...

Han kan inte köpa mig, men han får gärna ge mig presenter...

Sjuk!

Jag blir så trött, vill inte vara sjuk nu när jag är hemma i Stockholm. Jag har inte varit sjuk under hela vintern nere i Växjö blir jag det nu när jag kommer hemL Jag hoppas jag kommer må bättre tills fredag då jag och Mia ska hem till min syster och dricka vin och spela Nintendo wii, eller vad det nu heter. Förhoppningsvis blir det Oxid för mig och Mia! Snackade lite med Robert igår också om vi skulle försöka dra ihop någonting och gå ut. Det får också bli på fredag i sånt fall, för på lördag morgon åker jag till landet med mamma och pappa. Puss å hej!

Farmor

Idag har det varit en väldigt trevlig dag förutom att jag börjar bli sjuk! Fick ett trevligt besök imorse av en kompis som jag inte hade träffat sen i julas. Han kom hem från Thailand föra veckan och var äckligt brun vilket inte va så roligt eftersom då insåg jag hur vit man är nu. Lite vår sol skulle inte sitta fel. Hela eftermiddagen spenderade jag med min underbara farmor finns nog ingen bättre farmor i hele världen. Jag lyckades vinna över henne i Mulle en gång av fyra. Jag vet inte hur hon gör för hon vinner alltid. Jag borde ha tur i kärlek nu när jag är så kass på kortspel. Kvällen har jag spenderat med min familj vi fikade och spelade Risk. Det varade dock inte länge för jag vann efter 20 minuter och då ville ingen spela längre! Konstigt…

Stockholm

Oj vad jag är dålig på och skriva i min blogg, ska bli ändring på det. Ska lägga upp lite bilder och andra go saker också. Idag har jag åkt hem till Stockholm känns riktigt skönt och få va hemma ett tag. Bli lite ompysslad av mamma och pappa. Tåg resan hem fick jag spendera med två bråkande syskon som satt bakom mig och bråkade i två timmar. Fy fan jag ville slänga ut dom, jag hade bokat plats vid den tysta avdelningen för att få lite plugg gjort och så sitter dom där!!! Det slutade med att jag och tre åringen blev kompisar till slut när jag insåg att det inte gick och plugga.J  Jag har fått träffa Mia ikväll var helt underbart och få kram henne. Det blev en snabbis över till henne när jag kom hem, hon har sin första dag imorgon på sös på förlossningsavdelningen. Jag önskar henne lycka till. Tänk den dag hon är färdig läkare jag kommer bli så stolt över henne. Jag försöker få henne och bli plastikkirurg tänk den dag då det börjar hänga lite överallt på kroppen då är det perfekt och ha en plastikkirurg som bästa vän!! Nu är det dags och sova natti natti.