Världens bästa mamma

Grattis mamma på födelsedagen!! Älskar dig en massa!!!


Göteborg nästa

Nu åker jag till Göteborg för att spendera en helg hos Mikaela! Ni alla får ha en trevlig helg, för det tänker jag ha!!

vår grillning=längtar!!


Godkänd

Fick tillbaka vetenskapsteorin tentan idag, jag blev väldigt förvånad fick godkänt på den, det är hur skönt som helst!!! 

tröst shoppa

idag har det varit  tankarnas dag, det ska bli så skönt att få åka till Göteborg i helgen och krama på Mikaela som jag saknar så!! Bara ligga i hennes lilla studentrum, prata skit, skratta och dricka rödvin!! 
Var nere på stan på eftermiddagen där hittade jag en svart siden tunika som var hur snygg som helst!! Jag skulle egntligen inte ha köpt några kläder alls, tanken var att bara köpa en adventljusstake men jag var tvungen att tröst shoppa något fint till helgen, från och med idag är det slut med det, det har blivit lite för mycket det där är jag värd! För inget blir ju bätte av att göra det, man får bara en tom plånbok! Jaja jag kommer iallafall vara väldigt snygg i helgen när jag har på mig den:)
 

dagarna går

Spinning passet med Rickard i morse var hur kul som helst, det var ett interval pass som jag aldrig har kört förut. Jag kan lova att det kommer bli fler såna pass i framtiden.
Jag har lite dåligt samvete över mina studier har inte alls gjort allt som vi ska ha gjort tills imorgon, men jag orkar inte. Idag har jag haft andra hjärnspöken, det blir bättre för varje dag som går, men när man minst anar kommer allt tillbaka. Istället för plugg på eftermiddagen blev det en lång promenad i det gråa vädret! Nu är det dags att börja städa&tvätta tänkte göra lite advent fint i lägenhet!

det känns att man lever

Jag har lurat med Rickard på hans första spinning pass i morgon bitti klockan tio, han kommer få känna att han lever :)
Jag kände att jag levde idag efter mitt body pump pass, jag fick för mig att storhandla efter passet och det är inget jag rekomenderar att göra utan bil. Jag trodde att mina armar skulle gå av när jag gick hem ajaja!!!

Kan inte klockan gå lite fortare? Ikväll ska jag fika med Katta på Tufvan, Varför fikar man inte där oftare istället för att sitta hemma hos varandra jämt och dricka tee? Det är ju väldigt mysigt och billigt där, sånt gillar man när man är student!

några dagar kvar!

Nu är biljett bokad till Göteborg på fredag:) Jag tycker inte om sj, för att få sitta måste man betala 43 kr extra, dåligt dåligt, dom vet hur man ska ta betalt!!

Dags att plugga lite innan det är dags och gå på ett lunch pass, idag blir det Body pump!!

en månad kvar

idag är det en månad kvar tills tomten kommer, ni som inte har varit snälla i år, det är dags att börja bli det nu!!

 

Moster övar!


kan själv!!

inte kan man ljuga!!

Ååå jag längtar så mycket till helgen, och det är bara Måndag idag :( det är hela fem dagar kvar tills jag får åka till Göteborg och mysa med Mikaela en hel helg. Jag skulle boka biljeter idag men insåg att jag bara hade 81 kr kvar på kontot! Var tar alla pengar vägen? Tur att man får nya imorgon!

Igår var jag väldigt dum, tänkte mig inte för när det ringde på dörren och jag öppnade och utanför stod en stor man på nästan 2 meter från TV licence. Nu är det jag som har en härlig räkning att se fram emot och få!!!! Varför ljög jag inte för honom och sa att jag inte hade någon TV?

Idag träffade jag Elin på bibblan det var dags för oss att börja spåna på Idéer till vår C-uppsats som vi ska börja skiva på efter denna hemska kurs är avslutad. Det blir något åt eftervård för sexuallföraövare, vi vet ännu inte hur vi ska lägga upp det!  
Nu är det nog dags att återgå till läsandet av rapporter, jag skulle iväg och träna ikväll men känner mig lite små hängig och sjuk till helgen vill jag inte bli!

