lite oväntat...

Idag kom det ett litet oväntat besök till mitt jobb, många av mina gamla kollegor där jag jobbade för två sommar sen kom idag till jobbet för en stor visitation. Blev lite paff när jag såg dom komma, det var ju inte bara en utan minst 6 styckna. tyvärr han vi inte prata så mycket eftersom det fanns en massa jobb att göra, kul var det endå!!

En ny helg väntas men tyvärr så jobbar jag hela helgen vilket jag inte ser fram emot, men men finns väl inte så mycket att göra åt det, de är bara att jobba och hoppas på att helgen går fort då jag är ledig på Måndag!!! Det blir en lugn kväll i soffan med mamsen och papsen. Hjärnan går fortfarande på högvarv angående hösten!! Väntar på att någon ska ta beslutet åt mig!!

Saknar vännerna i Växjö


 


ÅNGEST över framtiden

Jag har besluts ångest, vet inte hur jag ska göra i höst, ena sekunden har jag bestämt mig för att stanna kvar på jobbet och jobba vidare, så fort den tanken har slagit mig så vill jag ner till Växjö igen och plugga i höst!! Hur ska jag göra? Jag måste verkligen bestämma mig snart!!! Har prata en massa med mamma och pappa men blir verkligen inte klokare av det, men det är skönt att dom är med i mina tanke banor!! Arbete eller ännu mer skola det är det som är frågan?

Om jag stannar i Stockholm i höst då har jag möjlighet att  träffa skruttungen lite oftare än vad jag har kunnat göra i Växjö och det betyder hur mycket som helst för mig :) Tänk i Augusti börjar hon på dagis, det känns som igår tessan berättade för mig att hon var gravid!! Jag tycker det är dags att dom snart skaffar en till unge snart :)


Kalas på en vanlig dag...

Ny vecka! Denna vecka jobbar jag 6 dagar utav 7, härligt! Jag behöver inte oroa mig att inte veta vad jag ska göra denna vecka ;) Jobb jobb jobb! Jag börjar se ett litet slut på sommarviket, jag jobbar endast två veckor till och sen är jag ledig vecka 33, 34 och kanske 35 det beror lite på vad jag bestämmer mig för att göra i höst.

Ikväll har jag varit på 70-års kals hos min granne som även är min bästa kompis pappa, tyvärr var inte Mia där för hon har ju flyttat till Gävle. - Mia jag saknar dig på gatan, tänk hur många barndomsminnen vi har från Polarisvägen och ännu fler minnen kommer det bli!! Kommer du ihåg när vi var runt fem års åldern och vi brev växlade till varandra fast vi bodde 10 meter ifrån varandra? :) Hur gulligt är inte det?

dagens gärning

Idag har jag gjort dagens gärning! Det var när jag skulle tanka bilen kom en 15-årig moppekille fram till mig och sa att han hade fått bensinstopp med sin moppe och om han skulle kunna få låna min mobil och ringa efter hjälp. Min första tanke va, hum kommer han ta min mobil och springa därifrån! Men nej, för när jag såg på honom var han tanig, finnig och såg väldigt snäll ut. Så han fick låna min mobil för att ringa hem. Det var ingen som svarde honom när han ringde och jag hade inte mage att lämna honom där helt ensam. Jag var snäll nog och sa att jag skulle kunna tanka hans moppe så han kom hem. Idag har jag gjort dagens gärning, jag var lite stolt över mig själv när jag åkte därifrån :)

lugnt och skönt!

Det är lördags kväll och jag är hemma, måste erkänna att det är väldigt skönt! Jag kommer må väldigt bra imorgon när jag vaknar medans vissa andra där ute kommer vakna med huvudvärk, illamående och dagens efter ångest :)

Det har varit en lugn och skön lördag som började med att jag träffade Love på söder för en fika och en promenad runt i stan, vilket var väldigt trevligt och mysigt :) Sist jag träffade Love var i Växjö när han också bodde där och pluggade till polis som var ett halv år sedan, nu bor och jobbar han i Lund, det blir inte så ofta att vi ses längre. Ja just det! När han och jag gick vid gamla stan sprang jag även på Fia och Mange från Växjö som även dom är på besök i storstan i helgen! Världen är allt bra liten!

