total avkoppling...

Sol, hav, sandstrand, drinkar, brun kropp here i come.... Imorgon bitti åker jag till Grand Canaria och lämnar äckel vädret här hemma!! Ta hand om er och ha det så bra för det tänker jag ha!!!

borde....

Jag borde sova för klockan ringer tidigt imorgon, jag borde ha tränat ikväll men det fanns ingen ork eller energi för det. Min träningvärk gör sig påmind från body pump passet och från spinning passet. Nu är det ner räkning som gäller 4 dagar kvar eller tre för den här dagen är snart slut!!!

LYX mitt i vardagen...

Jag är ledig, när hände det sist att man va ledig mitt i veckan när man inte har jobbat helg? Passar väldigt bra att jag är ledig då jag behöver köpa en massa saker inför resan. Body lotion, shampoo, balsam, sol lotion och lite annat smått och gott. Varför köper man allting nytt inför resor? Det är ju inte så att jag använder en hel shampoo under en vecka, då skulle man ju kunna använda den som redan står i duchen. Men nej jag vill att det ska va nytt :) Ja just det halv tolv ska jag klippa mig, det blir nog ingen stor förändring nu när jag äntligen börjar få tillbaka mitt långa hår :) även om jag ibland är väldigt sugen på att klippa det kort igen!!!

Sol sol sol

Kan inte tiden gå lite fortare? Jag vill att det ska va lördag nu då jag och familjen åker till Gran Canaria :) Det var länge sedan jag längtade efter någonting som jag gör nu!! Jag vill bara bort från regnet och det gråa!!!

LETA...

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det...

Helt såld och kär!!

Imorgon är det jag som äntligen ska få gå på Melissa Horns konser. Hennes texter träffar än verkligen med låtarna Fall fritt, jag kan inte skilja på och lät du henne komma närmare?

tankar och funderingar

Min lediga dag är snart slut lika så är jobb helgen över!! Tiden går så fort, dagarna bara rusar förbi. Jag känner att jag knappt hinner tänka efter och känna vad jag vill. Det är så lätt att fasna i ett mönster och en vardag som man inte trivs med. Vad är det man vill? Just nu vet jag inte hur jag vill att min framtid ska se ut, jag står i ett vägskäl och det finns flera vägar att välja, vilken väg jag vill gå vet jag inte. Det jag gör just nu begränsar mig, jag känner att jag inte utvecklas. Allt går på rutin, jag vill få ut mera, min största rädsla just nu är att jag fasnar här, med det jag gör nu!!  

*Står vänd åt ett håll men sneglar över axeln åt andra hållet*

Som jag hade dig förut...

Jag önskar att jag kunde dra tillbaka tiden...

Farsdag!!!

Vill bara säga att jag har världens bästa pappa som alltid finns där för en!

sur som ett bi

Tänker sura hela kvällen nu!! Hade sätt fram emot att få träna spinning&core ikväll då jag kommer jobba hela helgen! Istället blev jag tvungen att jobba över i 20 minuter och det gjorde att jag inte hann åka från jobbet till spinningen som började kl19.00. Jävla skit!! Sur är jag, ska gå på godis jakt i skåpen och sen lägga mig i soffan!! Om jag inte får träna benen och kondisen ikväll tänker jag träna käkarna ;)

Underkänt

Har ni provat äta den nya chokladen vinter från marabou? Gör inte det, jag gjorde det idag och den var inge god alls!!! Smakar väldigt konstigt, jag som annars brukar älska all sorts choklad i alla dess olika former!!!

Svin hysteri

Jag mammsen och pappsen åkte iväg och skulle vaccinera oss mot svin sjukan ikväll när vi kom fram till vårdcentralen mötes vi av en kö utomhus i regnet som var över 80 meter lång. Hysteri!! Vi bestämde oss ganska snabbt att vi inte skulle stå där ute och frysa, det är ju större risk att bli sjuk där ute bland alla människor i kylan.


energi knipe...

Ja äntligen har jag lyckast få Moa-Li att somna :) jag är ledig idag och åkte på att vara barnvakt till min systerdotter som är sjuk. Jag tror inte hon är så sjuk längre då det har varit full rulle sen hon kom till mig 7.30. Vi har lekt, sjungit, dansat, läst böcker och ätit, nu sover hon äntligen. Jag ska också ta och sova lite så jag orkar fortsätta leka med henne när hon har vaknat :)


Burrr

Burr vad jag fryser, är helt genom frysen efter min och Mikaelas promenad. Varför kan det inte va sommar året om? 25 grader med sol skulle inte sitta helt fel!!!


helgens dåligheter...

Det blev en trevlig lördags kväll med mina tjejer Mikaela och Nathalie :) Vi satte oss först på Snaps för några glas vin och skvaller innan vi gick vidare till Patricia för att dansa våra lurviga!! Det var precis vad jag behövde, komma ut och träffa lite folk och ha kul för en gång skull! Annars blir det mest jobb och träning, visst det är också roligt men inte jämt ;)




Idag har min kära kollega Annica slutat jobba hos oss som jobbar ute på avdelningarna, hon har istället gått ner till arbetsdriften. Jag är glad för hennes skull fast jag skulle mycket hellre ha henne kvar hos oss!!