Mys eftermiddag

Idag har jag Jannike och Line myst med glögg och sett på filmen förtrollad, man blir verkligen glad när man ser på den!
Vissa delar av filmen är så pinsam men helt underbar. Vad gör man inte för kärleken?


jag&Line

Vimmelbild



för mycket av det goda

Fy! idag är jag mer död en levande, det blev lite för mycket rödvin för min del i går kväll! Kul hade vi iallafall, det blev en tjejförfest hemma hos mig med kareaoke och rödvin innan vi gick till Sivans. Som vanligt var det sjukt mycket folk och väldigt varmt!
Det är synd att vissa inte förstår ett nej, tur att man har kanon bra killkompisar som räddar en i nöd:)! 


lördag

Äntligen fick jag träffa mys Mimmi, vi har försökt få till en fika hur länge som helst men det har alltid dykt upp något annat. Det blev en lång lunch dejt på 3 timmar, vi hade mycket och snacka om:) 

Ikväll har jag bjudit över Fia&Jannike på middag, det blir fylld Fläskfilé och potatis i ugn, hoppas det ska smaka. Efter middagen kommer även Line&Elin hit för att dricka vin och mysa innan Sivans. Oj dags att återgå till maten!!
Hoppas ni alla kommer få en lika trevlig kväll som jag:)

kan någon tyda drömmar?

Nu är det andra natten jag drömmer om att jag står med en kniv och framför mig står det en kille som jag hugger flera gånger helt känslokallt. Han står där och bara tar emot huggen, efter ett tag vänder jag om och går och han går också. Han dör aldrig. Vad kan det betyda?

årets första snö

Har precis kommit hem från en promenad i de vackra vinter vädret med Fia&Folke, solen skiner och lite snö ligger på marken, helt underbart! Man måste passa på och vara ute när väl solen är framme.

Ikväll kommer jag jobba för första gången på afterschool, just nu är jag inte så sugen på det det, får hoppas på att det kommer. Klockan tre ska vi vara på Sivans och börja laga mat - tunnbrödsrulle mumms hoppas på att man hinner äta en själv :)

känslokall? det kanske blir bättre då?

Vad gör jag för fel? Jag är den jag är, jag tror jag ska bli en känslokall människa. Som aldrig vissar någon värme eller kärlek. Jag är trött på att vara den som ger!

Det handlar inte om hur länge man ses, utan hur ofta! När man nästan ses dagligen i 2 månader är det väldigt enkelt att utveckla känslor! Annars hade jag gått för länge sedan!!!

hoppet...

Ikväll kommer du över, det var en veckas sen du var här. Det ska bli skönt att få prata igenom allt. Jag hoppas att allt kommer kännas bättre! Jag hoppas på någonting som inte kommer inträffa, jag kan inte låta bli för jag saknar dig!

Oxid tiden!!

 

Hittade ett väldigt gammalt kort på mig och Mikaela från vår Oxid tid hemma i Stockholm! Vännen jag kan bara säga fan vad kul vi hade på den tiden. Innan vi blev mogna och började plugga och flyttade ifrån storstan! 

längtar bort


klumpen i magen

Jag går runt med en ständig klump i magen, kan inte den bara ta och försvinna? Varför kan jag inte bara stänga av och inte känna någonting? Allt skulle bli så mycket lättare! Jag visste att det skulle bli tufft, men jag kunde aldrig ana det här!


Klar?

jag vet inte riktigt om jag kan kalla mig klar, jag har iallafall skrivit ut det och jag kan inte göra mer än vad jag har gjort nu. Om någon skulle fråga mig vad jag har skrivit skulle jag inte kunna svara på det! Ärligt talat fattar jag noll!!! Hur kan man få en hemtenta på någonting vi aldrig har läst om innan och bara haft en liten föreläsning om? Jag kan nog räkna med att få min första kompletering!!!

Godmorgon

Kan ni gissa var jag är? Just det på bibblan, har varit här redan i en halv timme, men ännu inte öppnat böckerna. Jag börjar se ett ljus i tunneln på den här skit hemtentan. Jag har fram till tre på mig att göra klart den, sen är det dags att ha föreläsning med Håkan Jenner. Vi ska tydligen ha läst en bok till föreläsningen som jag helt har missat, det känns inte direkt att jag har tid med det också! Dags och börja läsa om logisk positivism...

åter på bibblan

Ännu än dag på bibblan har jag framför mig, idag hade jag hoppas på att få gå hem innan fem, då är det nog dags för mig att börja skriva lite på hemtentan.
Fy vad jobbigt det var att gå upp i morse, jag är inte gjord för tidiga morgon!!

kärlekens två sidor

Det finns två sidor av kärlek. Det kan vara det vackraste och underbaraste, samtidigt det kan vara det värsta, och det som gör mest ont.

bibblan

Fy jag har snart varit på bibblan i 12 timmar och nu börjar jag tappa min koncentration, jag måste bara läsa lite till innan jag får gå hem och äta middag! Jag vill bara att den här skiten ska vara över.  


dina spår

Vissa spår gör ont vissa är vackra

 Filippinerna 2006

Olikt!

