5 år sedan

Det känns inte att det var 5 år sedan jag tog studenten, tiden går verkligen fort. Idag har vi EST3AB reunion vi ska mötas utan för skansen 13.30. Varför det blev 13.30 är att vi sprang ut ifrån St:Eriksgymnasium då! Några ifrån klassen har jag inte träffat sen studenten det ska bli extra roligt att få träffa er! Vad planerna är vad vi ska göra vet jag inte, jag tror det blir piknick på djurgården och dom som vill kommer gå ut ikväll.

Jag vet inte om jag tänker gå ut för ikväll har vi middag för Tessans killes föräldrar, det var ett år sedan jag träffade dom sist. Jag får se hur jag gör, jag har fortfarande lite ont i halsen efter min förkylning.  

Min systerdotter


Moa-Li

Sommarlov i Stockholm

I går eftermiddag tog jag tåget hem till min familj i Stockholm, här kommer jag vara ända fram till slutet av augusti :) Jag är nästan helt ledig fram till efter midsommar har bara några dagar inbokade på Din Sko.

Det är så skönt att få lämna allt skit nere i Växjö, för mig har det varit en ganska känslomässig jobbig vår, nu ska allt glömas!! Mina vänner nere i Växjö har verkligen varit där för mig hela våren, tack för det ni betyder väldigt mycket för mig.

Nu står min Mia i dörren och stressar mig att jag ska bli klar för att åka till Jakan för lite shoppning, Jannike sa en rolig sak till mig igår - Maddis kan du någonsin bli stressad? För du ska alltid , jag ska bara haha!! 
Jag och min pappa har haft en mysig morgon med frukost på altanen som är omringad av syrenhäck, sen sätte han mig i lite arbete på tomten. När jag kommer tillbaka från Jakobsberg ska jag klippa gräsmattan, det gör jag så gärna för jag blir brun samtidigt :) :)  

VG

Kan det bli bättre? Idag hade vi opponering den gick galant vilket resulterade i ett VG!!! Ellinor vi har gjort ett bra arbete!! :) :)
Nu ska vi ut i solen och möta upp några klasskompisar för att fira att sommarlovet är här! Grillning och resterna från helgens vin ska drickas upp.

Tack tjejer för en underbar födelsedag och för en massa fina presenter. Ni gjorde min dag!!! Bilder frånhelgen kommer snart måste bara få dom från Jannike och Lotta som var helgens fotografer.