Valborg

Nu har är kursen missbruk och psykisk ohälsa kursen avslutad, vilket är helt underbart! Jag har varit helt omotiverad under hela kursen men förhoppningsvis har några nya kunskaper hamnat på plats ;) Dags att gå ut i solen och dricka cider och fira valborg med klassen och det väntas grillning senare idag :) mummms!!!

Solterapi och grillning

Finns inte så mycket mer än att säga att dagen har varit helt underbar! Solning och glass ätande med min trogna sol kompis Jannike och grillning på kvällen med underbara vänner!


Shopping dags

Solen skiner och jag är "ledig" idag, ska snart ta en promenad ner till stan för att shoppa lite nödvändiga saker och reklamera mina högtalare som inte låter som dom ska :( - Mamma jag vill bara påpeka att jag skriver nödvändiga saker, lovar att inte komma hem med nya kläder ;)


Tvättning

Fick för mig för en halv timme sedan att jag skulle börja tvätt och här sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar! Är helt slut som helst, det var en dum idé jag fick. Nästa gång ska jag sätta stopp för såna duma idér!!


Akta så inte ögorna ploppar ut

Blod, Svett och Tårar

Jag tror det bara är en stor svett pöl kvar av mig efter kvällen spinning&core pass, fy vad jobbigt det var ikväll! Härligt nu efteråt, nu kan jag inta kvällens soffposition med gott samvete och se på alla älsklings fruar Desperate housewives :) Innan jag gör det ska jag bara ta itur med diskberget som bara växer och växer :( Jag längtar tills den dagen jag får ha en diskmaskin eller ännu bättre en städare som gör allt tråkigt i vardagen åt en! Visst skulle det vara väldigt gött? Jag tror det där med städare är något jag får fortsätta drömma om tills mitt andra liv, vem vet jag kanske blir rik i det? Kanske ska börja spela på lotto så jag har chans att bli rik i detta liv om det nu inte kommer något liv efter det här! Eller så gör jag som min lill kusin sa till mig - jag tänker gifta mig rik!!! Det är också en ide, även om jag tycker att man ska stå på sina egna ben och aldrig bli beroende av någon annan! Jag kanske ska överväga att gifta mig rik ändå så jag får min städare :) Det blev ett lite flummigt inlägg, det bjuder jag på :)

Min favorit


Måndags barn

Jag är så sugen på choklad och jag har gått igenom varje skåp jag har i köket och ingen choklad har jag funnit :( Jag orkar inte gå till pressbyrån och handla, det är ju så långt ;) Någon som vill göra en god gärning så kom till GL 16 och ge mig choklad gärna med nötter i! Jag lovar ni får smaka lite!!

Kom hem för ett tag sen från en trevlig promenad med J, hoppas det blir en ny snart :)


Ljus i tunneln

Måndag igen och jag sitter åter framför datorn och försöker få ner något till min och Ellinors behandlingsplanering till vår påhittade fallbeskrivning om Karin som lider av missbruks problem samt schizofreni. Sakta men säker går det framåt, vi kommer klara av den här tentan med, vi båda har fixat alla andra tentor under tre år så varför skulle vi inte klara av den här med?

Dagarna går och examensdagen närmar sig, jag måste verkligen ut på stan och hitta en klänning, tyvärr har Växjö inte ett så stort utbud av affärer. Jag tror jag får vänta med klänningen tills jag åker upp och hälsar på Ellinor i Linköping i mitten av maj. Bara så du vet nu Ellinor så är det klännings jakt som gäller mellan allt tjejsnack och mys med lilla Melvin!!

Oj vad tiden går, dags att gå iväg och träna bort helgens festligheter med ett spinningspass!!



Alvedon

Vad skulle man göra om inte Alvedon och kaffe skulle finnas? Går dagens bravader gör sig påmind, skulle nog inte ha tagit den sista ciden och gått hem en timme tidigare än vad jag gjorde! men men det är bara och bita ihop och cykla iväg till jobbigt, - fy vad jobbigt att jag måste cykla skulle göra allt för att någon skulle köra mig!

Lycka

Tessan ringde precis och sa att hon och Krisse kommer ner till mig på min 25-årsdagfest! Hon lämnar Moa-Li hemma för att minnas dom tiderna då systrarna Hildemar gjorde Stockholms nattliv osäkert :) men nu blir det campus nattliv, inte illa!!!