Filippinerna 2006

Växjö 2008
 

Söndag

idag är det en bakis söndag som jag ska spendera på bibblan, insåg igår att jag inte kan sitta hemma och läsa om hermeneutik det är så svårt och när jag inte fattar börjar jag göra annat. Jag längtar tills allt vad heter skola är över, 7 månader kvar :)

Jag hade väldigt trevligt igår ute på Sivans, träffade lite gammalt folk som jag inte hade sätt på väldigt länge. Innan Sivans var vi hemma oss Lisa och drack vin och spelade spel, jag och Jannike vi kom sist med ett poäng, men vi kämpade!!


upp&ner

Just nu går det verkligen upp och ner!

den här lilla tjejen är min kärlek



 en liten polistjej

Lördag

I morse åkte mina föräldrar till Gran Canaria jag är inte ett dug avundsjuk, vem vill ha sol och värme när det finns regn och blåst? Idag är verkligen Växjö grå, jag tror det är någonting vi får vänja oss med i några månader till. Förra året i December hade Växjö 15 minuter sol, visst låter det trevligt?

Middagen igår hemma hos Fia&Mange var jättetrevligt, det bjös på god mat och trevligt sällskap. Vad händer denna lördags kväll? Jo först ska jag och några andra måla pelaren och göra reklam till jobbsittningen och efter det väntas det förfest hos Lisa. 
Det är nog dags för mig att börja plugga lite vetenskapsteori :( 

Parmiddag

Haha jag tycker det är lite roligt att jag ska gå på par midag med tanke på det som har hänt! Det är dock inte vilken par middag som helst utan det är med Fia, Jannike och deras killar och så lilla jag:). Det känns mer som en middag med mina vänner. Sen är det så att jag är Manges och Fias fruga, detta smeknamn fick jag av dom när jag bodde nere i stan det var så att jag hängde en hel del hos dom då!! Kväll kommer bli väldigt trevlig och vi kommer få äta väldigt god mat också efter som både Mange och Fia är kockar hummms!!!

godnatt

Nu är det dags att gå och sova, jag tror jag kommer somna väldigt fort efter mina få timmars sömn inatt. Jag har också varit igång hela dan för att inte tänka. Föreläsning på förmiddagen, en härlig promenad med  vackra Fia som var välbehövlig för mina ögon, ett jobbigt spinnings pass och nu ikväll har Anders varit här och hållt mig sällskap.
Tack mina underbara vänner för att ni finns, tack Jannike för din famn igår kväll!


smärta

Det finns nog ingen värre smärta än den här, för jag kan inte göra någonting åt den. Om jag hade gjort någonting som jag inte mådde bra av då skulle jag kunna rätta till det, men nu går det inte. Nu måste jag bara acceptera läget och härda ut smärtan.

2 månader försvann med några ord

Inte kunde jag ens ana att det skulle göra så här ont. Det känns som att hela hjärtat har krossats.
Det skulle vara så mycket lättare om jag inte tyckte om dig. Kunde du inte kommit på det här lite tidigare? Innan jag släppte fram mina känslor! Det var för bra för att vara sant!!!


Vackra stockholm

och verkligheten

plugg dag

Grå hemsk dag, bättre blir det inte av att jag har suttit inne och pluggat hela dan. Jag har försökt förstå vad filosoferna säger om vetenskapsteori, jag vet inte om jag har fattat rätt? jag har i allafall lyckats skriva ihop en text som ska in imorgon.
Jag satt igår på bibblan med några killar i klassen och en sak är säkert, ni killar pratar lika mycket som vi tjejer om inte mer när det är dags att plugga och fy vad ni rapar :)!

Igår kväll hade jag norrlands möte där vi just nu håller på och planerar vår jobbsittning som är om några veckor.
Efter mötet blev det te och desperate housewives kväll med Jannike vilket som alltid är väldigt trevligt. Vi måste träffas om kvällarna och prata om det vi inte hinner prata om på dagarna i skolan.
Nu ska jag inta soffan ett tag innan jag ska hoppa in i duchen, ikväll får jag sällskap av dig :) mys mys....

två små saker...

Allt jag begär av dig är ärlighet och respekt, det är två små enkla saker!!!

Godnatt

det ska bli så skönt och få krypa ner i min  sköna säng, jag kan inte direkt säga att sängen som jag har hemma hos mamma och pappa är speciellt skön. Ikväll har jag njutit av min ensamhet, druckit tee och sätt på film.
Kan nog behöva be om ursäkt till Fia&Jannike, mitt humör var inte det bästa på resan hem, hade lite för många tankar som spökade.

Imorgon börjar ny kurs, metodkurs, hur kul låter det? Vi får nog peppa varandra för att orka med den!!! Längtar om tio veckor då den är över!!