Ikvällen har spenderas med Mikalea och Mia, Nathalie skulle också kommit men tyvärr blev hon sjuk, hon missade världens godaste taco och chokladkväll i min soffa! Sängen nästa, natti natti!

natti

Jag jobbar bara finns inget roligt att skriva om, jo åt ostriskakor till middag när jag kom hem vid 22.00 och det var gott ;)
Puss å godnatt på er!!!

hjärnan i högvarv

Det var hur kul som helst att träffa Kim, det blev en fika på söder och uppdatering om våra liv! Kim sa vissa kloka saker till mig om hur jag ska göra till hösten, skola eller jobb! Just nu går hjärnan i högvarv, mina tankar om hur jag ska göra behåller jag för mig själv tills jag verkligen har bestämt mig.

En gammal bild på mig och Kim från vintern 2007
Efter fikan i stan blev det en film kväll med Magnus, Markus, Pelle och Johan här hemma. Killarna valde kanske intevärldens bästa film Big Stan, om man vill se på en helt okej komedi som har sina roliga stunder så se den!
Dags att krypa ner i sängen imorgon väntas jobb, skönt att svullnaden börjar gå ner och det är inte lika blått i ansiktet. Det gör fortfarande väldigt ont bakom örat där jag fick den andra smällen :( men jag lär nog överleva den smärtan! Godnatt på er!!

en massa fantasier

Gårdagens samtalsämne med tjejerna blev bland annat att Lotta ska bli Östermalmsfru, Camilla seglarfru och jag hockeyfru, haha vet inte riktigt hur vi kom in på detta men helt plötsligt började vi fantisera om det. Lotta som Östermalmsfru? Nej hon som hatar allt som har med östermalm att göra, hon skulle nog inte göra så bra ifrån sig där! Camilla som seglarfru? Hon som har åkt båt max 5 gånger i hela hennes liv och sitter livrädd och håller i sig för hon tror hon ska ramla i! Jag som hockeyfru? Vet inte riktigt om jag skulle passa som det, hockey är väl inte det roligaste att se på och en plikt som fru är väl att sitta och se på matcherna när mannen svettig och trött jagar en puck fram och tillbaka? Tur att dettta var bara tokiga fantasier och vi nu har kommit tillbaka till verkligheten!! 

Jag är ledig idag med hur skönt som helst synd bara att solen inte vill hålla sig framme :( Jag ska snart in till stan för att fika med Kim som jag inte har träffat på två år, helt sjukt att vi inte har sätts på så länge! Hon var en utav tjejerna som jag bodde med i Filippinerna när jag var volontär där. Ska bli kul att få träffa henne idag och få höra hur hennes liv ser ut idag!

Finns det något bättre än ett härligt barnskratt?

Vakande upp i morse av Moa-Lis härliga barn skratt, helt underbart! Tessan, Moa-Li, mamma och pappa har åka till Läppe idag (farmors landställe) och de ska vara där i en vecka medan jag och Magnus får vara kvar i stan och jobba. Det tog emot att inte hoppa in i bilen när dom åkte iväg, jag vill också vara på landet och ha det skönt :( Nix jag får vara hemma och jobba! Jag är ledig både idag och imorgon vilket är väldigt skönt får hoppas på att min svullnad i ansiktet har gått ner tills på onsdag då det är dags att jobba igen.


Läggdags för Moa-Li
Jag ska snart sätta mig på bussen och åka ut till Nacka hem till Camilla för att se på hennes nya lägenhet som hon har skaffat sig. Senare ikväll kommer Lotta dit då vi ska ha tjejkväll och äta en massa god mat och prata en massa tjejsnack.

en händelserik kväll

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om igår kväll som böjade väldigt bra men slutade inte lika bra!! Kvällen började hemma hos Tessan med en fördrink innan vi gick till restaurangen. Restaurang besöket blev lyckat, vi satt och åt libanesisk mat i över tre timmar, vi åt över 20 olika små rätter, drack vin, skrattade, skvallrade och det bjöds på libanesisk sång och dans.