Jag har spenderat min dag med att jobba och imorgon väntas ännu en dag på jobbet, inte så kul när ni andra ligger ute i solen och har det bra! Nu ska jag hem till Cilla på middag och efter det väntas det utgång, jag som skulle ta det lugnt i helgen, det får bli nästa helg istället ;)

SOL

Idag har jag och Jannike invigt bikini säsongen, helt underbar! Hoppas nu att  vädret håller i sig till nästa vecka också! Det som inte är lika underbart är att jag jobbar hela helgen, ska sitta inne ikväll och plugga och att jag har insätt att jag  verkligen måste köpa en ny bikini!!!


HOPPAS!!!

Jag hoppas hoppas att allt går som jag vill att Tessan och Moa-Li kommer ner till mig inom de närmsta veckorna! Jag saknar dom två så mycket! De var här i början av oktober men jag måste ju visa den bästa sidan av Växjö VÅREN! Så Tessan nu tar du ditt barn och hoppar på nästa bästa tåg :) Eller så kommer du själv så du får testa på party livet i student staden Växjö:) Mammor kväll väl också festa?

Har precis kommit hem i från ett 75 minuters spinningpass och snart ska jag inta soffposition och vila lite innan jag hade tänkt plugga lite till innan det är dags för sängen!

Vill ni veta något roligt? Imorgon ska det bli fint väder och jag tänker skita i allt som heter plugg och bara ligga i solen och njuta hela dan :)

Ett år med Moa-Li


Kom till mig när du är ledsen och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig ställer jag upp för dig, vad det än gäller,
när det än är, finns jag här för dig. 


tids fördriv...

Jag vet verkligen hur jag ska fördriva men tid, jag gör det bara inte på rätt sätt! Har nu suttit ett bra tag och bara klickat runt på Oväsentliga internet sidor. Om jag nu bara kunde lägga den enegin på att skriva klart hemtentan som jag och Ellinor skriver tillsammans då skulle allting bli väldigt bra. Dags att återgå till den härliga hemtentan som gör en sååå glaad!!


God morgon

Fy vad dåligt jag har sovit i natt, har drömt en massa konstiga drömmar och det var personer med i drömmarna som jag inte har sett eller tänkt på på flera år! Jag var mer död en levande när klockan ringde halv åtta, det var bara att gå upp och börja plugga. Plugget är nu ner lagt, ska iväg på spinning och få igång min trötta kropp och efter det väntas ännu mer plugg! Kanske inte så roligt att sitta inne en hel dag när solen skiner som aldrig förr utanför fönstret! ha en bra dag gott folk!!

en skylt

Haha det är lite roligt! Nästa gång jag går ut ska jag ha en skylt där det står - killar som precis har gjort slut med sina flickvänner håll er borta från mig! De senaste 10 månaderna har jag bara börjat träffat/dejtat killar som har gjort slut med sina flickvänner! Hur kommer det sig att dom verkar dra sig till mig?

Speciell dag!

Idag är det en speciell dag, det är Moa-Lis 1-årsdag!! Grattis! Ett år har redan gått sen du kom till världen och jag älskar dig mer för varje dag som går.

Träning...

Så besviken, här gick man och tränar fler gånger i veckan man fick ett ganska bra resultat av det. Sen kom påsken, det blev ett litet uppehåll på ungefär två veckor, och idag när jag skulle sätta igång med träningen igen höll jag på att dö av utmattning, jag orkade ingenting på body pumpen och på spinningen hade jag andnings problem på grund av en täppt pollen näsa - illa illa nu väntas nya tag!!  

Börjar bli riktigt stressad nästa onsdag ska en uppsats på 10-15 sidor in och jag har ännu bara skrivit en halv sida! Blää har ingen motivation kvar överhuvudtaget kvar, kan någon ge mig lite?

Söndag

Då var ännu en helg snart slut, igår jobbade jag på Din Sko det var flera månader sist jag jobbade det var riktigt kul att åter stå och sälja skor. Hittade många fina vår skor som jag VILL HA och om jag ska ha alla som jag har lagt undan är det jag som blir väldigt fattig och får leva på ett halvt packet nudlar om dan, det kanske är värt det?

Igår kom några tjejkompisar över till mig för tjejsnack och lite vin, som vanligt slutade kvällen på Sivans. Finns inte så mycket om att säga hur det var där, det var som "vanligt", alltså väldigt kul :) Idag har jag varvat med att plugga och somna till på soffan, det är ganska enklet att somna till boken Samhällsbaserad psykiatrisk vård.

