sanningen

Jobb, jobb jobb, träning, träning, sömn sömn och sen så lite mer jobb på det!!

Saknar er!!

Åhh jag hade ett mysigt telefonsamtal precis med min kära vän Ellinor, insåg då hur mycket jag saknar henne och alla mina andra vänner som jag inte har tid att träffa! Det är väl så här det ser ut när man blir "vuxen" och lämnar studentlivet bakom sig mer och mer för varje dag som går! Jag måste erkänna att även att jag inte har samma tid att träffa mina vänner som förut har jag inte ångrat en enda dag att jag valde jobb framför att plugga vidare, speciellt inte när lönen kommer in på kontot :) Imorgon kommer det nya!!! 


Shop til you drop!!

Jag har slagit på stort idag man skulle nästan kunna tro att jag har vunnit på lotto, men så är det inte! Jag har klippt och färgar håret, (vilket blev väldigt bra)  köpt en massa nytt smink och lite nya kläder! Som tur är var jag inte ensam om att göra av med pengar Annica var lika duktig som jag att spendera dom!! Inte kan man tro att det är några dar kvar till löning, nu är det ett stort håll i våra plånböcker och vi välkomnar nya pengar som kommer på fredag :)


tänk om det jämt va så här!!

Tänk om alla helger kunde va så här, att man är ledig men ändå få fullt betalt? Jag har haft beredskap och inte blivit inringd, än ska jag nog inte jupla har dock 3 timmar kvar på berdskapen! Jag har verkligen bara tagit det lugnt i helgen, haft kvalitstid med min familj och med min vän Mia som är i sthlm och besöker oss i helgen!! Jag har även hunnit med att storstäda bilen både dammsugit och tvättat den, lekt och myst med Moa-Li!!

- Mia jag hittade en gammal bild på hos, haha

Idag har det blivit en shopping tur med mamma som resulterade i att jag kom hem med en tröja, en väska, ett nytt halsband och en väldigt tom plånbok, tur att det kommer nya pengar snart :) Ikväll blir det bio med Mikaela, Magnus, mamma och pappa vi ska se flickan som lekte med elden hoppas att den är lika på som män som hatar kvinnor!

Det var länge sedan jag kände mig så här utvilad ser framemot en ny vecka på jobbet :)

FREDAG

Min berdskap över helgen börjar idag, sitter hemma och väntar på att jag ska bli inringd! Tänkte göra en chansning att åka iväg och träna SatsCore puls vet inte om det är så smart, känner att jag har en förkylning på G, men ingen har ju dött av en förkylning ännu ;)!! Håller tummaran på att jag inte blir inringd idag eller i helgen!!!

flyger till solen :)

WIIII resan är nu bokad till Gran Canaria den 21 november till den 28 november. Hur skönt kommer det inte bli att få åka iväg när det är som hemskast här? Tänker er snö, blask, regn, grått och blåst!!! Då åker jag till värmen och solen medan ni får stanna kvar här ;) Det återstår bara ett problem, jag har ännu inte fått någon semester, resan ska inte va betald fören den 28 sep och tills dess har jag nog fått veta!!! Även om jag inte får semester så åker jag för jag måste komma till värmen!!


Vårt Hotel


Finns det spöken?

Snart får jag gå hem, bara 40 minuter kvar :) Funderar på att skaffa mig en säng här på jobbet det känns som att jag spenderar all min tid här! Även om jag aldrig skulle våga sova över här på jobbet för det sägas att det spökar här, de som jobbar natt hör dörrar öppnas och stängas på nätterna och nycklar som skramlar!!


Vill ha sommar

Hoppas hoppas att jag får semester i november för då är det jag som åker utomlands med mamma, pappa, morbror, moster och vänner till familjen!! En vecka i solen skulle inte sitta fel :)


skulle behöva en till ledig dag!!!

Då var min lediga dag snart slut efter en lång jobb helg, de var en ganska lugn helg på jobbet! Lite små bråk mellan tjejerna på lördagen men på söndagen var dom snäll igen och då gjorde jag ansiktsbehandling med dom. Jag kan lova er att roligt hade vi under tiden, vi skrattade tills tårarna rann dom var så söta i sina choklad ansiktsmaskar :)

Jag skulle egentligen börja 12 imorgon men pågrund av att vi har handledning imorgon bitta måste jag börja 9.00, är inte alls sugen på att va på jobbet mellan 9-21 imorgon. Det enda positiva är att jag får ta ut övertiden i komp eller i pengar!!


torsdags mys

Min enda lediga dag den här veckan, oj vad jag ska njuta och ta vara på den! Solenskiner hoppas på att det är varmt ute också!! Vid tolv ska jag möta upp Lotta för en lunch och efter det ska vi på shopping jakt till henne. Hon ska på någon fin middag imorgon och behövde hjälp med vad hon ska ha på sig. Nog ska jag kunna hitta något fint till henne :)

Lotta, jag och Camilla, trion från gymnasiet

Jag sitter här och funderar på vilket träningspass jag ska gå på ikväll, body pump. spinning eller spinning och core! Svårt val!!




Solstrålen


Kolla vilket änglarhår hon har


LÄGENHET

Jag måste flytta nu, mina föräldrar går mig på nerverna!! Någon där ute som har en lägenhet över?

LÄGENHET

Jag måste flytta nu, mina föräldrar går mig på nerverna!! Någon där ute som har en lägenhet över?

Skojigt värre...

Det blev en lyckad kväll igår, jag och Mikalea började med att vi åt middag här hemma med min familj och grannar! Vi åkte aldrig in till stan istället gick vi ut på Garbo i Syndbyberg där vi möte upp Jonas, Martin och Robert. Dom hade beställt in drink bord och en massa champagne, det är inte var dag man dricker champagne ute!! Idag mår jag som jag förtjänar!!


Jag behöver SOL

För ett år sedan åkte jag och Mikaela till Mallorca, fy vad tiden går snabbt!! Just nu skulle jag dö för lite sol på näsan! Tänk er, en vit lång sandstrand, 30 grader varmt, sol, god mat, trevligt sällskap, goda drinkar!! Någon som vill åka bort med mig ett tag?


Lyckliga jag!

Nu är det äntligen helg och det väntas fest i helgen! :) DEt är verkligen på tiden för den senaste tiden har jag bara jobbat, sovit och flyttat känns det som! Ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg och fräsch tills imorgon kväll!!

Idag när jag åkte hem från jobbet vid 21.00 hade det hänt en stor bilolycka, det får mig verkligen att tänka på att man inte ska köra för fort och göra dumma omkörningar. Vad gör det om man kommer hem 10 minuter senare? Huvudsaken är ju att man kommet hem med livet i behåll!!

Trevlig helg!!!


= inget liv

Nu vänta ännu en dag på jobbet 12-21 = inget liv!!! Tur att jag har så underbara jobbarkompisar annars skulle det aldrig gå ;)


112-kryssning

Haha jag och min jobbakompis Annica pratar om att åka på 112-kryssningen som är den 20 Oktober! Tänker er poliser brandmän på samma båt, det låter farligt ;) Kryssningen är för alla som jobbar inom polisen, brandmän, ambulansförare, sjuksköterskor och kriminalvårdare. Det skulle va sjukt kul att åka och få ihop ett gäng från jobbet!! Detta tåls att tänka på!!!