 
Jag och Maria åkte till Mp senare under kvällen för att möta upp Johan, Magnus, Markus och Erik som var det. Det var jättekul ibörjan innan jag kom i mellan ett bråk som min killkompis var med i. Det slutade med att jag fick två knytnävsslag i ansiktet av den andre killen, flög i golvet och svimmade. Jag vaknade upp av att det stod en massa människor runt omkring mig och en vakt kom och hjälpte mig bak till köket där dom gav mig en ispåse. Jag har aldrig varit så rädd som jag var igår. Det var rena turen att min lillebror inte såg när killen slog mig för då hade han blivit tokig och det hade kunnat slutat riktigt illa. Jag ska aldrig mer gå i mellan ett bråk. Idag är mitt ansiktet svullet och nu börjar det skifta i blått, tur att det finns smink :)


bränna lite hud!

Jaja idag är det sol ute, jag minns inte ens när det sist var sol ute och jag var ledig! Jag tror det var en helg i Juni då jag var ute på Singö! Nu ska jag ut och lägga mig i solen och jobba på att få lite färg tills ikväll då det blir restaurang besök med tjejerna! Vem vet kvällen kanske slutar på ett dans golv?

Igår var jag barnvakt till Moa-Li jag fick sällskap av camilla som var mycket trevligt! Det är så skönt att vara hemma i sthlm och spontan träffa ens vänner innan har det varit att man har planerat i flera månader i för väg. Igår ringde jag bara och sa kom hem till Tessan ikväll jag är barnvakt och vill ha sällskap och då kom hon! :)

Igår på jobbet fick jag även veta att jag får semester vecka 33 som jag har sökt :) Chefen frågade även hur min höst kommer se ut, - inte vet jag svarade jag! Hon sa om jag vill får jag vara kvar på jobbet till hösten! Det vill jag ju om inget annat dyker upp på jobbfronten och om det inte blir plugg i Växjö! Äntligen kan jag andas ut lite och inte känna paniken över vad som kommer hända i höst!

Shopping gör en pank

Det blev en liten shopping tur idag efter jobbet i Jakobsbergs centrum, jag fick med mig några påsar hem som innehöll tröjor, byxor och smink. Jag gick även förbi mitt gamla jobb på Din sko och sa hej till dom, ibland saknar jag allt att jobba där. Vi tjejer hade himla kul under dagarna och världens bästa chef hade man också.

Jag, Maria och Erik

Imorgon är det fredag och helg! Efter jobbet ska jag åka hem till syster och vara barnvakt till Moa-Li, hon och Berthram ska gå på bio och ha det mysigt. Självklart ställer gudmor upp på att passa sötnosen! På lördag blir det tjejekväll med Tessan, Maria och Krisse på libanesisk restaurang som tydligen ska ha magdansare också! Det verkar att det kommer bli en mysig helg!

Hur gör jag?

Jag har varit helt säker på att komma in på juridiken i Växjö till hösten eftersom min utbildning jag har gått har förtur på en tredje del av  platserna. Då tänkte jag att jag inte behövde oroa mig om framtiden. Nu har det visat sig att jag är på resevplats 9 och 4 och att jag inte har fått någon förturs plats på grund av att det har varit så många sökande från vårt program, jag var inte några av dom lyckligt lottade som fick plats! Nu är frågan? Vad gör jag? Ha is i magen och vänta? Gå psykologin som jag kom in på? Säga upp lägenheten nu och in se att min höst kommer spenderas här uppe i sthlm? Eller packa väskan och åka ut på en lång resa under vintern? vad skulle ni välja?


vad sa doktorn?