Min kära vän Mikaela jag tänker på dig och skulle göra allt för att få vara hos dig nu i Göteborg, men snart min vän kommer allt bli som vanligt igen!!  


Otrogen ditt svin!!

Jag blir så arg! Varför! Hur kan man göra så mot någon annan människa? Mot den människan som du ska vara kär i! Vill man inte vårda och öma den människan till max? Du går och är otrogen, inte bara en gång utan två gånger. Ska man inte respektera den som man är tillsammans med. Man vill väl inte såra henne? Eller har jag missat något? Respekt och tillit är två saker som är väldigt viktiga i ett förhållande, det är dom två sakerna som försvinner på en gång när man går och är otrogen. Det är väl inte så mycket begärt att kräva att ens partner ska vara trogen? Tyvärr verkar det idag att det helt har försvunnit, folk verkar inte längre vara trogna! Var tog två samheten vägen? Tilliten? Respekten? När jag är med dig så vill jag inte vara med någon annan, för det är dig jag älskar. Det är väl inte så mycket begärt? Eller är det jag som har levt singel för länge? Jag kanske inte har hängt med i det nya där det är okej att hångla med någon annan på krogen? Jag köper i sådant fall inte det nya. Jag vill ha det där där man bara vill vara med den man älskar och ingen annan även om frestelsen kan vara mycket farlig ibland.  Jag vet inte om jag är gammal modig? Jag klarar inte ens av att dejta fler personer samtidigt innan jag får ångest och tycker att jag inte respekterar den andra personen tillräkligt mycket.

En dag i solen

Ännu en dag i solen är snart förbi, dagen har jag som sagt spenderats i solen med plugg och häng med vännerna, det kan inte bli bättre, jo om man tog bort att man måste plugga men om 48 dagar behöver jag aldrig mer plugga om jag inte vill - pepp pepp! Ikväll ska C ha vin och spelkväll, skönt med en lugn kväll för imirgon väntas jobb på Din Sko.

Sol i mina ögon...

Ännu en dag med massa sol utanför mitt fönster - härligt. Nu ska jag ut och lägga mig på baksidan va GL 16 och försöka få lite plugg gjort. Ni som vill komma och störa mig när jag försöker plugga är välkomna :)


Schzofreni

Idag har vi haft föreläsning om schzofreni, sjukt intressant föreläsning men ändå kan jag inte koncentrera mig längre än max 15 minuter innan jag börjar rita stjärnor och hjärtan i mitt block. Stjärnor och hjärtan är det ända konstnärliga jag kan rita, kan hända att det blir en steck gubbe också :) Idag är det 49 dagar kvar tills det är examen dags - LÄNGTAR!! Som det känns nu kommer jag ändå att befinna mig i Växjö till hösten och läsa Juridiken. Det är jätte många från klassen som har sökt den kursen till hösten, skönt då behöver man inte ha separations ångest på examens dagen :) Dags att få i sig lite mat och sen är det förbränning av fett som gäller, 75 minuters spinning :)


Venedig

Kom precis på att mamma och pappa sitter just nu på ett plan ner till venedig för att möta våren där nere. Skönt för dom men tråkigt för oss som fick stanna hemma :( Hoppas ni får en underbar weekend!

Underbart

Ibland är livet helt underbart, när allt går som man vill! Idag har jag klumpen i magen försvunnit och istället har ett stort leende på läpparna infunnit sig :) dagen har spenderats ute i solen med Jannike och Cilla, tanken var att vi skulle plugga, jag läste två sidor och sen gav jag upp. Vi hade ju inte sätts på en vecka vi hade mycket att prata om! Istället har jag fått spenderat min kväll med böckerna som sällskap. Tack tjejer för en trevlig dag ute i solen!!


Singö mitt paradis

Arbetsintervju

Jag var på arbetsintervju igår, idag på morgonen ringde dom och sa att jobbet var mitt om jag var intresserad! Ja självklart är jag ju det för jag måste ju ha ett sommarjobb då min höst fortfarande är ett stort frågetecken, jobb eller skola?

Trädgårds snubbe

Det har varit en trädgårds snubbe utanför mitt fönster och blåst löv, hur tänker han när han börjar lite över sju och blåser löv utanför fönstren där folk sover? Han kan väl börja gräva i rabatterna kl sju för det låter iallafall inte! Nu när jag ändå är uppe kan man ju börja göra lite nytta, kanske plugga lite och packa upp väskan! Det är ju sol ut idag det kan nog hända att det blir häng utanför Jannike i brassestolarna :)

Sötungen


Nervös liten flicka

Fy vad nervös jag börjar bli inför morgondagen! Just nu önskar jag att morgon dagen skulle vara över och att allt gick väldigt bra!