Stockholms vecka

Tiden hemma har gått hur fort som helst det känns inte som att jag har varit borta nästan i en vecka. Innan jag åkte kände jag att jag verkligen behövde lite Stockholms puls och nu när jag har fått den är det väldigt skönt att vara tillbaka.
I onsdags träffade jag karro för en lunch och en promenad i Gamla Stan innan jag åkte hem till min syster för en myskväll med henne och Moa-Li. 


I torsdags kom Fia&Jannike till mig, tack tjejer för en helt galen helg i Stockholm. Deras besök började med lite shoppning på stan och tjejkväll i mitt gamla flickrum det kändes som om man var tio år igen, vad gör det? Vi hade det väldigt mysigt och det blev en hel del skrattande :)

Fredags behöll vi pjamasen på ända till eftermiddagen tills vi tog en promenad till apoteket. Väl hemma var det bara att börja göra sig iordning till kvällens förfest, förövrigt lagade min mamma världens godaste fiskgryta till oss innan mina barndoms vänner kom. Tyvärr var det många som inte kunde komma pågrund av sjukdom och resor. Kvällen avslutade på utestället Patricia, kvällen blev verkligen väldigt lyckad. Jag sprang även på några killar från högstadiet, självklart fick jag lite skvaller!!!

I Lördags sov vi länge som var väl behövt för vi somande inte fören vid halv sex på morgonen. På eftermiddagen åkte vi in till stan, först belv det en promenad innan middagen på söder. Vi skulle ut och ta en drink efter middagen vid stureplan men istället blev det bio. 
Idag har jag spenderat min dag på ett tåg och just nu njuter jag av min ensamhet!! 








   


hjärnskakning

Min lilla skrutt har idag slagit i huvudet och fått en lätt hjärnskakning, men som tur är mår hon mycket bättre nu! Man var lite orolig innan Tessan ringde och sa att det bara var en lätt hjärnskakning!

Dagen har jag spenderat hemma hos farmor med kortspel, kaffe och en massa bullar. Efter allt ätande var det nog tur att jag cyklade dom där 7 km till henne, fram och tillbaka blev det över en mil!!!
Ikväll blir det mys med mina kärlekar Mikaela&Mia!!!


                                                                                       

...

Att resa är ju ett sätt att bredda sin syn på livet! :)

Stockholm

Vad skulle man göra utan vänliga själar? Idag när jag skulle åka hem från Växjö var mitt tåg försenat från Växjö till Alvesta med 30 min vilket innabar att jag skulle missa mitt anslutande tåg till stockholm. När jag står där på stationen och ser alla problem framför mig erbjuder en man och en kvinna att jag får följa med dom till Alvesta i deras bil, kvinnan skulle också med tåget till Stockholm. Det blev rally körning till Alvetsa, vi kom fram två minuter innan tåget skulle gå och dom räddade min dag!!
Jag hade också lyckats bokat en biljet i djurvagnen, sällskapet på min resa upp till Stockholm var 7 hundar och ett spädbarn - kan det bli bättre?

Väl hemma blev det en efterlängtad fika med Lotta, mammas goda mat och lite mys i soffan med mamma och pappa!


hemma...





Söndag

Så börjar även denna söndag lida mot sitt slut, det har varit en seg söndag som började med en väldigt lång sov morgon. Klockan två började jag ta tag i mitt liv med en skogs promenad och lite senare på eftermiddagen gick jag och Jannike och såg på handbollsmatch. Matchen var grymt spännande, det var flera gånger som jag inte vågade titta!

Ikväll har jag ätit pumpapaj för första gången i mitt liv hemma hos Katta, det var väldigt speciell smak! Det kommer inte bli någon favorit paj. Det var i allafall väldigt trevligt att träffa henne då det var länge sen sist!

Imorgon åker jag hem till Stockholm, ska bli väldigt skönt att få komma bort från Campus ett tag. Det finns en som jag kommer tänka lite extra på under tiden hemma:).   
                                                                                        
Vimmelbild från igår

Halloween fest

Det blev ännu en rolig kväll ute igår med sina vänner, kvällen började hemma hos Rickard innan vi begav oss till Sivan för lite halloween firande.


sömnlös natt

I natt har jag inte sovit många timmar, klockan fem kunde jag äntligen somna. En av mina grannar på övervåningen hade halloween fest och hade spök musik på till fem i morse. När man inte kan sova tänker man på det som man inte ska tänka på när man ska försöka sova. Mina tankar gick varm inatt och jag har inte blivit klokare, bara svullna ögon och huvudvärk.

Dags att åka till jobbet med sitt leende och försöka sälja lite skor. Oj såg precis att det är röd dag, fan fan nu är det jag som missar bussen!!!!