Det blev inget äventyr med kilent idag, stället blev det en sömnlösnatt då jag låg och hostade och hade ont i halsen! Eftersom jag har haft ont i halsen i en vecka och halsonten blir bara värre och värre bestämde jag mig imorse för att stanna hemma och gå till doktorn. Vad sa doktorn! Proverna dom tog visade inte på halsfluss, det är antagligen ett virus sa hon, vila och ät alvedon kom tillbaka om det inte har gått över om en vecka!

ett gammalt ex

Såg Måns Zelmerlöw på tv precis fy vad snygg han är och han är så lik ett gammalt ex till mig som jag hade för några år sedan! Man kanske ska ta upp kontakten där igen för han var verkligen en snygging ;)


ett litet äventyr

Då var mina två kvällspass avklarade för denna vecka nu väntas bara tre dag pass innan det är helg igen! - Längtar! Imorgon på jobbet är det jag som åker med en klient till ett behandlingshem någonstans i sthlm området, jag sitter nu på eniro och försöker hitta den bästa vägen dit! Hum vet inte riktigt hur jag ska hitta dit för mitt lokalsinne är inte det bästa! Jag får helt enkelt se det som ett litet äventyr för mig och klienten och hon får helt enkelt vara kartläsare!


Sista minuten, någon?

Nu har jag varit och köpt mig en resväska allt som saknas nu är en resa och någon att åka med efter vecka 33!! Jag fick lite beslut ångest i affären om jag skulle välja den mindre modellen eller den större! Till slut blev det den större modellen vilket var ett bra val. För jag är en sådan person som har en viss tedens att ta med mig 10 linnen, 5 kjolar, 8 klänningar osv för en vecka i Spanien för man vet ju aldrig vad man kan va sugen på att ha på sig!


Skratt dos...

Söndag, moln så långt ögat kan nå, var är min sol? Lika bra att den håller sig borta för annars är det jag som ligger där ute på gräsmattan och grillar lite hud, förkylning och sol brukar inte va den bästa kombinationen har jag hört, vad vet jag om det stämer ;) Nu i efterhand skulle jag inte ha gått ut i fredags kväll för näsan har börjat rinna och halsen gör ont igen, ibland är jag inte den smartaste tjejen på den jord!!! Men det var ju en person som lockade mig ut och ibland blir frestelsen för stor ;)

Jag fick min skrattdos igår kväll hemma hos Jonas, vi gör nog inget annat än att skratta och driva med varandra när vi ses :)

Dagens Outfit




Mina nya rosa skor ;)

Hoppas ni får en mysig lördags kväll nu ska jag över till Jonas och äta en massa onyttig mat och skratta till hans dåliga skämt ;)

en kväll med skumpa

Igår fick Mikaela ett nytt jobb och det skulle firas med lite rosa champagne, eftersom jag har varit sjuk i veckan skulle vi bara dricka lite champagne och ingenting mer. Så blev det inte, det blev inte bara en flaska utan två flaskor och lite senare så stod hon och jag på ett dansgolv inne i stan och skakade våra rumpor till musiken som skrålade ut från högtalarna. Att vi aldrig lär oss att vi inte har någon självdisciplin. Det blev inte att vi bara gick till ett ställe vid två tiden fick vi för oss att dra vidare till Patricia! Hihi kul hade vi, kvällen avslutades med att jag fick prata med en inkompetent telefonist hos Taxi sthlm som inte kunde få fram några av de fyra adresserna jag gav för att få en taxi att hämta mig från nattbussen. Jaja man kan ju inte få allt här i världen, istället blev det en promenad hem i sommar natten!



Jag ska snart göra mig iordning för att åka in till Kungsholmen hem till Jonas, vi tänkte ha en lugn kväll hemma hos honom med film och jag ska allt föreslå att vi även ska vara lite onyttiga, kanske en pizza eller kina mat :)

Dagens låtar Use somebody och sex on Fire med Kings of Leon

dagens citat

Lyckan är likt en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.

William shakespeare

Sjukling!!

Det blev inte så många arbetsdar för mig den här veckan. I onsdags morse vakande jag upp och kände att ännu en förkylning var på gång. DEt var väl bara att bita ihop och gå till jobbet, med facit i handen skulle jag inte ha gjort det! Kom hem på kvällen och kunde knappt röra mig för jag hade så ont i lederna och kroppen pågrund av feber. Det var bara att gå och sova och dricka mycket vatten, sovit det är vad jag gjorde hela dan igår och idag känner jag mig mycket bättre. Det blir ännu en dag som säng liggandes ihop om att jag är helt frisk imorgon då jag och Mikalea tänkte hitta på något mysigt på dan. Om det är fint väder skulle jag gärna åka ut till fjäderholmarna och ha picknick och mysa i solen.