Påskhelg ute i skärgården

Jag har haft en helt underbar påskhelg ute i skärgården! Skratt, värme, god mat, en massa godis, påskäggs jakt ute i trädgården, lekt och mysit med Moa-Li!!

 

Skärtorsdagens festligheter

Tjejer vi hade en sjukt kul kväll, många fler såna kvällar i sommar och varför Camilla drack vi Tikila? Som om vi behövde det!


Hemma igen

5 kilo tyngre efter all mat och godis, några hekton piggare, 1 kilo mer fräknar och några gram gladare :)

en kväll ute!

Igår träffade jag mina två små älsklingar Camilla och Lotta det blev taco middag, drinkar, vin, efterrätt och en hel del tjejsnack. Jag har saknat er så mycket! Efter all middag och tjejsnack åkte jag och Camilla in till Patricia, Camilla åkte hem nästan på en gång för mycket av det goda för henne del. Inte var jag klok nog att följa hennes exempel och också åka hem, nej istället sparng jag på killkompisar som jag hängde med till fem i morse då Patricia stängde och det var dags för mig att hoppa in i en Taxi och åka hem för några timmars sömn. Hur fick jag råd att åka taxi hem från stan?

Här sitter jag nu trött och lite bakis ska snart ta och åka ut till skärgården för att fira påsk med familjen och släkten. Jag kommer inte bli något trevligt sällskap idag känner jag på mig!

två vinster

Yes! Jag vann över farmor två gånger på kortspel och det brukar aldrig hända! Som vanligt rullade jag därifrån 5 kg tyngre efter alla kakor och bullar hon stoppar i en!! Frågan är nu om jag får på mig den svarta klänningen som jag och Mia köpte på vår shopping rundra i Jakobsberg? Jag får hoppas på att jag fortfarande får på mig den :) 

Det blev lite ändrade planer ikväll, Karolina ringde förut och berättade att hon hade blivit sjuk, så det blev ingen middag med henne och Alex. Ett tag funderade jag på att jag och Alex skulle in till stan och dricka lite vin tillsammnas, sen insåg jag, - jag själv med någon som nästan bara pratar engelska och som jag har träffat en gång ute innan på fyllan, jag var klok nog att slå bort den tanken ;) Iställer föreslog jag att han ska möta upp mig och mina tjejkompisar ute imorgon när vi ska ut och göra Stockholms natt osäker :)  få se om han köper min idé! Ikväll blir det istället en promenad med Mia när hon har slutat jobbet!!

Home

Då har man ännu en gång sovit i sitt rosa flickrum, det finns nog inget ställe som jag sover som bäst som där! Det skriker trygghet om hela rummet!! Idag ska jag hinna med en hel del innan det är dags att sova igen. Snart ska jag sätta mig i bilen och åka till Jakobsbergs centrum till mitt gamla jobb och säga hej där och vem vet jag kanske hittar något snygg som jag kan ha på mig ikväll :)  Efter det blir det att spendera några timmar hemma hos min älskade farmor som jag inte har träffat sen hon fyllde 92 år i Januari, jag har saknat henne så mycket, jag älskar våra samtal, hon ger en alltid så kloka råd och hon dömer än aldrig! Ikväll blir det att åka ut till Stockholm universitet och träffa Karolina och kanske Alex, vi hade tänkt laga lite middag och snacka en massa skit över några flaskor vin!!


Ni ser det är väldigt flickit och väldigt rosa :)

Stockholm

Ska snart sätta mig på tåget och åka hem till mina påsk äventyr, skönt att få vara lite ledig och träffa alla mina älsklingar där uppe! Puss på er!

Tappa tänder

I natt drömde jag igen att jag tappar mina tänder, den här gången var det inte bara en tand som jag tappade utan alla tänder! Jag tycker inte alls om den drömmen för när jag vaknar tror jag alltid att det har hänt på riktigt och jag vaknar med panik tills jag känner att alla mina tänder sitter där!

När jag googlade på drömtydning om just att tappa tänder så var den vanligaste tydningen att man står inför stora förändringar i livet. Alltså egentligen en ganska positiv dröm även om förändring ofta är omvälvande och kan kännas skrämmande först.


packning...

Oj vad tiden går ställde klockan redan vid halv åtta bara för att hinna packa väskan innan skolan, än så länge har jag tagit fram en tröja, - dåligt packat Maddis,  jag får fortsätta min packning till efter föreläsningen, eller är det någon som vill komma hem till mig och packa min väska, jag bjuder på kaffe ;) 

Ingen vanlig dag!

Grattis min älskade lillebror på din födelsedag hoppas du får en underbar dag på jobbet och ikväll ska vi fira med tårta och presenter!! Älskar dig!!


Guld till mig!!

Guld stjärna till mig!! Idag har jag hunnit med en hel del,  ringt samtal som man bara skjuter upp hela tiden, - jag gör det sen är en fras som brukar gå runt i mitt huvud ganska ofta :=)  Någon annan som har det här problemet? Har även varit duktig och pluggat ute i solen och varit iväg på ett body pump pass i morse! Att träna på morgonen är verkligen skönt!!
Sökt jobb och sökt kurser har jag spenderat min kväll med. Jag har sökt tre olika kurser till hösten, Introduktion till rättssystemet, hälsopedagogik och psykologi varför inte plugga ett tag till när jag ändå håller på? Nu i Juni har jag pluggat 4 år ett halv år till gör ju inte så mycket!  Jag försöker intala mig det iallafall :) 

Imorgon har vi föreläsning till tre sen sätter jag mig på tåget hem, ska bli så skönt! Jag har som vanligt varje minut inbokad för att hinna med att träffa alla vänner innan familjen tar sitt pick och pack och åker ut till skärgården till moster, morbror och kusiner för att fira påsk, äta en massa god mat och äta choklad tills det rinner ut ur öronen!!!

 

Vårskrik!!


finaste...

Du är fortfarande den finaste i mina ögon!


Skvaller fika

Vakande i morse drog upp persiennerna och upptäckte att det var mulet, tro det eller ej, jag tyckte det var skönt att solen inte var framme då jag har kunnat legat i soffan med gott samvete :) Förutom att jag har legat och pillat mig mig i navlen har det blivit en skvaller fika med Katta. Efter en kväll på Sivans finns det hur mycket som helst man kan skvallra om :) I eftermiddags gick jag, Jannike och Line och kollade på Tobbe som spelade handbollsmatch tyvärr förlorde dom mot Varberg vilket var väldigt synd eftersom denna match var en viktig match i fall dom skulle upp en division, bättre lycka nästa gång.

Ni är det inte många dagar kvar tills jag åker hem till sthlm igen, på tisdag eftermiddag går tåget hem ska bli skönt att få komma hem även om det bara var två veckor sedan jag var hemma!!

Kändisfest

Igår var den tilltalade jobbsittningen med temat kändisfest, sittningen blev verkligen lyckad, goa glada människor som alla hade sitt humör på top. 


 


Årets första grillning

I fredags var det ett helt underbart väder och vi passade på att inviga årets första grillning hemma hos Andreas!

Invigning av brassestolarna

Helt underbar dag sol, glass, pizza och underbara vänner som får en att le och må väldigt bra! Liver är allt underbart ibland!!

Helt underbart

Våren är här i dag, solen skiner dagens träning avklarad. På väg hem från träningen bestämde jag och Jannike att det är dags att inviga brassestolarna. Nu väntas det några plugg timmar i solen, kan det bli bättre, ja lite bättre kan det bli, Din sko ringde och ville att jag skulle jobba några helger i April, det tackar jag inte nej till för alla pengar är välkomna!!! Dags att bege sig ut i solen och få årets första vår fräknar!! Se upp snart kommer jag se ut som en prickig korv i ansiktet :)

Godmorgon

Uppe tidigt idag med tanke på att jag är ledig idag, jag och Jannike hade tänkt ta ett morgon pass på gymmet innan allt folk börjar komma och tänk vad skönt det är att redan vid tio har avslutat dagens träning :)
Igår började ny kurs som verkar vara väldigt intressant Missbruk och psykisk ohälsa, bara namnet säger hur mycket som helst.

Igår var det ju tisdag och då innebär det Norrlands nations möte planering inför helgensjobb sittning är igång med temat kändisfest. Ser redan framemot till sittningen, var länge sedan jag var ute på Sivans och jag tror det kan bli lite folk från klassen som tänker gå ut i helgen :)