Ännu en bild från i Lördags. Maria du är bara för söt!!

Helgens bravader

Några bilder från helgens fest! Tack alla söta vänner och släkten för en jätte trevlig dag och natt :)


 Jag har en hungrig släkt ;)

Johan & Maria

Mamma & Annelie

Min söötnos

Tjejgänget som tyvärr inte följde med ut

Packet öppning :)

Vad tycker ni om mina byxor? Jag frös!!

Taxi in till stan för lite äventyr ;)

Magnus, Mia Jag och Erik. Ser ni jag har bytt klänning ;)

Vad gör ni?

Maria och Jag

Då var det dags att åka hem Natti Natti!


Mor&dotter




Glädje

Shopping

det blev en shopping runda med Jonas ikväll. Först åkte vi till Outlet och kollade på väska hittade en stor och bra väska för 1500 kr. För en gång skulle tänkte jag att jag inte ska ta den första bästa väska som jag hittade, utan vi åkte vidare till Kista och där höll jag på att få spader. En nästan lika dan samma märke men en annan färg kostade där 3000 kr. Imorgon är det jag som åker tillbaka till Outlet och köper den andra. Det blev lite andra köpt också men mest sådant som jag behöver. Jag ska ha några plus poäng som hängde tillbaka två jättefina klänningar som jag verkligen ville ha men jag har jätte många nya klänningar som jag ännu inte har använt och tänkte att det kanske är bäst att använda dom innan jag köper nya. Bra tänkt väl?

förlåter ni mig?

Jag känner mig lite halv död, vet inte om det är pågrund av att jag gick upp fem imorse eller om lördagen fortfarande gör sig påmind! Jag är verkligen ingen rolig person nu förtiden, det enda jag gör är att jobba, träna och sova! Få säga förlåt till mina vänner som jag försummar nu för tiden, speciellt dig Jonas som frågar hela tiden om vi ska ses och jag är tråkig som säger nej! Men snart det kommer bättre tider och jag lovar att vi ska ses i veckan! Du kan få komma hem till mig ikväll eller följa med mig på en shopping tur ikväll vid Barkarby Outlet? Om jag nu orkar ta mig ut soffan? Tänkte se om jag hittar några snygga resväskor, fick en pengar av mammsen och pappsen för att köpa mig ordentliga resväskor! Undra om dom är trötta på att jag jämt lånar deras när jag är ute och reser? Jag tycker det är lie vuxen poäng att köpa sig egna resväskor!!!! Dags att åka iväg och samla vuxenpoäng!!! ;)


total lyckad!!!

Känner mig totalt lyckad efter helgens bravader :) Examens och 25-årsfesten blev inget annat än väldigt lyckad lika så blev utgången. Både mina och min lillebrors vänner följde med ut, vi var nog över 10 personer som gick till ett och samma ställe, det händer inte ofta! Bilder och sådant kommer upp sen då vårt internet har lagt av hemma, tur att man har grannar!!!

Har varit ledig idag med som var välbeövligt efter helgen, har städat, tvättat och snart ska jag iväg och träna bort helgens festligheter!! Har försökt få med mig både Mia och Mikaela på kvällens träning men båda har total vägrat, dålig stil tycker jag!!


Fest dags!!

En dag kvar och sen är det helg :) och på lördag ska jag ha en liten sen examens och 25-årsfest för släkt och vänner här hemma hos mammsen och pappsen! Idag efter jobbet var det shoppningsdags inför festen det blev att vi handlade mat för över 3000 kr och vin och skumpa för 1500, det är dyrt att ha fest insåg jag precis, men det är det värt för det är alltid kul att ha fest!!

dags att gå vidare

Varför bryr jag mig för? Det är dags att gå vidare och glömma dig helt inte bara halvt! Dom där orden har jag ingen aning om vad dom betyder, men ändå så känns det att det är knivar som skär in i hjärtat!!  Det finns så mycket som är osagt!!